Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 18. února 2021 08:44

Samara Karja urcite se mantinely posouvaji. Ja vim uz taky o nekolika rodinach, ktere opatreni dodrzovali celou dobu a ted uz se na to vykaslali. 

No a taky vim z velmi blizkeho zdroje o doktorech a sestrach, co pari na vecircich, protoze uz to meli nebo jsou naockovani... pry potrebuji po tech dvanactkach vypnout. 

Offline Samara
příspěvků moje polička 18. února 2021 08:44

MP Meri Skoda preskoda, to mohlo byt hezke. Ale ja bych teda pro jistotu taky hned zpanikarila :-) pac jinak si za vsechno muzem samy, ze jo, kdyby k necemu nemilemu doslo..

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 18. února 2021 08:53

MaeGandal diky za odpoved. Takova opatreni mi davaji smysl a urcite hodne dela to omezeni kontaktu na nejaky pocet, psala o tom vlastne i 0zero7 ze to maji i v Kanade a duvera v autority. 

Offline Samara
příspěvků moje polička 18. února 2021 08:56

Karja Lamicka Doktorum a sestram vecirky schvaluju. Ale vystavovat se v tehle situaci zbytecnemu riziku u lidi velmi dobre zajistenych neschvaluju. To jsem si spis myslela ze porusi omezeni ti lidi z vesnice, ptz tam je fakt vetsi nuda. Ale ne. Ta kamaradka chodi do okynek po praze, bruslit, nema se spatne..proste kdyz jde o ni samotnou, omezovat se nebude. Me u ni prave zarazil ten rozpor, svoji matce zakazovala chodit nakupovat atd. a najednou tohle :-) ale zrejme, jak popisuje Karja, slabsi kusy uz to psychicky nedavaji a zacina nerizene rozvolnovani zdola, jsem zvedava jak to dopadne! Treba dobre, treba se ukaze, ze cisla nestoupnou..Pro deti to asi je tezke, jsou sice vic s rodici, vic nez kterakoli generace pred nimi, u deti bych se vic soustredila na to jak zajistit bezpecny kontakt s vrstevniky. Ono by to slo. Chvili jsem delala v dopravnich stavbach a vim, ze tam stat vyhazuje miliardy do kanalu a vsichni tomu nadsene kejvaj. Penez je dost, vule chybi.

Online Garfie
28626 příspěvků moje polička 18. února 2021 09:10

betsey Ať napíše na Velvyslanectví v Praze, minule jsem s nimi něco řešila a byli milí, věcní, odpověď přišla rychle. Existuje taky adresa koronapodnety@uvzsr.sk, kde mi taky poradili.

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 18. února 2021 09:26

Lamicka Ale v Kanadě jsou tuším ty kontakty jen rodina. Kdo rodinu nemá či s ní nežije, tak pak může se vídat s jinými. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. února 2021 09:54

A prosim vas,jak v tom zahranici kontroluji,jak kdo bubliny dodrzuje?to museli svuj kontakt nekam nahlasit a pak jsou v restauraci namatkove kontroly,jestli sedis s tim spravnym clovekem?nebo je to proste jen narizene a spoleha se,ze to lidi dodrzuji?(ani jedno totiz nema v cesku sanci na uspech)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. února 2021 10:03

A mimochodem,neni to uz tyden od uzavreni chebu a spol.?nemely by byt videt prvni vysledky? Doufam,ze je vlada brzy ukaze,kdyz vyhrozuje,ze zavre mozna cele cesko.at to zas neni jako vzdycky,sice to vubec nepomohlo,ale udelame to zas a ve vetsi mire...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. února 2021 10:09

Jiná Realita já teda moc nechápu, k čemu ta uzávěra Chebu je. Sice nemůže nikdo ven ani dovnitř, ale uvnitř platí stejná pravidla jako jinde, ne?

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. února 2021 10:13

Evaeva tak v prvni rade se to nebude vynaset dal a pokud se otevrou obchody v pondeli tak se psalo,ze tam ne.

Jiná Realita se mi zda na nejake zlepseni ci vysledky malo casu.

Offline Potrefenáhusa
39005 příspěvků moje polička 18. února 2021 10:22

Moje dite jede dneska poprvy ve vlaku na osmimesicni prohlídku do města (9 km půl hodiny) a potkaly jsme revizora!!!! Tak to má bohatý! Ve vlaku jsou kromě nás 3 lidi

Offline Monulinecenka
409 příspěvků moje polička 18. února 2021 10:26

Do statistiky (pokud si nekdo vede) hlasim, ze jsem po vcerejsim ockovani druhou davkou od Moderny. Vcera pohoda, dneska velka bolest kloubu a svalu, silna bolest hlavy a teplota k 38°.

Offline letfenixa
10933 příspěvků moje polička 18. února 2021 10:38
Reakce na Jiná Realita:

A prosim vas,jak v tom zahranici kontroluji,jak kdo bubliny dodrzuje?to museli svuj kontakt nekam nahlasit a pak jsou v restauraci namatkove kontroly,jestli sedis s tim spravnym clovekem?nebo je to proste jen narizene a spoleha se,ze to lidi dodrzuji?(ani jedno totiz nema v cesku sanci na uspech)

​Toto mi vŕta v hlave, veď stále tie nariadenia bublinove sú nastavené na samokontrole.

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 18. února 2021 10:39

Monulinecenka já mám stejnou reakci, ale po očkování proti tetanu . Horečka přes 38,návaly na zvracení a děsná bolest hlavy a kloubů. Ruka nateklá. A to jsem si vzala na doporučení MUDr prášek na alergii.

Offline Monulinecenka
409 příspěvků moje polička 18. února 2021 10:50

EDITH4B Me doporucili klasicky paralen, brufen a cekat. Pry je to ted hodne casty, po te druhe davce. Snad to brzy prejde, fakt uz nevim, jak si sednout nebo lehnout, nejmin to boli ve stoje.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 18. února 2021 11:00

Monulinecenka Takže když máš příznaky, tak jsi i pozitivní? 

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 18. února 2021 11:04

Potrefenáhusa v praze jsou v poslední době revizoři všude, jezdím furt stejnou trasu na 2x10 minut a potkám je tak dvakrát třikrát týdně

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 18. února 2021 11:04

Monulinecenka jojo, kamarádka zdravotní sestra v brněnské nemocnici mi říkala, že všichni naockovani(druhá dávka) doktoři i sestry jeden den prolezeli... Tak držím pěsti ať to brzy přejde!

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 18. února 2021 11:05

Kan podle mě to nejsou příznaky, ale reakce po očkování.

Offline Tak Betty
6195 příspěvků moje polička 18. února 2021 11:44

smazáno, omlouvám se, týkalo se to vnuka