999 pfizerem
Koronavirus
jinx dik. Ja jsem byla v IKEM a driv pry vubec nemaji termin, ale chci tam jeste zavolat, jestli se neco neuvolnilo.
Kokoska a nemůžeš tam zkusit zavolat? Manžel jede pracovně pryč a nebyl problém mu druhou dávku posunout o pět dní dopředu (byl v SZÚ)
Kokoska teď jsem dočetla další příspěvek :)
Kokoska to by bylo fajn, by se to celkem elegantne vyresilo, snad to klapne
Kokoska Tak co vím z blízkého okolí, tak u Pfizeru reakce minimální a většinou rychle odezní. U Moderny jsem po druhém očkování slyšela, že lidem nebylo dobře, ale taky jen den, dva.
Otevřeli už zahrádky? Jela jsem kolem jedné a na ceduli měli napsáno, že mají otevřeno 14-20.
tv Oficiálně až od 17.5.
Sweet Potato Tak tahle asi bude otevřena neoficiálně, hrála odtud hudba, před plotem cedule otevřeno. Říkala jsem si, jestli jsem informací o otevření zahrádek neprehlidla náhodou.
tv vcera tu nekdo daval ze muzou, https://www.reflex.cz/clanek/komentare/106936/do-hospod-se-uz-muze-jen-vas-nesmi-obslouzit-u-stolu-vlada-to-ale-taji.html takze asi otevreli
viktorka_od splavu aha, díky za odkaz. No tak slava, že bych si dala zítra točené?![]()
Kokoska Určitě očkování neodkládej po dovolené, většinou je sice reakce lehce výraznější po 2. dávce, ale pořád je to jen bolestivost v očkované končetině 1. den večer a 2. den určitá celková reakce - dle dispozice. Ale takové ty dramatické průběhy mají často původ "v hlavě" nebo u disponovaných osob - a to bývá zřejmé většinou už po 1. dávce.
Např. mne 1 den očkovali a 2. den jsem měla normální práci vč. služby, tj. 24 hod. (2. dávka - konec ledna, už byl hodně rozjetej covid v práci - a v pohodě jsem to přežila. Stejnou zkušenost měli i ostatní kolegové, a to jsme různorodá skupina stran věku).
Do statistiky: mamka po první dávce pfizeru je trochu "přejetá" s bolí jí ruka, ségra měla akorát bolest ruky. Očkování v O2 hale funguje prý naprosto perfektně, akorát je to prý 500 metrů od metra, což by pro někoho mohlo být daleko.
Evaeva to teda museli jít nějakou hodně dlouhou oklikou... Kdyžtak přímo před vchodem je stanice tramvaje 25 a 8 (Multiaréna Praha).
Mohučanka jim to nevadí, ale máma narážela na to, že všude píšou, že je to bezbariérové. Ale to očkovací centrum není přímo v té velké aréně, vedle je menší O2 universum a je to tam. Tam jsem nikdy nebyla, tak nevím, jestli šli špatnou cestou nebo je to tak daleko.
Evaeva jo, já si zrovna našla, že je to vedle v hale Universum, ačkoli se hodně píše jenom hala O2. Z metra se O2 musí obejít, aby se člověk dostal ke vchodu do Universa, což je relativně daleko, i když nejspíš opravdu bez bariér. Ale rozhodně nic dobrého pro staroušky s berlemi. Zas ta tramvaj je úplně u toho, ale musí se to vědět.
Mohučanka mamka z toho byla spíš překvapená, navíc to bylo nějak blbě označené, šipky vedly k nějakému už zrušenému centru. Ale jinak byla opravdu spokojená, navíc se registrovala minulý týden a už má po první dávce.
Muj muz dnes taky prvni davku pfizeru a je uplne ok.:-)
Jde odhadnout, za jak dlouho standardně chodí PIN 2 (objednání na očkování) po PINU 1 (registrace na očkování)?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY