vášnivě líčila známé, jak se lidi klidně nechaj naočkovat, protože jsou líní o tom přemýšlet a vůbec nevědí, co za tím je.
![]()
No kde nic není ani čert nebere. Respektive ani přemýšlet už nepomůže, když není čím.
vášnivě líčila známé, jak se lidi klidně nechaj naočkovat, protože jsou líní o tom přemýšlet a vůbec nevědí, co za tím je.
![]()
No kde nic není ani čert nebere. Respektive ani přemýšlet už nepomůže, když není čím.
Sweet Potato pokud byste ji jinak očkovali a problém je ten termin, nechala bych ji bodnout i tu jednu. I to dost pomůže a kdoví co tady bude v září.
711990 Zjistím, jaké by byly možnosti.
EvaevaMyslíš, že se dá zjistit, jakou vakcínou se na konkrétním místě očkuje? To asi člověku dopředu nesdělí, co?
whiskas A není to na stránkách toho místa, kde se máš očkovat? Mě tedy registroval manžel, tak nevím, jestli to tam bylo, ale podle termínů, co jsem dostala to bude asi pfizzer, ale neteř to věděla, byla v UVN.
whiskas v těhle očkovacích centech to je Pfizer, Moderna momentálně není a když tak na doočkování druhých dávek, Astru ještě pořád nechávají praktikům
Jos No jasný. Různý důvody, že mi naočkují čip, covid, něco jiného a nebo další konspirace, včetně toho, že žádný covid není, to mi občas hlava nebere. Občas, jak píšeš vzdělaní lidé a co vypustí a kdyby mi někdo něco takového vnucoval a přesvědčoval mě, ať se nenechám, tak ho asi praštím
.
Po včerejším očkování ruku nezvednu víc jak do predpažení, v místě vpichu mám modrinu a viditelnou bouli, bolest mi vystřeluje do krku a začíná mi migréna - jasné známky očipování ![]()
ReschSakra, držím palce, ať se to brzo srovná
.
whiskas on ten způsob aplikace byl takový svérázný .. Ono teda celkově očkovací místo v Krči je takové osobité
Muž byl v Kongresáku a nemůže si to vynachválit
Sweet Potato kdyby otázka stála 1 dávka v kanadě nebo 0 v čechách (nevím, kdy se tu má otevřít možnost očkování pro teenagery), šla bych do varianty 1 dávka v kanadě
Sweet Potato dost souhlasim s moora ... Pak jeste otazka kanadskeho certifiktu, jak moc jej tu budou (zpocatku) uznavat, ale pokud jde vic o davku a ne certifikat, tak je to jasny...
Máma má rezervaci na očkování na příští čtvrtek![]()
whiskas jak psali ostatní, ve velkých centrech se očkuje hlavně Pfizerem, případně modernou, Johnsons a Astra jsou u praktiků.
Evaeva U nás ve FN taky Pfizer a co se týče praktiků, tak naše PL s očkováním končí, nemá na to zapotřebí nervy, neví kdy a kolik přijde vakciny, poté obvolávat pacienty a samozřejmě musí kvůli očkování omezit klasické ordinační hodiny. Ale v HK očkuje FN, tak to není zas takový problém.
whiskas A kterou bys volila, kdybys měla na výběr? Já asi modernu nebo johnsona.
Liesel ani se jí nedivím, prý často nemají vakcíny ani na druhé dávky.
ionicera Já bych volila Pfizer, případně Modernu.
Evaeva díky.
Sweet Potato dost souhlasim s moora ... Pak jeste otazka kanadskeho certifiktu, jak moc jej tu budou (zpocatku) uznavat, ale pokud jde vic o davku a ne certifikat, tak je to jasny...
Vnímám to taky tak. Jedna dávka lepší než žádná. Ale aby tím nějak nevypadla ze systému.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.