Wanda von Dunajew neee, to musíš teď napsat sem, já mám představy od výzkumníka v antarktidě přes poustevníka v amazonii, kazatele indiánským kmenům v povodí orinoko, výlet na kajaku přes atlantik...!! (ale vážně - pokud nechceš, rozhodně to z tebe nepáčím, jen mi to nedalo, moje představivost prostě jede na plný plyn)
Koronavirus
Renusatko já do prace také chci, ale vedení rozhodlo takto. nemůžu dělat nic jiného,nez poslouchat pokyny svých nadřízených, jsem řadový zaměstnanec .
Wanda von Dunajew ty jo, taky jsem napnutá jako kšandy. A z těch tipů Jiné Reality mám taky tip ![]()
Wanda von Dunajew Teď premejslim, co z těch nepravděpodobných možnosti je relativne realne a snad nejlíp mi vychází ten kajak ![]()
to už vážně musíš napsat, přeci nám to všem nebudeš psát do sz :D
I když ne, ty pleteš ty severský svetry vlastně, to bude ten polárník!
No tak to abys napsala tu knížku. Zážitky z pobytu musí být úžasné.
Wanda von Dunajew slyšela jsem reportáž o vědcích z Brna, co na cestě z A. uvízli v Chile, to je ono? říkali, že další možnost repatriačního letu bude na konci dubna. No, držím palce, ať se to brzy vyřeší!!
Známí mají dítě, teenagera, na rok ve škole v Seattle, taky neví, kdy se uvidí. On je v pohodě, ve skvělé rodině, jsou v kontaktu, ale stejně :(
nikaJasně, tak práci člověk neovlivní, ale výlety, sporty, chození po městě a do obchodů. Spousta lidí je zavřených úplně doma a podporuje tím svůj strach. Tím nemyslím nikoho konkrétně, jen takových znám spoustu. Kdo se pohybuje v zaměstnání a venku, tak na tom psychicky je lépe. Taky jsem po 14 dnech měla strach jít do práce a nakonec jsem hned první den zjistila, že mi to neskutečně pomohlo. A to jsem každý den chodila ven na dlouhé procházky, nakupovat svým rodičům i tchánovi a nám.
Wanda von Dunajew to byl jasný tip ![]()
Wanda von Dunajew no ty bláho! To je teda prekerka. Nějaké repatriační lety pořád létají, i když se nedostaneš přímo na Slovensko, alespoň Evropa by se mohla povest a pak už to bude jednodussi. U nás se o to stará MZV a ambasády. Je to dost koordinované v rámci EU. Minulý týden se vraceli lidí odněkud z Ázie, ja už ztrácím přehled.
Držím palce, aby něco klaplo.
Wanda von Dunajew A držím pěsti, určitě to dobře dopadne!
Wanda von Dunajew taky mě to hned napadlo ;) Držím palce, ať se všechno co nejdřív a co nejlíp vyřeší!
RoSa tak mohl by si svoje strachy ventilovat někde jinde, třeba na gauči u psychologa. Mne přijde to celé jeho prohlášení úplně rozsypane, to určitě všem hrozně pomůže, slyšet, že ti, co o nás rozhodují (a co hůř mají dodat ty racionalni data) maji strach. Navíc, od statistika bych očekávala analytické myšlení, to já nevěděla, kdo je to, když to četla poprvé ![]()
A jestli jsou špatně všechny scénáře, na které přišli, tak to prostě fakt nechci a nepotrebuji vědět.
Wanda von Dunajew Moc ráda tě tu zase vidím. A držím palce, ať jsi brzy doma.
continuity Já netvrdím, že ten Zimův a spol. dopis je špatně, jen, stejně jako Čermák, jim závidím tu jistotu. A trochu mě to překvapuje u profese založené na evidence based medicine. Ale vím, že posun ve společnosti je nutný. A prostě ten Čermák je boží, jak naprosto lehkým způsobem přemýšlí nahlas, nestydí se za případné neznalosti nebo emoce..
Uaaa, já už z těch IDnesovýc toitulků fakt nemůžu
Už zase přišli na to, že v půlce týdne v Německu vzrůstá počet nakažených (periodicky se vyskytující jev, evidentně následek víkendu), samozřejmě radši nezmíníme, že v předchozích dnech jsme byli zase na minimu za poslední týdny a že prostě to připomíná tlumené kmity
Ale musíme občany udržovat vyděšené (a přesvědčené, že česká cesta je bezchybná a nikdo jiný to nezvládá) , poslouží k tomu i články o černých scénářích se 150 isíci nakažených ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY