Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 31. července 2021 17:26
Reakce na Pavlena:

. a pak teda jeste povinnost testu, ktera se nekontroluje. 

​Já chodím úplně normálně všude. Cvičit, na koupaliště už asi 20x, zahrádky, obědy v restauraci, kadeřnictví, kosmetika, nehty, ubytování 3x v hotelu, prohlídka zámku. Očkovaná nejsem a test jsem ještě nikdy nikde nevytáhla na ukázku. Prostě ho nikdo nechtěl. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. července 2021 18:04

Catherinne my takhle někdy v květnu jeli se synem asi čtyři stanice autobusem. Doběhli jsme ho, já si v klidu četla zprávu od doktora a taky mi nikdo nic neřekl. A to se ještě roušky nosili celkem poctivě.

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 31. července 2021 22:51

Tak sambo má už druhej týden reakci a prej na druhou dávku nejde. Tak já nevím, tak to spadne do nějakýho vzduchoprázdna zombie polovicatejch vlkodlaků a co a ním bude, jako:-D. Naočkovanej nenaockobanej, pak si to za půl roku rozmyslí a co jako, dá si druhou nebo znova první.....Já myslím, že se chce vyhnout rodinejm vejletum a dovolenejm, když ho teď nikam nepustej. jde na to teda od lesa, tuto strategii by mě nenapadlo dopředu tušit. 

Offline 999
19892 příspěvků moje polička 31. července 2021 22:55

Karja Neboj, on si to rozmyslí a půjde,

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 31. července 2021 23:00

999 Jj, já myslím, že po deltě určitě! Tak on jakoby přijde jen o bazén, jinak nikam nechodí, saunu má jeho kamarád, co věří na chemtrails, takže tam bude mít taky dveře otevřeny, do hospody nechodí......Na něj není žádná motivace. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. července 2021 23:11

Karja nakonec půjde, když už musel tolik vytrpětTo je asi tím, že jste ten covid prodělali, ne?

Offline 999
19892 příspěvků moje polička 31. července 2021 23:12

Karja A ty už máš dvě? 

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 31. července 2021 23:20

999 Jj mám. 

Evaeva To s tím asi nesouvisí, nikomu z nás nic nebylo, ani, segre, máme, tátovi a ti měli velmi odlišné množství protilátek a šli hned manuelne dost pracovat. Já myslím že už byl nacnutej nějakou fyzickou nepohodou, a tak ho to trochu dodelalo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. července 2021 23:22

Karja to je možný, někoho to holt víc sejme.

Offline wendulka admin
16661 příspěvků moje polička 31. července 2021 23:27

Mě dnes překvapil rozhovor s jednou našich nových pravidelných klientek a její dcerou. Zatím je v půlroční ochranné lhůtě po covidu, který dostala letos na jaře těsně před tím, než měla rodit. Velmi vážný průběh, že prý jen tak tak utekla hrobníkovi z lopaty. Nicméně kvůli vysokým protilátkám (má přes 300) a s ohledem na další zdravotní stav jí lékaři zatím silně nedoporučili očkování. Manžel očkovaný. Dceři (je nejstarší, další dva bráškové jsou teprve ve školce a nejmladší je ještě miminko) bude teprve za tři týdny 12 a prý se pak hned přihlásí. Sama chce. Ne kvůli testům. Kvůli mámě. Takovou odpovědnost bych u takto malé holky nečekala.

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 31. července 2021 23:48

Evaeva já jsem covid měla a i muž a po první dávce takové běžné reakce, ruka 2 dny a jeden den únava ( to mívám na všechno očkování), po druhé už ani to. Ségra ho neměla ( zcela určitě, ta téměř nevycházela z domu) a po první dávce skončila u neurologa.

I Ty studie ukazují, že nějaká korelace překonaný Covid = horší vedlejší účinky tam fakt není. Zároveň se ukazuje, že jedna dávka po prodělaném covidu tu imunitu značně vylepší. Takže já jsem byla rozhodnutá na první dávku jít, s tím, že se prostě  uvidí, co pak s druhou, podle reakce. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 01. srpna 2021 08:33

wendulka deti nemoci rodicu prozivaji tezce, asi kdyz videla, co to s mamou udelalo, tak vi, ze je to potreba. Nase dcera byla uplne znicena, kdyz jsem mela opravdovou chripku, hrozne se o me bala. 

Offline wendulka admin
16661 příspěvků moje polička 01. srpna 2021 10:57

Lamicka 

Budeš mít pravdu.

Offline Dadoo
11714 příspěvků moje polička 01. srpna 2021 12:15

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 01. srpna 2021 12:17

Dadoo zkoumáni je vědecká metoda, panebože! do čeho si to duši dal. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 01. srpna 2021 13:10

Dadoo

Chudák naočkovana maminka, snad to léčení od dcery přežije

Jdu zkontrolovat anýz na zahradu, jestli mi ho nesklizeji nějací podivíni.

Offline marieu
5156 příspěvků moje polička 01. srpna 2021 13:51

wendulka to je úžasné !

já byla po druhé dávce týden úplně K.O. (2 dny zimnice-třesavky-pocení, 2 dny bolesti kloubů a zbytek týdne průjmy ), ale přisuzuju to celkově špatné kondici, kterou pravidelně mívám po zimě (únor/březen) a únavě (0,5 úvazku a děti doma ze školky)... 

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 01. srpna 2021 17:05

Dadoo Ten kořen musí být samozřejmě vykopaný o půlnoci za úplňku na šibeničním vrcbu, levou rukou přes pravé rameno.

Offline Mha
příspěvků moje polička 01. srpna 2021 17:25

Sweet Potato Dadoo

A musí ho vykopat ta jebtižka, ať je to cokoli. 

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 01. srpna 2021 17:30

Mha