Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 06. května 2021 20:25

whiskas dnes odpoledne necela hodina

Offline barbucha blogger
36091 příspěvků moje polička 06. května 2021 20:35
Reakce na Kokoska:

999 Akras jinx budu doufat, nerada bych se plazila na letiste se zimnici, nadopovana paralenem a v ocekavani, ze me vyloucej z prepravy.

​Akorát tak prd. Všechny jen bolela ruka... což je sice nepříjemný ale dá se vydržet.

Teda podle pokusů o skuhrání milostpána (který jsem ovšem zdusila hned v zárodku) se to vydržet téměř nedalo ale jelikož se jedná o chlapa, jistě si dokážeš představit, jaká je skutečnost

Offline nika
685 příspěvků moje polička 06. května 2021 20:46

V pondeli mi rikala jedna ctenarka, starsi pani, mimochodem sama jiz ockovana, ze u nich v ulici zemrela zena 42 let, pry zdrava, dve jeste maly decka, na embolii po očkování. Priznam, ze me to trochu rozhodilo. A dnesni muj povinny antigenni test byl nejen neprijemny, ale i dost bolestivý. Jenze na vyber moc neni, když se nenechame ockovat, tak bez bolavych stresujících testu nebudeme moct  vlastne nic. A muj muz se ockovat nechce a kdyz ja budu ockovana, budeme mit kazdy jine podminky k uzivani bezneho zivota...tak nevim...

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 06. května 2021 20:47

barbucha Fiction po prvni me druhy den bolela ruka, asi jako namozeny sval, nic drastickeho. Tak snad po ty druhy to za den taky zvladnu. 

Ja bych o tom vubec nemluvila, nebyt toho odjezdu. 

Offline whiskas
21131 příspěvků moje polička 06. května 2021 20:50

jinx Děkuju. Já jsem se registrovala ve středu, tak mě zajímá, kdy tak mohu očekávat další krok :-). 

Offline barbucha blogger
36091 příspěvků moje polička 06. května 2021 20:52

nika 

Pomohlo by nějak sdělení, že na embolii umírají i mladší lidé? A umírali i v minulosti, to jest bez anticovid vakcinace?

Jako fakt, tyhlety strašlivý zprávy od jedný paní z ulice, ty mě derou...

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 06. května 2021 20:53

nika tos mela teda smulu, ja byla 1x na PCR a 2x na antigenu, na trech ruznych mistech, nikdy nic bolestiveho. Ale jasne ze to kazdy muze vnimat jinak.

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 06. května 2021 20:56

whiskas mne to prislo behem par hodin, ale ja jsem ve sve skupine u te horni vekove hranice. Taky zalezi, kam se registrujes, co sis zvolila v tom prvnim kroku. PIN 2 posilaji, az kdyz tam pro tvuj rocnik maji misto.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. května 2021 20:57

Kokoska ja byla 2x pcr,3xantigen,nikdy nic,ale v pondeli v praci sestra mi to delala nejdriv z krku a pak zajela do nosni dirky tak,ze jsem nadskocila.

opravdu neni kazdy setrny.

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 06. května 2021 20:59

Zarinya no vzdyt jo, psala jsem, ze asi smula.

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 06. května 2021 20:59

whiskas záleží na počtu vakcín a čekajících zájemců kapacitě centra, jacse registrovala minulou středu a hned v pátek odpoledne přišel PIN 2, kamarádka registrace včera , PIN 2dnes.moje mamka někdy v únoru čekala myslím měsíc.

Offline whiskas
21131 příspěvků moje polička 06. května 2021 21:05

Kokoska Vlm Děkuju. Moje maminka byla u obvoďačky, takže jsem nemohla čerpat její zkušenost.

Asi jsem se měla zaregistrovat v místě pobytu 2 (v HD ), ale já jsem raději zvolila Prahu. Tak možná chybka. 

Offline whiskas
21131 příspěvků moje polička 06. května 2021 21:06
Reakce na barbucha:

nika 

Pomohlo by nějak sdělení, že na embolii umírají i mladší lidé? A umírali i v minulosti, to jest bez anticovid vakcinace?

Jako fakt, tyhlety strašlivý zprávy od jedný paní z ulice, ty mě derou...

​Přesně tak .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. května 2021 21:09

whiskas v Praze to teď jde dobře, čtyři moji příbuzní se registrovali minulý čtvrtek do O2 universum a všichni už jsou po první dávce.

Offline whiskas
21131 příspěvků moje polička 06. května 2021 21:10

jinx A jsem ráda, že už je maminka v pohodě. U nás to proběhlo bez vedlejších příznaků, až na jemnou bolest paže, která během jednoho dne odezněla. 

Offline whiskas
21131 příspěvků moje polička 06. května 2021 21:11

Evaeva Já jsem se objednala na své "oblíbené" pracoviště na Homolku. Tam je asi nával no.

Offline nika
685 příspěvků moje polička 06. května 2021 21:12

barbucha no, nevlastni mama umřela v petactyriceti na mozkovou mrtvici, vim, jak to vypada, nemusí me drat sousedky.

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 06. května 2021 21:12

whiskas u nás v ČB se to teď hodně zrychlilo,snad je to tak všude.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 06. května 2021 21:12

whiskas dekuji, to ja taky. Jeste jsem s ni mluvila vecer a uz jen citi trochu bolest v pazi a i ta odezniva. Ale treba tatinek, ten uplne v pohode po prvni i druhe davce, ani o tom nevedel. 

Offline Kora
příspěvků moje polička 06. května 2021 21:13

Ja dnes první davku Pfizeru, zatím v pohodě.  Očkovací centrum v Dobřichovicich super.  Doporučuji.