Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 19. února 2021 14:36

mnum to moc motivační není, to je spíš ve smyslu, zaklekneme na souseda kvůli kterýmu jsme došli o 10 litrů

Offline Jos
příspěvků moje polička 19. února 2021 14:37
Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 19. února 2021 14:40
Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 19. února 2021 14:41

Jiná Realita ještě mi chvilku vysvětluj, proč to nejde a jak budou strejdové buzerovat lidi... tenhle přístup je přesně ta cesta do pekel. Místo aby člověk řekl fajn, budu teda chodit s respirátorem nebo se dvěma rouškama, než respirátor seženu, tak bude vykřikovat, že je to nevymahatelný a buzerace. 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 19. února 2021 14:46

mirajotěch 20000 jen pro vítězný kraj, takže by to bylo třeba jen 10 miliard ale ne, opravdu mne to pobavilo, takový neotřelý přístup k řešení problému. Jinak, Andrej by se možná i omluvil a tvářil se pokorně, kdyby mu to Mára napsal, ale ten z hradu? haha 

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 19. února 2021 14:48

mirajo to je to, co mi tady chybí, trochu pokory a jednota ve vystupování. Když Vojtěch nařídil na podzim roušky, Babiš ho obratem sprdnul. Opozice ví jen to, že vláda to dělá špatně, ale přišli s nějakým smysluplným návrhem a snažili se ho zdůvodnit a prosadit? A navíc teda ten fakt, jak píšou, že Portugalci nejsou žádní rebelové :D U nás se řekne respirátor (no dobře, ze dne na den to být nemuselo, ale fakt se to dalo tušit) a už jede frflání, co je to zas za kravinu.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 19. února 2021 14:49

nonemydobrá připomínka. Však píše, že to je betaverze

No nic, chtěla jsem to tu jen trochu odlehčit...

Offline Pinot Noir
30023 příspěvků moje polička 19. února 2021 14:50
Reakce na Kokoska:

Jiná Realita ještě mi chvilku vysvětluj, proč to nejde a jak budou strejdové buzerovat lidi... tenhle přístup je přesně ta cesta do pekel. Místo aby člověk řekl fajn, budu teda chodit s respirátorem nebo se dvěma rouškama, než respirátor seženu, tak bude vykřikovat, že je to nevymahatelný a buzerace. 

​Souhlas.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 19. února 2021 14:53
Reakce na Kokoska:

souhlasím.

Online nolita
6513 příspěvků moje polička 19. února 2021 15:00
Reakce na Pinot Noir:

Sweet Potato souhlasím. A ty věčné diskuze "kdo a jak to bude kontrolovat" jsou už únavné. 

​přesně, a taaak zbytečné.... ale beru to tak, že Jiná Realita se vyžívá v tom, jak nic nejde a spol., takže takový folklor no... :-)

Offline Garfie
28627 příspěvků moje polička 19. února 2021 15:00

Tak Marounek byl na fotbale jen jako dozor, jesti jsou dodržována všechna nařízení....chudáček. A to že se porušila pravidla o max. deseti lidech si jaksi nevšimnul....

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 19. února 2021 15:06

nolita jak tady někdo psal, jsme v modu Zachraň se kdo můžeš. Teď už by si fakt každý měl rozmyslet, jak se bude chovat ne proto, že to chtějí "oni", ale aby se maximálně vyhnul riziku. Dělat něco jen proto, že mě někdo může zkontrolovat, a vykašlat se na to, protože mě stejně zkontrolovat nemůže... no nic.

Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 19. února 2021 15:11
Reakce na nolita:

​přesně, a taaak zbytečné.... ale beru to tak, že Jiná Realita se vyžívá v tom, jak nic nejde a spol., takže takový folklor no... :-)

​no mě spíš napadlo že jiná realita to potřebuje řešit z pohledu zaměstnavatele kdy tuto povinnost stát uložil jejím zaměstnancům a ona je bude muset nějak kontrolovat. stejně tak i zákazníky ve vlastních provozovnach

Offline Garfie
28627 příspěvků moje polička 19. února 2021 15:27

A toto je zas co??? Inovace polních nemocnic? Do tělocvičen personál bude a do Letňan ne??

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. února 2021 15:28
Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 19. února 2021 15:30

viktorka_od splavu jestli ma nekdo jednu rousku nebo dve, to se mozna moc dobre nepozna. Ale jestli ma 100x oprany hadr nebo salu, limec, neco jen tak neco naoko nebo ten respirator, to se pozna snadno. A stacilo by treba den dva upozornovat a pak par lidi neobslouzit, videlo by se.

Offline Pinot Noir
30023 příspěvků moje polička 19. února 2021 15:31

Garfie tak třeba nevyužití školníci a správci kurtů, neasi?

To je fakt fraška.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 19. února 2021 15:40

Garfie vytáhnem spartakiádní lehátka!

jen mi není úplně jasný, proč pacient s lehčím průběhem covidu nemůže ležet doma ve vlastní posteli

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. února 2021 15:43

moora v telocvicne mu bude asi lip.

Offline Garfie
28627 příspěvků moje polička 19. února 2021 15:56

Zarinya  Přesně! A ty komfortní toalety, to doma nenajdeš.