999 Uf, to bych asi nechtěla, to budu radši dál odrůstat.
Koronavirus
Tulipe diky, jsem znejistela, protoze o pedikurach jsem nikde nic necetla a rikala jsem si, ze jestli treba nevyvodili, ze jak sedi u tech nohou, tak je daleko a neni to tak nebezpecne jako kadernice a kosmeticky :) a dneska jsem mela prave termin
baltik Tabery dobrej, taky jsem poslouchala
999 Sweet Potato Mne to prijde jako dobry napad. Ted mi rikala kamaradka, ze jeji kadernice rozvazi po klientkach namichanou barvu. Kamaradka je hodne sediva a jinak ma tmave vlasy, sprej uz nestacil.
barbucha Rodiče bydlí pár km od vojenského letiště v Čáslavi, kdysi ty stíhačky při dosažení určité rychlosti vydávaly děsivou ránu. Vždycky to prásklo, že se málem vysypaly okenní tabulky, a pak teprv bylo slyšet letadlo. Teď už to gripeny nedělají. Ale že bych chtěla bydtel někde v té opravdu hlukové zóně u letiště, to teda nechtěla. Kolegyně bydlí někde v domku u Ruzyně a dost nadává.
Jiná Realita Jenže na jednu stranu tu je pláč a skřípění zubů, že se nesmí cestovat (a není tím asi úplně myšleno jet autem do Chorvatska či nakupovat do Drážďan
) a na druhou by se měly omezit lety? Chtěla bych vidět, jak by svět přijal zprávu, že letenky maximálně 2x do roka a objednávat ze zahraničních serverů vůbec nebo jednou za rok.
Jo, neekologický to je, ale elektrárny taky a nějak se neuvažuje o svícení svíčkama a vaření na dřevu a jiných návratech k životu 17. století. Čímž teda neobhajuju zbytečné zatěžování životního prostředí, ale omezit lety na polovinu určitě není reálné. To už je jen krůček k tvrzení, že virem příroda volá o pomoc.
baltik Tabery mi mluvi z duse![]()
Kokoska ja vim, ze je to nepopularni nazor, ale podle meho by stacilo, aby letenky nebyly tak levne, nevidim jako spravne, aby letenka stala mene nez jizdenka vlakem
Sweet Potato a proto chodi domu strihat a barvit kamaradky nebo sestrenice, ktere nahodou umi velmi dobre strihat a barvit... (zaslechnuto ze vsech stran)
Zrovna včera jsem se domlouvala s kamarádkou, čirou náhodou nejen majitelkou kadeřnictví, ale rovněž dvou buldočků, kdy se k nám přijde podívat na Poppy ![]()
Kdyby na nás vlítla šťára, zastelu ji do postele!
baltik To by se musely nějak ošetřit letenky do cílů, kam z odletového místa můžeš dojet jinak, ale nemyslím, že by takové opatření mělo úspěch. A hodně asi dělá nákladní doprava, taky by se nemusely třeba letecky převážet kytky z druhého konce světa, když už bychom chtěli třídit na nutné a zbytné. Čímž by se způsobily problémy těm, kteří ty kytky pěstují, mmch se tu už probíralo, v jakých podmínkách. Hezky to je všechno provázané, co?
barbucha Tak to radši rychle smaž!![]()
baltik Souhlasím.
Kokoska ja vim, ze je to nepopularni nazor, ale podle meho by stacilo, aby letenky nebyly tak levne, nevidim jako spravne, aby letenka stala mene nez jizdenka vlakem
Tyhle veci jsou desne tezke. Levne letenky pomahaji mnoha lidem videt se s rodinou casteji, kdyby svagrova musela za letenky paltit treba 2x tolik co ted, tak neprileti kazdy druhy rok ale treba paty
(leta z USA).... A jak rozlisit, ktere cesty jsou duelzite a mely by byt levnejsi a ktere ne? Ja osobne si myslim, ze po tomhle se styl cestovani trochu zmeni i bez zmeny ceny letenek (a ty mozna zdrazi uz jen proto, ze aerolinky budou potrebovat dohnat ztraty...)
Jo, rány to byly jak z děla, strašný. Fakt je, že teď už to neslýchám... ale přičítala jsem to tomu, že tehdy jsme na tý chalupě byli v nějakým koridoru nebo co. Nenapadlo mě, že nový modely jsou tichý. Inu, pokrok nezastavíš!
V těch k letišti nejbližších místech to někdy nebudou žádný lázně asi, no ale na druhou stranu nikde v zákonech nebo v Ústavě nevidim právo jednoho každýho bydlet na zelený louce, byv rušen pouze zpěvem ptactva a bzučením včel. Rovněž tak tam ale ani nevidim, že bydlet u letiště je povinný ![]()
Fakt zajímavý, že Jiná Realita tady bojuje za možnost překročit hranice jak lvice... ale jen pěšky, že jo! Ostatní ať si trhnou nohou, kam mají furt co lítat. Vpravdě vzor nesobeckosti (Realita sorry, to se nedalo nevyužít!) ![]()
"nevidim jako spravne, aby letenka stala mene nez jizdenka vlakem"
To já taky ne, ale možná by se to dalo postavit tak, že jízdenky na vlak jsou zbytečně drahý ![]()
barbucha máš tam chybu - to je přece manželova sestřenice! ![]()
barbucha ono ale zas tezko prodas barak, ktery stoji na takovem miste, aby ses na tu tichou louku mohla presunout. Kdyz to jeji predci staveli, asi nepocitali s tim, jak se letiste rozroste, to snad fungovala jeste jen ta stara Ruzyne.
Potrefenáhusa tak jsem to nemyslela, ale tak,že lidi mají práci.u vojska bylo a je od nás dost lidí, taky hodně lidi pracuje v jaderné elektrárně, region to pozvedlo ekonomicky, kousek od nás je město u sjezdu z dálnice, a taky nikdo nenadava, protože to město z toho prosperuje.a příroda je u nás krásná, nestradame.prijedte se podívat.
Já sama jsem letěla letadlem dvakrát v životě a nevím,že by to bylo až tak běžné. přece jen jsou letenky drahé.
barbucha Vyrostla jsem v domě ve starý Ruzyni, přímo pod koridorem na starý letiště. Doteď mám letištní sny (hodně, hodně zlý, ale lítat se nebojím). Předci teda taky nejspíš v tom 19. století taky netušili, že tam bude letiště :-)
Myslím, že se na dlouhou dobu lítání změní. Bude drahý, nebude tolik konkurence, aerolinky budou muset dohánět ztráty a možná si i střádat na další výpadky. Ale časem se to zase vyvine stejně - až budou prachy, bude se lítat.
nika ale létání už je běžné, ceny letenek jsou nízké, je spousta nízkonákladovek, velká konkurence.. někdo letí jednou za čas na dovolenou, ale spousta lidí létá každý týden na služební cesty a nejen po Evropě, plus volnočasové cestování
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY