Norové tvrdí, že od neděle pršet nebude ![]()
Koronavirus
Zarinya Řecko nejde vůbec. Catherinne muž by muz by musel do karantény minimálně na 5-6 dní. To je předpokládám dost prekerka.
Jo, jo, Řecko je červený
barbucha no zatím to vypadá, my se rozhodneme v pátek, zavoláme na ubytování, test je domluvený na čtvrtek a když to všechno dohromady, včetně předpovědí počasí klapne, tak v sobotu vyrazíme.
dlouhý, ale zajímavý čtení...
Očkování a svoboda aneb měli by neočkovaní platit vyšší zdravotní pojištění?
RoSa jezis to je zvanil
viktorka_od splavu už dočteno? to jsi rychlá ![]()
RoSa nihilista je skvělý! A mluví mi z duše.
tohle se cte o dost lip i kdyz vesely to neni ani trochu

A pokračování... bacha na ty qr kody!

Lamicka zajimalo by me, jak ji Gates brani v overovani informaci na googlu, jestli ji vypina internet nebo schovava brejle?
Kokoska na konci je smajlík.
dlouhý, ale zajímavý čtení...
Očkování a svoboda aneb měli by neočkovaní platit vyšší zdravotní pojištění?
Pěkný ![]()
Jen jsem to přelítla, ale časem dočtu pořádně... jen tak na výkop mě zaujal popis výhod toho "vězení" resp. nesvobody. Akorát mám pocit, že autor opomněl ještě jednu velkou "výhodu", platící zvlášť u nás (zejména pro Babišovy voliče)... že se sice nemusej o nic starat a svoboda jim je ukradená anžto nemají na to, zaplatit si ty požitky (např. cestování) - ale hlavně v tý nesvobodě, dodávám já, mají jistotu, že soused se má úplně stejně mizerně jako oni
Proto tak dojatě vzpomínaj na totáč. Zatímco v současnosti jsou na prášky, vidí-li někoho, kdo se má líp...
O očkování a solidaritě, to bych mohla podepsat každý slovo. Až na ty kuřáky, viď že jo ![]()
Kokoska To je ironicka reakce na ten prvni prispevek.
Zatim jsem se s timhle nesetkala, jen tady, kdyz sem nekdo tyhle prispevky dal, a teda koukala jsem, co lidi pisi za silenosti. Je to na sousedske fb parte.
Lamicka ja vim, ze to je ironicky, jen me pobavila ta predstava
Kokoska jo takhle :))
Lamicka asi jsem tam mela dat taky smajlika
RoSa Je to hodně dlouhé, ke své škodě, ale zajímavé.
Sweet Potato filozofické traktáty jsou dlouhé vždy. Za mě je důležitější, aby to mělo hlavu a patu, co tady má.
continuity Tu škodu vidím v tom, že to přečte málokdo. Nebo smázne jako žvanění.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY