Garfie Je mi jich hrozně líto. Hlavně nechápu, proč zavíráme celé Vánoční trhy a při tom necháváme otevřená nákupní centra. Nestačilo by zakázat prodej alkoholu u stánků a dát povinnost nosit respirátor? Ach jo
Koronavirus
katkas A kontrolovat. A to je ten slabý článek.
Chci teď někam zaběhnout a koupit, co půjde.
A doufám, že se to rozjede na tom Rohliku.
Sweet Potato Ten Rohlík je super, už jsem to rozeslala na všechny strany. Taky se dnes ještě chystám na trhy. Ale pravda je, že mi to připadne jako podpásovka, hlavně takhle načasovaný. Možná mohli zakázat úplně konzumaci, to pak pohlídáš snadno. A třeba roušky. V tom srovnání se supermarkety je to fakt do očí bijící.
Garfie Jo, bez konzumace. A třeba ne do pozdních večerních hodin. To by mi dávalo smysl.
Sweet Potato Já trochu doufám, že to ještě zváží, stejně jako to bylo s těmi zavřenými kantýnami. Přece jim někdo musí říct, že je to kravina.
katkas - no trhy, bez toho punče, to není ono a myslím že stejně by ta návštěvnost prudce klesla a ostatní stánkaře by to nevytrhlo. Tady v ČB byla hlava na hlavě, trh opravdu praskal ve švech, hlavně mladí. Jo, je mi jich líto.
jitřenka Jako já jsem v tomhle taky taková rozpolcená, myslím že bez punče klesnou i tržby, takhle třeba mají aspoň nárok na náhrady? Fakt nevím.
Já jsem chtěla jít na trhy dneska, ale taky tady v HK žádné nebudou. A fakt to máte všichni spojené s tím pitím? Já teda vůbec, medovina, punč, svařák atd. mi nechutnají, leda tak horká čokoláda. Já na trhu tedy hlavně očumuju a kupuju věci zásadně pro sebe, a hlavně tam chodím sama
Garfie - to víš že jsem se taky moc těšila na program a punč, ale za jedno velké ohnisko nákazy to považuji, trh, případně do hospody, znáš to, trocha alkoholu, víc se uvolníš, přestaneš se hlídat , nějaký odstup máš na háku a je vymalováno . Tak jako velké sportovní a kulturní akce. Jo a jsem potrefená, ráda bych trh a hokej, holt smolík. Tak náhrady by měli dostat při poklesu příjmů, ale co si budem, kolik z nich daní skutečnost....
JankaM - mám to opačně- hudební program, punč, atmosféra. Já tam nic nenakupuji.
Pořád si myslíte, že by si neměli pobyt zaplatit?
JankaM ja na vánoční trhy chodím ráda, kvůli atmosféře a vůni, ale nekupuju ani jídlo (nerada jím a piju za pochodu), ani zboží (nejsem ta správná sběračka
). Trhovců je mi moc líto, je to podpásovka a smysl to nedává.
Jinak jsem nikdy neměla ráda teplý alkohol, ale pak jsem ochutnala svařák z bílého vína...
barbucha jeste porad ne ![]()
JankaM - mám to opačně- hudební program, punč, atmosféra. Já tam nic nenakupuji.
Přesně, koupím si tak jednu věc maximálně.
barbucha Jestlipak o něm brácha taky napíše, že by měl umírat rychleji?
Brácha něco takovýho už psal?
Tak můj zaměstnavatel právě zakázal neočkovaným vstup na pracoviště, smí jen očkovaní nebo s potvrzením o prodělání nemoci, a i ti se musí minimálně jednou týdně nechat otestovat (hradí zaměstnavatel). Za mě dobrý, jen jsem zvědavá, co to udělá u nás ve výrobě, kde by s neočkovanýma byla v tomhle směru největší potíž.
barbucha pořád, vždyť tam není nic nového...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY