Koronavirus
ale co mě na tom uklidňuje - budem mrtvé, ale budem zdravé!

Info pro HK a okolí: v so-ne 7.-8.8. 8-16 hod očkuje FN HK v areálu bez registrace pro statší 16 let
Nejvíc se mi líbí stat o tkáňové imunitě.
Prosím pěkně, napíšu to sem ač to patří i do blbých dotazů či do OMFG asi... Jsem se bavila s kamarádkou, normální, inteligentní ženská, pracuje ve zdravotnictví. A málem jsme se chytly na téma informovaný souhlas s vakcinací. Jako. Ne, já jsem si opravdu jistá, že jsem nepodepsovala nic o experimentální vakcíně ani o vzdání se práva řešit následky vedlejších účinků. A jak ona je v tom zdravotnictví, tak ona přesně ví, že to museli podepsat všichni.
Tak kdo z nás je pako teď..?
Pavlena nic takoveho si nepamatuju a to jsem registrovala 2x nase a 1 sebe. Jedine, ze by mi ten cip promazal pamet. ![]()
Prosím pěkně, napíšu to sem ač to patří i do blbých dotazů či do OMFG asi... Jsem se bavila s kamarádkou, normální, inteligentní ženská, pracuje ve zdravotnictví. A málem jsme se chytly na téma informovaný souhlas s vakcinací. Jako. Ne, já jsem si opravdu jistá, že jsem nepodepsovala nic o experimentální vakcíně ani o vzdání se práva řešit následky vedlejších účinků. A jak ona je v tom zdravotnictví, tak ona přesně ví, že to museli podepsat všichni.
Tak kdo z nás je pako teď..?
Co je to za blábol?! V normálním informovaným souhlasu - kterej vyplňuješ při vakcinaci - nic takovýho není.
Pavlena ja to podepisovala vcera - je to na tom papirovem dotazniku. je tam souhlasim s aplikaci vakciny. nic vic
barbucha viktorka_od splavu ja to vim. Jen me prekvapilo, jak nekdo muze tvrdit ocividnou pitomost ![]()
To je novej argument antivakcerů, už jsem to zahlídla... jsou tak pitomí, že si ten informovanej souhlas ani nepřečtou. Navíc ta tvoje známá pracovnice ve zdravotnictví (co tam dělá - myje schody?
) kupodivu netuší, že ten souhlas musí každej podepsat při každičkým zákroku?! Nejen při očkování...
barbucha no bohuzel, kdyby myla schody, tak bych to sem nepsala...
Já jsem ani při jedné z dávek nevyplňovala dotazník a nic nepodepsala. Dost mě to překvapilo.
Mirka a bylas v ockovacim centru nebo u praktika? praktik asi nic z toho nepotrebuje?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY