mnum to moc motivační není, to je spíš ve smyslu, zaklekneme na souseda kvůli kterýmu jsme došli o 10 litrů
Koronavirus
Jiná Realita ještě mi chvilku vysvětluj, proč to nejde a jak budou strejdové buzerovat lidi... tenhle přístup je přesně ta cesta do pekel. Místo aby člověk řekl fajn, budu teda chodit s respirátorem nebo se dvěma rouškama, než respirátor seženu, tak bude vykřikovat, že je to nevymahatelný a buzerace.
mirajotěch 20000 jen pro vítězný kraj, takže by to bylo třeba jen 10 miliard
ale ne, opravdu mne to pobavilo, takový neotřelý přístup k řešení problému. Jinak, Andrej by se možná i omluvil a tvářil se pokorně, kdyby mu to Mára napsal, ale ten z hradu? haha
mirajo to je to, co mi tady chybí, trochu pokory a jednota ve vystupování. Když Vojtěch nařídil na podzim roušky, Babiš ho obratem sprdnul. Opozice ví jen to, že vláda to dělá špatně, ale přišli s nějakým smysluplným návrhem a snažili se ho zdůvodnit a prosadit? A navíc teda ten fakt, jak píšou, že Portugalci nejsou žádní rebelové :D U nás se řekne respirátor (no dobře, ze dne na den to být nemuselo, ale fakt se to dalo tušit) a už jede frflání, co je to zas za kravinu.
nonemydobrá připomínka. Však píše, že to je betaverze ![]()
No nic, chtěla jsem to tu jen trochu odlehčit...
Jiná Realita ještě mi chvilku vysvětluj, proč to nejde a jak budou strejdové buzerovat lidi... tenhle přístup je přesně ta cesta do pekel. Místo aby člověk řekl fajn, budu teda chodit s respirátorem nebo se dvěma rouškama, než respirátor seženu, tak bude vykřikovat, že je to nevymahatelný a buzerace.
Souhlas.
souhlasím.
Sweet Potato souhlasím. A ty věčné diskuze "kdo a jak to bude kontrolovat" jsou už únavné.
přesně, a taaak zbytečné.... ale beru to tak, že Jiná Realita se vyžívá v tom, jak nic nejde a spol., takže takový folklor no... :-)
Tak Marounek byl na fotbale jen jako dozor, jesti jsou dodržována všechna nařízení....chudáček. A to že se porušila pravidla o max. deseti lidech si jaksi nevšimnul....![]()
nolita jak tady někdo psal, jsme v modu Zachraň se kdo můžeš. Teď už by si fakt každý měl rozmyslet, jak se bude chovat ne proto, že to chtějí "oni", ale aby se maximálně vyhnul riziku. Dělat něco jen proto, že mě někdo může zkontrolovat, a vykašlat se na to, protože mě stejně zkontrolovat nemůže... no nic.
přesně, a taaak zbytečné.... ale beru to tak, že Jiná Realita se vyžívá v tom, jak nic nejde a spol., takže takový folklor no... :-)
no mě spíš napadlo že jiná realita to potřebuje řešit z pohledu zaměstnavatele kdy tuto povinnost stát uložil jejím zaměstnancům a ona je bude muset nějak kontrolovat. stejně tak i zákazníky ve vlastních provozovnach
A toto je zas co??? Inovace polních nemocnic? Do tělocvičen personál bude a do Letňan ne??

viktorka_od splavu jestli ma nekdo jednu rousku nebo dve, to se mozna moc dobre nepozna. Ale jestli ma 100x oprany hadr nebo salu, limec, neco jen tak neco naoko nebo ten respirator, to se pozna snadno. A stacilo by treba den dva upozornovat a pak par lidi neobslouzit, videlo by se.
Garfie tak třeba nevyužití školníci a správci kurtů, neasi? ![]()
To je fakt fraška.
Garfie vytáhnem spartakiádní lehátka!
jen mi není úplně jasný, proč pacient s lehčím průběhem covidu nemůže ležet doma ve vlastní posteli
moora v telocvicne mu bude asi lip.![]()
Zarinya
Přesně! A ty komfortní toalety, to doma nenajdeš. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY