whiskas ![]()
Se ani nedivím, se Ti to podprahově pěkně dostalo do hlavy
Ale chleba z droždí se neboj, je to jednoduchý.
Koronavirus
whiskas muzes ho se ziskem prodat
(narazim na ten test, o kterem tu byla zminka)
nonemy Já ty rukavice normálně doma používám, takže máme doma 3 krabice. Nosím si zatím i do obchodu svoji, když už jdu, protože v tom sáčku se to nedá.
Kokoska Přesně. My v práci žádné nemáme. Naštěstí to ve zdravotnictví nemáme tak přísné
, jak třeba kadeřnice a nikdo nám to jako povinnost neukládá. Zase úplně na ty pacienty nesaháme, když jsou šikovní a pochopí, jak se mají položit. Je to podobné, jak zkoušení oděvů v Tescu povoleno a v oděvech ne.
Kokoska Já vím, pamatuji si fotku, kterou jsi dávala. Smála jsem se jí, ale v obchodě bych asi plakala, kdybych se tím sáčkem snažila rozbalit další sáček :) Radši nechodím nakupovat, objednávám na rohlíku, nebo posílám zbaběle manžela :)
nonemy Rukavice recykluju.
Renusatko Škoda, že nejdou rukavice vyvařit ![]()
nonemy ja to mam na ruce jen u peciva, jinak to sundavam. A pecivo davam do papirovyho, to bych tam byla jeste dneska.
Sweet Potato Jak? Já je doma používám opakovaně, přijde mi to plítvání, kdybych je použila jen jednou. Ale z obchodu bych se obávala, že než to pořádně umyju mýdlem, tak s tím ošahám všechno kolem. A pokud bych dostala jen sáček, tak bych s tím domů ani nedošla ![]()
Kokoska Aha, tak možná jsem mimo, jak teď do obchodu nechodím. Já měla za to, že si je musím u vchodu nasadit a mít celou dobu.
nonemy Strašný, co? Nevěřila bych, že to může takto fungovat (vždy jsem si říkala, že např. reklama mě v podstatě neovlivňuje). Na rozdíl např. od nákupního vlákna na Parfumanii
. Když už jsem ho ukořistila, tak to budu brát jako výzvu a něco z něj vytvořím.
Kokoska
tak to jsem ho měla koupit víc, ne jen ubohou kostičku
.
Test jsem nějak přehlédla
. To víš, teprve dočítám.
nonemy 4 měsíce? Tak to je pěkně na prd. Já je normálně používám na domácí práce, takže nějakou malou zásobu mám, ale tak dlouho mi teda zásoba nevydrží :o(
Nemáte někdo návod na domácí výrobu latexových rukavic? ;o)
Je trošku problém, že já jaksi bez rukavic nikoho nenabarvím...
nonemy dokud ty rukavice meli, tak jsem si je nechavala, s tim pytlikem to nedavam, pada mi.
nonemy Já je na pár dní pohodím (nejčastěji v garáži nebo pověsím na šňůru), pak teprve umyju a znovu pověsím. Samozřejmě, kdybych je používala při kontaktu s lidmi, jako prodavač třeba, zdravotník, nestačilo by to.
A tady máš zrovna i fajn let![]()

Garfie Přesně jak píšeš, SF bez lidí si nedokážu představit. Ježíš, já bych tam hned letěla :-).
EDITH4B no jasné, v tomhle to máte jinak. Používáte je i normálně. U nás některé holky taky na odběry. V ambulanci nebývám, na recepci potřeba nejsou a na vyšetřovně by to mělo být na každého nové, takže minimálně 20x rukavice a ještě bys mezitím neměla sahat jinam, třeba na klávesnici, myš tužku...a to se fakt nedá. Lidi musím 3x přepolohovat a mezitím pracovat se vším ostatním. Raději si ruce umýváme a vše desinfikujeme.
Sweet Potato Na domácí recyklaci to asi není špatný nápad. I kdybych si to měla vzít do obchodu a potom už třeba jen na otevírán dveří a výtahu nebo doma na úklid.
Renusatko Tak. Ta mrcha, kdyby na nich byla, přece dřív či později chcípne.
Sweet Potato možná by šlo umejt si poctivě ruce mejdlem ještě v těch rukavicích - pokud jsou to ty operatérský, dovedu si to představit...
já do obchodu používám ty příbalový z barev na vlasy a hned po odevzdání košíku je vyhazuju
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY