Sweet Potato no to jo, jenže JA chci občas číst něco,co mě trochu intelektuálně uspokojí. Jsem ráda, že se občas ve veřejném prostoru objeví úvaha delší než fejeton v nedělních novinách.
Koronavirus
Jen jsem to přelítla, ale časem dočtu pořádně... jen tak na výkop mě zaujal popis výhod toho "vězení" resp. nesvobody. Akorát mám pocit, že autor opomněl ještě jednu velkou "výhodu", platící zvlášť u nás (zejména pro Babišovy voliče)... že se sice nemusej o nic starat a svoboda jim je ukradená anžto nemají na to, zaplatit si ty požitky (např. cestování) - ale hlavně v tý nesvobodě, dodávám já, mají jistotu, že soused se má úplně stejně mizerně jako oni
Proto tak dojatě vzpomínaj na totáč. Zatímco v současnosti jsou na prášky, vidí-li někoho, kdo se má líp...
O očkování a solidaritě, to bych mohla podepsat každý slovo. Až na ty kuřáky, viď že jo
Když už nevědí co by, vytáhnou kuřáky a alkáče
, ale počkej až dojde řada na spaní s mobilem u hlavy z kterýho má třičtvrtě národa migrény a poruchy spánku. Jinak s článkem souhlasím, aby bylo jasno.
Už vytáhli i matematiky. Tady je matematický důkaz ďábelskeho spiknutí s covidem ![]()

Dadoo Tohle mě zabije![]()
![]()
![]()
Mne to prislo jako opakovani zjevnych pravd, takze jsem to po cca jedne tretine vzdala, protoze ztrata casu.... ale je mozne, ze ve zbytku se skryva nejaka bomba, kvuli ktere to stoji za to cist...
Dadoo mě se zavařil mozek. Ten součet číslic v číselném vyjádření, no dejme tomu. Ale co za početní úkony s tím dělali pak. Co to jsou za znaménka? ![]()
Tolik zkoušek z matiky a všechno je to zbytečné. ![]()
Nevíte někdo, od kolika let je v uzavřených prostorách nutná rouška nebo respirátor? V obchodě už to nenosí téměř žádné děti, tak by mě to jen zajímalo.
nolita on si tam práve těmi obecnými pravdami vytvorí podklad pro další rozvíjení toho, co přijde pak a dojde k nějakému názoru. Jako není to nějak extra objevné, ale pro mě je to jako číst báseň: hezky, logicky vystaveny text a ještě i celkem slušně napsaný.
Prostě tak ke kafi akorát.
Dadoo Eee, asi jsem nedávala při počtech pozor.
ionicera Pořád od tří. Ale už dlouho jsem neviděla žádné předškolní dítě v roušce, včetně mého teda.
continuity jasne, chapu, ja prave cekala neco wow, ne tedy ve smyslu senzace, ale neco asi originalnejsiho, nebo jak to rict... proste, aby mi stalo za to si to precist (ale jasne, porad mluvim o te prvni tretine, kterou jsem cetla a kterou tedy muzu hodnotit :))
Evaeva Díky. Už je u dětí také nevyžadujeme. Snad to naše očkování k něčemu je. :-)
Jedná technická,
prosím, rozumím tomu dobře, že po vyplnění a odeslání příjezdového formuláře přijde potvrzení na email, které dosahuje určité číslo ohlášení vstupu a to je všechno. Je to tak?
Nevím proč jsem z debat myslela, že přijde QR KÓD.
Díky moc
nolita
presne.
Catherinne přijde ti potvrzení, které kdyz rozkliknes, je tam QR kód.
continuity no právě že není. Je tam nějaký pdf, který mám vytisknout a dát na sklo
Co barbucha ? Přišel ti QR KÓD?
Catherinne pokud je to chorvatský příjezdový formulář, tak je to číselný kód, vytiskněte a na hranicích dáš na sklo. Já ho měla jen v mailu nevytištěný a v poho, nikdo nic nechtěl.
Moc si to užijte, ani nevíš jak závidím a teda víc přeju ![]()
andulka01 přesně to máme, děkuji moc
Já se taky strašně moc těším a co teprve Evelína! Ta jede zpátky domů. ( zakoupena v roce 2003 a pokaždé jede s náma)
Catherinne berete doufám kromě Eveliny i paddleboard.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY