Garfie nemam slov:((
Koronavirus
Garfie A zavodni nemocnicni lekar?
Jos To netuším jestli mají, ale to by snad primářku mohlo napadnout :-/
No poradila jsem jí, ať si odpočine, jde na očr, protože to ji teď s těmi 80% vyjde stejně finančně nejlíp a občas zavolá obvoďákovi. :-) Tak uvidíme, budu vás informovat.
Garfie ono je to slozite, my za tu dobu zjistili, ze kazdy den jsou jine informace, hygiena rika jine veci nez testovaci centrum, neco jineho rika doktor... snad to dopadne dobre. Nemuze si dojit na nejaky ten rychlo test pro lidi v doporucene karantene. To uz se spustilo, ne? Ale priznam se, ze to ted moc nesleduju, tak mozna kecam.
Edit. Tak to je pri ukonceni karaneny a na doporuceni praktika.
Garfie to je strašné, ja teď někde četla, že nakažení nemocniční zaměstnanci musí prokazovat nemoc z povolání, aby dostali to vyrovnání. Nedivím se už ničemu.
A když zavola na tu hygienickou linku? Vždyť i
Jennyfor nejdřív měla test až pak obvodaka.
Lamicka ten rychlo test je první dny nanic, testují se protilátky a ty ještě určitě mít nebude.
Garfie tu linku 1212 asi zkoušela, co?
continuity Jj, uz jsem si to dohledala. Diky.
Garfie já jsem si zažila podobnou situaci před měsícem, neustupující kašel 14 dní, k tomu zvýšená teplota, postupně bolest na hrudi a jsem těhotná. Nakonec pomohlo se do telefonu té hygieně rozbrečet, pyšná na to nejsem, ale už jsem byla absolutně zoufalá. Odběrová sanitka tu byla za hodinu, ale výsledky (negativní) jsem stejně dostala až za 6 dní. Držím kamarádce palce.
INCOM1 To je hrozný :-( a nervy, co? U ní je hrozné, že i kdyby se nakrásně zítra cítila úplně v pořádku, pracuje převážně s těmi nejohroženějšími skupinami napříč celou nemocnicí, takže by do práce stejně nemohla.
Garfie to je strany a doporuceni vzit si neplacene volno me dorazilo![]()
Garfie nervy a hlavně ten pocit, že se fakt není kam obrátit a nikdo neví co se mnou. Ta linka 1212 byla obzvlášť zoufalá zkušenost, nějaký vyděšený mladíček nic nevěděl, fakt měl méně informací než já a evidentně se mu ulevilo, když hovor končil. Stále mě jen odkazoval na moje lékaře (kteří nic nevěděli).
RoSa jako ze se bude preockovavat? Covid dostavaji i mladi lide, kteri jiste jako deti ockovani byli, tak ta vakcina z detstvi asi uplne nefunguje?
Kokoska já chci věřit tomu, že to bylo na začátku, že už to funguje lépe...až na výjimky jako je kamarádka Garfie, ale nevím no
Snad to opravdu funguje trochu lépe, protože se jí podařilo dovolat se praktikovi a testy stihne ještě dnes!
Garfie Mně to přijde fakt divný, v nemocnici určitě mají nějaké odběrové centrum a tam by neměl být problém se na odběru domluvit. Jen úplně na začátku pandemie byla nutná indikace hygienou, testovacích center bylo málo a testováním se šetřilo. Teď je to jinak, my, lékaři z klinických oborů naší nemocnice, si u našeho odběrového centra sami indikujeme u pacientů s klinickými příznaky možné koronavirové infekce odběr. Vše dál zařídí odběrové centrum /žádanku, odeslání vzorku, laboratoře jim potom hlásí výsledky/ a oni je nám, ev.pacientům předávají.
Edit.: koukám, že než to naklapu, tak se to vyřešilo ![]()
Fiction No co ti na to mám říct, mě osobně to dost zaskočilo. Testy se dělají přímo v nemocnici, kde pracuje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY