RoSa Ale to bych v nich musela jet z obchodu až domů. Jinak by to asi šlo.
Koronavirus
Sweet Potato no jo vlastně
whiskas muzes ho se ziskem prodat
(narazim na ten test, o kterem tu byla zminka)
Čtyřikrát dráž!!! ![]()
Jinak já se teda přiznám, že rukavice na nákup neberu, i když minule jsem byla jediná a připadala si trochu divně. Nakupuju teda na Rohlíku, takže to bylo bylo po dlouhé době, ale v ničem jsem se nepřebírala, nebrala ani zeleninu ani pečivo. Přijde mi to zoufale neekologické a úplně mě bolí, když vidím ty hromady použitého plastu.
Garfie přesně. Využívám v lidlu dezinfekci. Pokud beru pečivo, tak si vezmu jednu rukavici
Ještě nedávno se mohl celý svět pos...z brček a teď takového odpadu.
Garfie Catherinne Ta desinfekce v Lidlu je strašná. Nevím, jestli mají všude stejnou, ale tahle tak smrděla, že i přes roušku jsem se málem ....Doma to nešlo vůbec umýt a ještě jsem to do večera cítila.
Renusatko Já si vozím vlastní desinfekci. V obchodě jsem použila v Globusu a nijak nesmrděla, Lidlu se teda raději vyhnu ![]()
Renusatko mne to neprislo, nejak jsem to nevnimala.
Renusatko u nás nesmrdí, ale strašná byla v bauhausu na pankráci.
Garfie Akorát já v Globusu nepochopila, když tam jsou vydezinfikovaný vozíky, co mám kdy dělat. Vydezinfikovat si ruce, navlíknout rukavice a pak vzít vozík? Nebo si je dezinfikovat při odchodu? Zkusila jsem to první a úplně cítila, jak se ty ruce suší
aspoň že to teda nesmrdělo.
Renusatko To je podle mě ta dezinfekce vyráběná ze zabavenýho alkoholu, máme v práci, smrdí strašně
aha, tak já si doteď myslela, že povinná je jen rouška a rukavice jsou dobrovolné..
Bowle fuj, já teď koupila nejakej dezinfekční gel v drogerii a smrdí to jak nejlevnější slivovice
barbucha
Hned jedu! ![]()
Ale dík za ten odkaz - zdá se, že obštrukce s testem by mě čekaly jen při návratu, ne při vstupu. No uvidíme, stejně kdovíjak to bude vypadat, až se začne normálně lítat.
Bowle Já myslím, že to tak je. Ale při posledním nákupu měli rukavice všichni (kromě mě teda).
Garfie Presne to s plasty jsem si taky rikala :( a dnes prijel Rohlik a pri pohledu na vsechny ty papir.tasky a sacky mi doslo, proc ho nerada objednavam.
Lamicka Sáčky u nás nedávají, ale ty tašky, to je rachot :-(
viktorka_od splavu Že takovej smrad nepřežije ani virus? :D
Garfie taky nakupuju bez rukavic
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY