Sweet Potato nakonec bude pravda, ze se diky ockovani snizi narust populace. Ovsem ne kvuli neplodnosti, ale kvuli blbosti. Coz nevim, jestli vlastne neni dobre ![]()
Koronavirus
Sweet Potato Nevěřím, že to je skutečné. Možná jsem naivní, ale myslím, že většina těchto blábolů jsou fejky, už mi to ani nepřijde vtipné. Představuji si, že za PC sedí nějaký debil, který se tím baví, vymýšlí si to a rozšiřuje záměrně. To by musel být úplný dement, aby tomuto věřil.
Sweet Potato mutantem??? ![]()
nonemy Snad je to jen troll. Teda ne že by nemohli existovat lidé, co tomu věří. Ale ta zápletka: oočkoval, zatajil, oplodnil, prozradil...
Sweet Potato ja bych řekla, že příběh někdo vymyslel, ale že tomu uvěří dost lidí. Osobně tedy nechápu, že by partneři, kteří spolu plodí děti, o sobě nevěděli, že jdou na očkování.
Mohučanka Asi bychom se divili, co všechno o sobě někteří, co spolu plodí děti, nevědí.
Tohle asi troll nebude
Klikat na to nemusíte, jsou tam zahraniční vědci, doktoři, fotografie, cizí slova jako akva a sacharóza. Tak to musí být pravda.
Sweet Potato dneska bylo na seznamu, že nějaká zdravotní sestra v Německu aplikovala lidem místo očkovací látky solný roztok, tak ta paní může doufat, že se to stalo i v ČR a že ho třeba dostal i ten její oplodnitel ![]()
Sweet Potato Po tom co vsechno jsem slysela od skutecnych lidi v poslednim roce, si myslim, ze se neda vyloucit vubec nic. Driv bych si vsadila na trola.
A toto je teda taky dobrý..
Roztok soli místo vakcíny
Sweet Potato ja bych řekla, že příběh někdo vymyslel, ale že tomu uvěří dost lidí. Osobně tedy nechápu, že by partneři, kteří spolu plodí děti, o sobě nevěděli, že jdou na očkování.
To si taky myslím. Hlavně, když je to téma, které se probírá pořád dokola. Je možné, že o sobě neví spoustu věcí, ale tohle mi taky přijde divné.
Pavlena Tak asi hovoří, když jí to potom řekl.![]()
Ale asi mám v okolí jen takové muže
, protože tyhle informace vím i od manželů kamarádek. A to se na to neptám
, většinou to každý zmíní sám. Mám kolem sebe i dost párů s odlišným přístupem, jen si teda neumím představit, že by to o sobě nevěděli. Asi jiná bublina
.
Sweet Potato nakonec bude pravda, ze se diky ockovani snizi narust populace. Ovsem ne kvuli neplodnosti, ale kvuli blbosti. Coz nevim, jestli vlastne neni dobre
Já začala doufat, hned jak začli o tý neplodnosti mluvit ![]()
ja teda doufam ze to je nejaka blbost..
![]()

Sweet Potato no tohle snad nemůže být pravé...???
Sweet Potato zitra bych mela potkat kamarada z Rosic, tak se optam jestli tam nemaji doktora kterymu preskocilo:-)
Sweet Potato mne to pripada jako by ty spodni radky byly pridany v nejakym fotoeditoru, proc by jinak to razitko nebylo az pod celym textem?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY