continuity Nesměj se, to je vědecká metoda!
![]()
continuity Nesměj se, to je vědecká metoda!
![]()
Mha no to jsou takové slzy přes smich. To jsou vědecké metody já úrovni středověkých alchymistů. Já jsem vždy ty scifi díla, které pojednávali o návratu středověke úrovně poznávání měla za totální blbosti. Poslední rok už si dovedu představit, jak se to může stát.
Karja a čo toto?

Apropó, menovaná štúdia sa volá "Mask up to keep it up"
, keby si to chcel niekto hľadať.
slniecko To by mohlo zabrat.
Ve středověku pokud mohli, tak využívali všeho možného dostupného poznání své doby. Tihle lidé právě toto vědomě odmítli.
Ale možná dostávají od stříbrňáků právě tyhle pokyny. ![]()
Dadoo Ten kořen musí být samozřejmě vykopaný o půlnoci za úplňku na šibeničním vrcbu, levou rukou přes pravé rameno.
snad k tomu není potřeba i píchat do němé tváře!!!
Sweet Potato Spíš se jdu podívat,jestli někde nekope kořen pampelišky!
Tak pri zpatecni ceste nam v pristavu asi ctyrikrat merili teplotu,ale test nebo Impfpas nikoho nezajimal.![]()
Karja ak vládze kopať koreň pampelišky, tak kecá a nič mu nie je ![]()
slniecko Jj taky se mi zdá docela dobrej, ale ten zvýšenej pobyt doma je nanejvýš podezřelej:-D.
Pavlena v mhd a obchodech v Praze je maji vsichni. I v praci je mimo kancelar vsichni nosi. Mimo Prahu je nikdo moc nemiva, to je pravda.
Jinak jsou omezene pocty lidi na akcich, treba i na vzdelavacich akce, kongresech + mozna to testovani, stale plati podminky pro navraty z ciziny. Neni toho malo.
Jen je to nacasovani takove... predvolebni.
asi jsem byla minule dva týdny v jiné Praze, protože všichni je neměli ani náhodou
Po Německu to pro mě byl kulturní šok - takové % lidi či roušku vůbec neměli nebo ji měli až pod bradou jsem nepotkala ani v Lipsku, ani v Berlíně....
Jinak teda ano, v obchodech se nosily, ale MHD tristní a v hospodách jsem si s nasazeným respiratorem po cestě od stolu přišla jak pošuk.... Ve vlaku co vyjel z Prahy podobně..... Ale on je dost rozdíl, v hlášení od CD nepadlo o rouskach ani slovo. Potom co se v Děčíně vyměnil personál za DB první hlášení hned upozorňovalo na nutnost rousek a ideálně FFP2 a opakovalo se to po každé zastávce ![]()
Karja tak chce ľutovať, je to jasné...dal si predsa hrdinsky pichnúť ihlu do tela!!!

A666 nojo, uplnej kulturni sok ![]()
Začínám se vážně bát. Mrtví telegrafují.![]()

Sweet Potato to budou ti, co je Andrej zachránil
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.