Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Jos
příspěvků moje polička 22. května 2021 08:05

Karja Ja budu mit asi taky problem. Ja jsem treba z letist a velkych obchodaku taky nestastna, jak je tam moc lidi, zvuku a barev, tak jsem uplne dezorienovana. Na uradech taky jezdim ocima po vsech sipkach a napisech a jsem schopna dane misto uplne prejit. Navic lidi ve stresu reaguji neadekvatne. wendulka Je to tezke, nic vic asi vylepsit nejde. Tak ale zase se zasmejeme. Moje mama mi tuhle volala, ze si koupila test, ale nechape navod!, tak si zajede na ofiko misto. To jsem se hodne nasmala taky a normalne je to byvala funkcni ucetni. Ale panika, ze je doma sama a nevi jak na to. 

Offline OliveOyl
1976 příspěvků moje polička 22. května 2021 08:21
Reakce na wendulka:

Druhé dávky již trefují správný azimut na základě prvního pokynu již s 99% úspěšností.

​známka, že čipy fungují

Offline viktorka_od splavu
49429 příspěvků moje polička 22. května 2021 08:30
Offline Kokoska
35137 příspěvků moje polička 22. května 2021 08:49

Ja jsem mela trochu problem ockovaci misto opustit. Tam jsem po sipkach dosla v pohode, jen jsem si nevsimla, ze jsem do vytahu nastupovala v 1 a pak jsem sjela do 0 nebo jak to tam maj oznaceny, proste jsem sjela az k vychodu o patro niz, nez jsem vesla. Taky na uradech a ve vetsich budovach nekdy najdu cil podle cisel docela dobre, ale kdyz odchazim, jsem tak zblbla, ze nevim, jestli jsem prisla zleva nebo zprava. Ale mam vycvik z motolsky nemocnice, tak jsem si zatim vzdycky poradila

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 22. května 2021 09:05

mirajo

Odčervený!

moora Ten je jeden z nejlepších!

I když Kantorek měl nejlepší skoro všechny.

wendulka Ještě si sestry, co to píchají, stěžují (spíš s nadhledem), na takové ty "originální" vtípky, co jim říká každý druhý pacient. 

Offline viktorka_od splavu
49429 příspěvků moje polička 22. května 2021 09:17

Kokoska jo, taky bych uvítala na úřadech a ve špitálech směrovky k východu, já po nějakých šipkách/popiskách trefím, ale tu cestu si nepamatuju, natož abych trefila pak "obráceně". i když v nákupním centru vyjdu ven z obchodu, nepamatuju si z které strany jsem tam přišla

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 22. května 2021 09:23

viktorka_od splavuA coz teprve, kdyz na Chodove zapomenes, kde mas auto. Ani na patro jsem si ted v tydnu nemohla vzpomenout. Trochu zoufalstvi se pokouselo

Sweet Potato Kantorek

Myslis neco jako...mate nejakou alergii?...na zensky

Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 22. května 2021 09:34

viktorka_od splavu mirajo když jsem se byla očkovat, tak jsem na Harfě sice auto našla.( ačkoliv jsem přišla jiným vchodem než odcházela). Ale nemohla jsem za živý svět najít výjezd z parkoviště. Všude byly jenom šipky s číslo parkovacích míst,tak jsem to nějak otočila a šipka s nápisem výjezd mě dovedla do slepé uličky.

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 22. května 2021 09:43

mirajo Přesně. Na práci a na manželku.

Offline wendulka admin
16661 příspěvků moje polička 22. května 2021 09:49

Jos Jo, to já jsem taky ten typ, co zrovna po těch značkách a nápisech kouká bez ohledu na nervozitu a velikost prostor. Dlouho jsem si myslela, že to takto musí mít nastavené většina, až práce s nimi mě vyvedla z omylu, a proto jsem za tuhle zkušenost vděčná.

Předevčírem hodinu naháněla kolegyně telefonem pána, který se měl dostavit ve tři čtvrtě na dvě. Pořád nám nezvedal telefon. Tak už jsme dle pokynu začaly pomalu shánět náhradníka, aby se stihl dostavit do konce provozní doby. když v tom konečně volal pán zpátky a asi pět minut se dohadovali, že 13:45, co měl uvedeno v mailu, už bylo před hodinou, že by teda bylo dobrý, kdyby už dorazil.

Offline wendulka admin
16661 příspěvků moje polička 22. května 2021 09:51
Reakce na OliveOyl:

​známka, že čipy fungují

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. května 2021 09:57

Kokoska no přesně! Cíl obvykle najdu, ale východ bývá problém. Když má budova víc východů, obvykle vylezu jinde než jsem vešla.

Offline barbucha blogger
36073 příspěvků moje polička 22. května 2021 10:01

wendulka 

Já ti dám chudáka - na barbuchu!

Ale vůbec ti nezávidim práci v tom centru, to musí bejt masakr. My jedem jen v rámci ambulance a úplně to stačí Miluju lidi co si neustále měněj mailovou adresu, kterou si pak nedokážou zapamatovat... nebo ji čitelně zapsat... a volaj a volaj že radši poslat certifikát na jinou... nejdřív votravujou nebohou sestru, která jim sdělí např. že dneska už neočkujeme takže nemáme otevřenej systém (zkrouhli to na tři dny v týdnu, zaplaťpámbu!!), ať zavolaj příští týden... takže do pěti vteřin zvoní telefon u mě: že sice sestra říkala... ale jestli by přece jen... Jak do dubu s nima!! A zkoušej to furt střídavě na nás obě, některý opakovaně, a někdy "velmi vychytrale" nám tvrděj že ta druhá jim to právě slíbila... a pak jsou ještě uražený když vysvitne že to není pravda.

Čert mi nakukal tuhletu dobročinnost a to ještě jestli pojede pak znova třeba na podzim přeočkování, tak se jdu rovnou voběsit!

Offline brrr
12386 příspěvků moje polička 22. května 2021 10:06

Sweet Potato Ježíš, vtipné a originalní vtípky a dotazy jsou zlo. Na otázku "Už jste našli poklad/mumii/ slivovici?" odpovídám několikrát denně.

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 22. května 2021 10:12

brrr Znala jsem kdysi jednoho, co v hospodách na "ještě nějaké přání" odpovídal "neplatit". A úplně nejhorší bylo, když to servírka automaticky slyšela jako "zaplatit", tak to ještě patlal dál. Lezla jsem pod stůl. (Prosím neptejte se, proč jsem mu nikdy nic neřekla)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 22. května 2021 10:17

Sweet Potato brrr sice to neni o vtipkach,(ty taky nesnasim)ale ja kamkoliv prijdu,kde je k precteni moje prijmeni,(naposled na tom ockovani)zacne zaplava otazek.

A kazdej je ohromne nadsenej a uplne jim to zvedne naladu,protoze jim to vetsinou pripomene dovolenou.

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 22. května 2021 10:21

Zarinya Chápu, ale aspoň je potěšíš. Horší to asi mají lidé, co se jmenují jako nějaká kontroverzní osobnost nebo záporák.

Offline wendulka admin
16661 příspěvků moje polička 22. května 2021 10:41

barbucha 

Já věděla, že si všimneš. No ona to doteď celý život nosila o 6 cm delší. Ale k mému milému překvapení jsem nakonec byla s výsledkem tak spokojená, že jí ten tvůj střih asi nechám i až jí to doroste respektive přesvědčím ji k tomu. Ona má hezký tvar hlavy jako ty a takhle se jí aspoň tak rychle nemastí.

Náhodou ze začátku ty starší úplně super. Spousta z nich nám furt strkala nějakej proviant. Hezky se s nimi povídalo. Jeden den nám přivezli dvě auta z nedalekého důchoďáku s novými klienty, kteří se nestihli naočkovat v rámci první vlny. Tak abychom se nezdržovali jejich vykládáním s ohledem na jejich pohyblivost, zůstali v autech, že jsem šla ven před a vyplnila to s nimi tam. Sestra, co je doprovázela mi hlásila, jestli jsou po covidu nebo zda berou něco na ředění krve, takže jsem se jich jen vyptala na zbytek. A hned první pán byl zrovna po a když už jsem mu to dala podepsat a začala řešit další paní, tak pán na mě: "A ještě jsem vám chtěl říct, já jsem měl tady ten koronavirus."

Pak jsem papíry předala sestře z důchoďáku, aby je podržela, ta je podala doktorovi, kterej to všechno na kapotě orazítkoval, převzala jsem od naší sestry tácek s injekcemi, ta vlezla do auta místo mě a jak včelička je oďobala.

Offline barbucha blogger
36073 příspěvků moje polička 22. května 2021 10:49

wendulka 

No ty nejstarší jsou celkem v pohodě, pokud teda aspoň slyšej jsou milí a proviantu máme taky dost (nemoh by jim někdo říct že by mohli občas přinýst taky něco slanýho, třeba kaviár? ), nejvíc vymejšlí takovej ten střední a pokročilejší střední věk... takový ty vykukové...

Offline tv
4287 příspěvků moje polička 22. května 2021 11:30
Reakce na Karja:

wendulka No tak já bych tohle podelala taky, žádný 50+. Mne jak někdo dá pokyn za rohem doprava, tak to přejdu. Dojdete za sestřičkou, rozumím ,,tak to máme všechno,,. Včera mi volali ze školky, že máme pořadové číslo dvacetpet a já jim říkám ,,aha, tak dneska v pět,, a říkám si, to je nějak narychlo všechno. Proste si myslím, že statisticky by se mělo předpokládat, že pokyn na první požádání uskuteční správně tak dva lidi z deseti:-D.

. Já na očkování trefila všechno přesně, protože ten můj mladej, hezkej kontrolor dokladů povídá: " Vidíte tamtoho znuděného mladíka? Tak u toho zahněte doleva". Jinak já pokyny nedokážu vstřebat, třeba když se ptám na cestu. Zvládnu první dvě věty a potom se mi vypne mozek, nebo nevím.