Emerald ale ten prijezdovy formulář staci vyplnit až přijedeme do ČR? Myslím z domova.
Koronavirus
Tak Betty ne, můžou ho chtít vidět na hranicích. Ale v praxi jsem na hranicích ještě nepotkala ani nohu. Tedy při cestě autem od západu...
Edit: jestli se předpis nezměnil v posledních dvou týdnech.
Tak Betty ja jsem to vyplnila na tabletu vecer pred navratem, prisel mi nejaky potvrzujici mail s QR kodem a stejne nikdo v Praze na letisti nechtel nic videt. Pry to je pro pripad, ze by se u nekoho z letu vyskytnul covid, aby mohli dohledat cestujici.
Kokoska ale neměla jsi to vytištěné?
Tak Betty ne
Ono se tam prohlasuje, ze behem pobytu jsi podle sveho vedomi a svedomi nebyla s nikym nemocnym covidem, tak je nesmysl vyplnovat to predem, si myslim.
Tak Betty Já se to pokusila vyplnit po návratu, ale nezná to naši ulici a ručně to tam vyplnit nejde, tak jsem se na to vykašlala. Stejně jsme jeli vlastním vozem a s nikým se nepotkali.
No taky jedeme autem, tak myslím, že při návratu to vyplním.
Garfie mas tam správně město?
Ono si to bere data z cookies, ale automaticky vyplneny název Praha se mu třeba vůbec nelíbí. Když se to zadává ručně je tam Praha, hlavní město. Pak to funguje i s ulicí.
Zas to někdo pěkně doprasil.
continuity Ja zkusila nekolik verzi, vztekla jak pes. Dokoce jsem si procetla "manual k vyplneni", tam mi poradili jiny prohlizec, tak jsem se na to vykaslala, uz na to prdim. ;-) Vis co, my byli autem, ve vlastnim, nikoho jsme nepotkali, uz vubec ne z Cech.
Tak Betty ne
Ono se tam prohlasuje, ze behem pobytu jsi podle sveho vedomi a svedomi nebyla s nikym nemocnym covidem, tak je nesmysl vyplnovat to predem, si myslim.
Zrovna mi píše cestovka, že si mám ten příjezdovej formulář vyplnit už před odjezdem anžto neni jistý, jak to bude v místě s internetem
Fakt kocourkov toto.
Garfie ja to parkrat vyplnila na jinou adresu, protoze jina nesla a vedela jsem, ze zrovna potkam kontrolu a posledne i bez cisla OP - dala jsem jen 2.
Parkrat nedovyplnila. Nevim, zda to mam vyplnovat pokazde.
Jezdim k rodicum a tam zastavuji casto.
Candance A chtěli to po tobě někdy na hranicích? Já měla zatím jedinou potíž v Rakousku, kde nás zastavili cestou ze Slovenska, nezdálo se jim, že jedeme do Itálie, ale když si vzal doklady a viděl, že jsme z poloviny Slováci a z poloviny Češi, tak nechtěl ani covid pas, nic. Slováci nás vždy odmávli jako "průjezd", ani se neptali a Češi ani Italové nás nikdy nestavěli (rsp. jsme žádné kontroly ani nezahlédli).
Jinak na Slovensku (pokud jsi očkovaná) stačí vyplnit 1x za půl roku, to taky nevím, co dává za smysl. U nás myslím pokaždé.
ja to asi taky mela vyplnit kdyz jsem jela do cech....
zdarne jsem to ignorovala.
barbucha vcera vecer jsem se vratila z chorvatska, prijezdovy formulář jsem klidne mohla vyplnit uz rano pred odjezdem, ale z povercivosti jsem to neudelala, abychom stastne dojeli
. Snazila jsem ho vyplnit vecer doma hned po prijezdu, ale taky nemame ulici, takze mi to samozrejme hlasilo chybu, tak jsem se nasr..., mladej to nejak za me zkousel a nakonec odeslal.
Garfie ja jezdim.mezi CR a SR.
To SK mi dava smysl - mam vyjimku a pokud jedu tu samou trasu, nevyplnuju to znovu a znovu. Slovaci kontroluji pokazde.
Cesi 2x. Ale jen chteli videt ockovaci certifikaty a zeptali se, zda jsem registrovana. Ja vse splnovala, takze jsem to pro jistotu vyplnila, bo jsem ovce co vse dodrzuje
Ale mně ta cestovka píše, že to mám pro jistotu vyplnit už teď, před odjezdem z Čech, to jest před nastoupením cesty NA dovolenou.
V tom jaksi nevidím logiku, když tam prohlašuju, jestli jsem se setkala s nakaženým (v místě dovolený). Podle mě by bohatě stačilo udělat to až po návratu domů, v klidu z domova. Beztak je to určený pro naši hygienu, která rozhodně nehlídkuje na hranicích...
Garfie Do Chorvatska - CZ, A, Slo, HR a zpět nic, žádná kontrola, jednou nám mrkli na občanky. A já se tak těšila, že otevřu Tečku a oni si nascanujou QR kód. Ale to bychom na těch hranicích nestrávili tři a půl hodiny, ale tak tejden, no.
Candance Ty jo, já na Slovensko vstupovala za poslední měsíc 4x a ani jednou mě nezkontrolovali, i když jednou jen těsně...to jsme teda měli štěstí!
barbucha Chacha, tak to je fakt vtipný. Vyplňovat příjezdový formulář před odjezdem ![]()
Garfie jenze me chyti vzdycky a pri vsem
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY