711990 To je teda smůla :-(. Víš, kde jste k tomu mohli přijít?
Koronavirus
eh no já to nechtěla takhle na dálku dle fotky, ale přesně tak mi to připadalo.. akorát ten závěr no to není bohužel pravda. viz třeba Protilátky proti boreliím se v krvi objevují za 3-6 týdnů po infekci
(bohužel obvoďák to dost často vůbec netuší)
Řeč je o mé fotce? Jako že ten otok atd byl po klíštěti? To fakt ne.
Sweet Potato ne
999 byla jsem na odberech krve presne pred tydnem, hodinova fronta pred laborkou. Sice venku, ale hodne lidi. Sambo nemohl hlidat, takze i s Tondou....ale ve vysledku tezko rict, chodime na hriste i jezdime mhd no:(
Sweet Potato ne, řeč byla o mém fleku, i když já jsem fotku nedávala.
Sweet Potato Pak te taky mohl ustknout had
. Ne, taky myslim, ze ty jednodussi vysvetleni byvaj spravne.
711990 Tak to je fakt smůla. Hlavně ať jste z toho brzy venku.
Lenka22 ty jo, tak to se omlouvám, já mám nějaký foto v paměti ale to tvoje Sweet Potato to určitě nebylo, bylo to nížj a takový protáhlý
Lenka22 Sweet Potato Pokud jsem zamenila fleky, tak se omlouvam, narocnej den ![]()
711990 to me mrzi :( at to covid neni, ono ted ruznych viroz lita hodne, co slysim kolem.
Lamicka jj my byli minuly vikend na sumave, tri rodinky dokupy, vsichni cerstve pcr testy. A z kamaradky vypadlo po prijezdu ze jejich syn ma od utery rymu a kasel, ale nebojte, ag test nic neukazal... Takze holky uz v patek skelny oci, a do tehle nedele jsem doma lecila rymu a kasel a teploty. Nastesti jsem to od nich nechytla, ale i tak.
rasaNori člověk by čekal, že po roce a něco už tě aspoň upozorní dopředu
mě tohle vadilo i před kovidem. Stačí snad zvednout telefon a zeptat se, co ostatní na to.
Evaeva no ji to bylo jedno, jeji deti do skolky nechodi, ale starsi byla dva dny, pak jsme jeli tam a zas jsem je mela tyden doma. Ale tak co uz, maji to za sebou a snad jim to imunitu zase trochu polechtalo. Ale kdyz jsem v nedeli u snidane zahlasila aaa, prichazi bacilonosic, koukala trochu blbe
taky obcas rychleji mluvim nez myslim...
rasaNori to je des, taky mi to vadilo i pred covidem, je to neohleduplne. Nestojim ani o detske rymicky, dospelaka dokazou dost potrapit. Takova ta klasika - deti z toho venku za tri dny, ja 14 dni trapeni.
30+ registrace spustena!
711990 a ja na to koukala pred hodinou a rikala si ze to treba spusti driv:D
Jiná Realita nějaký tip bych měla :-P
Vrchní státní zastupitelství v Praze
nám. Hrdinů 1300
140 65 Praha 4
ID datové schránky: uzcaety
§ 402 Apartheid a diskriminace skupiny lidí
(1) Kdo uplatňuje apartheid, nebo rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou, nebo třídní segregaci, nebo jinou podobnou diskriminaci skupiny lidí, bude potrestán odnětím svobody na pět až dvanáct let.
(2) Odnětím svobody na deset až dvacet let nebo výjimečným trestem bude pachatel potrestán,
a) uvrhne-li činem uvedeným v odstavci 1 takovou skupinu lidí do těžkých životních podmínek, nebo
b) vystaví-li takovým činem takovou skupinu lidí nelidskému nebo ponižujícímu zacházení.
(3) Příprava je trestná.
Ach jo, snažím se se nechat očkovat v Sasku a mám pocit, že se inspirovali v ČR před pár měsíci - vakcíny evidentně nejsou, očkovacíc entra dostávají jen minimum Pfizera/Moderny, přitom jak člověk pod 60 si termín s AZ v očkovacím centru zabookovat nemůžete. Dneska když jsem byla včas přihlášená na chvíli, kdy vypouští termíny, tak to pro jistotu spadlo, takže čekám v debilní frontě jen na zalogování se (a ažs e zaloguju, určitě už jakékoliv termíny pro Pfeizer/modernu budou pryč). Je to prostě jak nějaká zvrácená loterie......
Ještě se můžu nechat očkovat u doktora - tam je čekačka 600 lidí, možná to vyjde lépe...... Za tř týdny se chystají uvolnit očkování pro všechny, přitom se snižuje počet míst v očkovacích centrech a některá se budou asi zavírat ![]()
Je to absrudní, ale pravděpodobně bych byla rychleji oočkovaná v ČR, kde se pro mou věkovou kategorii právě otevřela registrace. Lidi v mém okolí mají termín do týdne ![]()
A666 tak si zajed do ceska.
Zarinya to by ale musela být v ČR pojištěná, ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY