711990 existují i jiný nemoci a ten antigen je imho o ničem, ještě to nevzdávej! snad to bude jenom nějaký nachlazení..
Koronavirus
Evaeva Tonda horecky, kasel uz od nedele, ja jsem zatim jen takova jeta a mam kasel.
viktorka_od splavu tak jako jasny, ale vcera jsem ho delala sobe a nic, dneska obema a vysel pozitivni. Stejna sarze testu. Jsou i jiny nemoci, ale pochybuju, ze pusobej pozitivni test.
711990 jezis, to moc tlapkam :(
711990 ty jo, chudák. Snad se z toho brzy dostanete. Mimochodem pozitivní Ag test prý způsobuje i těhotenství (chápu, že to Tonda vylučuje:), spíš zajímavost), u muže byla jedna kolegyně 2x po sobě na konfirmačním pcr testu, než jí napadla ta souvislost, kterou následně potvrdil i nějaký odborník.
711990 tak ty rýmy a kašle dělají i jiný koronaviry, takže klidně.
711990 ach jo, ze zrovna ty. At je to dobry.
711990 To ti asi nepomuze, ale u muze v praci nechali testy v aute, kde trochu zmrzly a vysly pak vsem zamestnancum testy pozitivni. Ale i kdyby to covid byl, tak at jste z toho rychle venku.
Evaeva lol
tak tehotna stopro nejsem ale![]()
viktorka_od splavu no jako byla bych rada kdyby to tak bylo! I proto radsi na pcr pujdu
711990 Držím palce.
Jos tyhle bylo 5 kusu v baleni, stejny podminky, vcera muj negativni, dneska muj a Tonduv pozitivni, sambuv negativni. Ale jako jak pisu vejs, strasne rada budu vyvedena z omylu!!!! :)))
711990 drzim palce...! Nebyl Tonda uz jednou pozitivni? Nebo to uz je tak dlouho?
Sorry, ze jsem zase nedavala pozor a nepsala si poznámky ... ale kde jste koukali na tu vytizenost očkovacích míst, podle kterých si vybirate, kam jít?
diky vsem@
Pavlena jen ja, on prave ne. V prosinci.
711990 Ach joooo.
711990 to je mi líto, přeji ať je vám brzy dobře a ideálně, at je to jen nachlazení
711990 no, dost mě to překvapilo![]()
711990 ted to docitam, to je fakt smula, chjo
Lenka22 Docitam zpetne, ale to zarudnuti v miste ockovani muze klidne vzniknout az nekolik dni, tyden po...nic nerealneho to neni. Imunitni reakce neni jenom ta casna, ale jsou dokonce i alergicke reakce opozdene atd. Nepopiram soubeh s klistetem, ale pokud je to v miste ocko, tak pravdepodobnejsi je urcite ta prvni varianta. Obzvlast pokud kliste nikdo nevidel.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY