whiskas ty velké nemocnice hodně omezují kapacity, v Motole a ikemu už zavřeli, všechno jde do toho O2. To místo jde kdyžtak změnit, kdyby sis to rozmyslela.
Koronavirus
whiskas já i segra doO2 taky PIN2 do hodiny (a jsem ve své kategorii nejmladší)
ja mam termin v sobotu, tusim, ze to bude taky pfizer
jinx
to je skvělá zpráva a moc ti závidím (i ostatním), kteří už mají rodiče očkované. Můj otec se totiž z nějakého, mně nepochopitelného, důvodu rozhodl, že se očkovat nenechá. Zkoušela jsem už kdejaký argument, ale je to marný
.
Evaeva Vážně? Já myslela, že teď musím vyčkat na PIN 2 a pak teprve případně změnit místo.
Akras Jak jsem psala, zřejmě jsem zvolila špatné místo.
whiskas ne, pin2 je termín do konkrétní nemocnice, naopak to musíš změnit dřív.
Koukam,ze se to v cesku dost pohnulo,tam uz se muze ockovat kazdy kdo chce?
whiskas muj otec a sestra se taky ockovat nenechaji.
pry.....
Ja uz se nemuzu dockat az to budu mit za sebou a nebudu muset podstupovat ty blby testy.Zitra potrebuju jit na manikuru a kvuli tomu tim stravim jeste o hodinu vic.![]()
Zarinya momentálně se registrují 50+, každý týden spouští kategorii o 5 let níž.
Evaeva Díky, už jsem to dohledala a místo tedy mohu změnit. Jen teď nevím, jestli si aktuálně pomůžu, nebo mám vyčkat. Bylo by fajn, kdyby to proběhlo příští týden, pak jsem chtěla zase odjet. Tohle pendlování dost věcí komplikuje.
Zarinya A řekli ti důvod? Moje otázka zůstala bez odpovědi. Prostě ne a hotovo
.
whiskas já bych to místo změnila, v mém okolí se to všem vyplatilo, původně byli všichni taky jinam. Ale nemůžu ti radit.
Já jsem vlastně na šťouracím testu z nosu nebyla ani jednou a ani nikdo z naší rodiny. Na PCR jsme nebyli nikdy a v práci máme antigenní ze slin, já i manžel. I kdybych musela na PCR, tak budu muset někam, kde mají nějaké jiné, protože jednu nosní dirku mám neprůchodnou a jednu jen s velkým úsilím. Dítě má ve škole PCR a taky ze slin.
whiskas sestru vubec komentovat nebudu,to je proste tragedie a otec nevidi duvod,no.![]()
Hele to byl vikend to s nima rozebirat.![]()
Evaeva Projížděla jsem seznam a O2 arenu nevidím
.
Renusatko me delali do ted pcr jen z krku.
a ted v pondeli antigen,nejdriv storala v krku a pak tou samou zajela do nosni dirky,jedny......si myslim,ze to delaji asi jak chteji.![]()
Zarinya To ti věřím. Řekla jsem si, že už toho nechám. Táta je dospělý, svépravný a mé, ani žádné jiné argumenty ho nepřesvědčí. Akorát se vždy pohádáme, takže to asi nemá smysl. Jenže mně to prostě nedá
.
Evaeva Děkuju moc
.
whiskas ja ho taky nikam nenutim,jen nechapu,no.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY