whiskas dnes odpoledne necela hodina
Koronavirus
999 Akras jinx budu doufat, nerada bych se plazila na letiste se zimnici, nadopovana paralenem a v ocekavani, ze me vyloucej z prepravy.
Akorát tak prd. Všechny jen bolela ruka... což je sice nepříjemný ale dá se vydržet.
Teda podle pokusů o skuhrání milostpána (který jsem ovšem zdusila hned v zárodku) se to vydržet téměř nedalo
ale jelikož se jedná o chlapa, jistě si dokážeš představit, jaká je skutečnost ![]()
V pondeli mi rikala jedna ctenarka, starsi pani, mimochodem sama jiz ockovana, ze u nich v ulici zemrela zena 42 let, pry zdrava, dve jeste maly decka, na embolii po očkování. Priznam, ze me to trochu rozhodilo. A dnesni muj povinny antigenni test byl nejen neprijemny, ale i dost bolestivý. Jenze na vyber moc neni, když se nenechame ockovat, tak bez bolavych stresujících testu nebudeme moct vlastne nic. A muj muz se ockovat nechce a kdyz ja budu ockovana, budeme mit kazdy jine podminky k uzivani bezneho zivota...tak nevim... ![]()
jinx Děkuju. Já jsem se registrovala ve středu, tak mě zajímá, kdy tak mohu očekávat další krok :-).
Pomohlo by nějak sdělení, že na embolii umírají i mladší lidé? A umírali i v minulosti, to jest bez anticovid vakcinace?
Jako fakt, tyhlety strašlivý zprávy od jedný paní z ulice, ty mě derou...
nika tos mela teda smulu, ja byla 1x na PCR a 2x na antigenu, na trech ruznych mistech, nikdy nic bolestiveho. Ale jasne ze to kazdy muze vnimat jinak.
whiskas mne to prislo behem par hodin, ale ja jsem ve sve skupine u te horni vekove hranice. Taky zalezi, kam se registrujes, co sis zvolila v tom prvnim kroku. PIN 2 posilaji, az kdyz tam pro tvuj rocnik maji misto.
Kokoska ja byla 2x pcr,3xantigen,nikdy nic,ale v pondeli v praci sestra mi to delala nejdriv z krku a pak zajela do nosni dirky tak,ze jsem nadskocila.
opravdu neni kazdy setrny.
Zarinya no vzdyt jo, psala jsem, ze asi smula.
whiskas záleží na počtu vakcín a čekajících zájemců kapacitě centra, jacse registrovala minulou středu a hned v pátek odpoledne přišel PIN 2, kamarádka registrace včera , PIN 2dnes.moje mamka někdy v únoru čekala myslím měsíc.
nika
Pomohlo by nějak sdělení, že na embolii umírají i mladší lidé? A umírali i v minulosti, to jest bez anticovid vakcinace?
Jako fakt, tyhlety strašlivý zprávy od jedný paní z ulice, ty mě derou...
Přesně tak
.
whiskas v Praze to teď jde dobře, čtyři moji příbuzní se registrovali minulý čtvrtek do O2 universum a všichni už jsou po první dávce.
jinx A jsem ráda, že už je maminka v pohodě. U nás to proběhlo bez vedlejších příznaků, až na jemnou bolest paže, která během jednoho dne odezněla.
Evaeva Já jsem se objednala na své "oblíbené" pracoviště na Homolku. Tam je asi nával no.
barbucha no, nevlastni mama umřela v petactyriceti na mozkovou mrtvici, vim, jak to vypada, nemusí me drat sousedky.
whiskas u nás v ČB se to teď hodně zrychlilo,snad je to tak všude.
whiskas dekuji, to ja taky. Jeste jsem s ni mluvila vecer a uz jen citi trochu bolest v pazi a i ta odezniva. Ale treba tatinek, ten uplne v pohode po prvni i druhe davce, ani o tom nevedel.
Ja dnes první davku Pfizeru, zatím v pohodě. Očkovací centrum v Dobřichovicich super. Doporučuji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY