Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Jos
příspěvků moje polička 07. prosince 2021 11:30

marieu Taky jsem ze vseho rozcarovana. Velmi dobra kamaradka, lekarka prakticka, uz taky najela na "ockovani nema smysl". Ma dve davky, ale dal uz pry konci. A me uz nebavi porad dokola hazet argumenty. Ze ma hodne lidi s pneumonii i po ocko atd. Studiim neveri, ockovani je byznis...Mam pocit, ze takhle se budeme tocit v bludnem kruhu uz naporad. Jak rikala jina kamaradka, treba za deset let vsichni pomreme na 35.davku vakciny. Ale ten zbytek tu zustane s lidmi jako je Landa nebo Okamura , takze ja mam jasno..

Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 07. prosince 2021 11:33

Jos

Offline Catherinne
10881 příspěvků moje polička 07. prosince 2021 11:38

Do statistiky:

v neděli 3 dávka, včera mě trochu bolela ruka, ale fén jsem udržela celý den, dnes nic, všechno ok, takže co budu dělat zítra?

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 07. prosince 2021 11:41

Catherinne zaběhneš ostříhat vanilka vanilková 70 km a zpět? 

Offline Catherinne
10881 příspěvků moje polička 07. prosince 2021 11:45

bram toš, to mě teda úplně nenapadlo , bojím se, že to by se mi klepaly nejen nohy, ale i ruce!

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 07. prosince 2021 11:48

A mně už zase neskutečně leze na nervy ta přehnaná adorace očkování. Kdo věřil, naočkovaný je, ale tento hon už nemá valný smysl. Jako, kdo očkování neblahořečí do nebes, ale vyjádří byť sebemenší pochyby, tak je hned kamarád Landy a věří v čipy, kdo nenaočkuje všechny kojence v okolí, tak je třídní nepřítel a kdo si nedá 35. dávku, tak je idiot ohrožující svoji babičku. Budu muset někam do diskuzí na novinky, abych to trochu vyvážila, i když to v rámci zachování psychického zdraví normálně nedělám :)

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 07. prosince 2021 11:50

bram

Catherinne Já bydlím jenom padesát! Že bys takhle rozšířila byznys a udělala si běhací dny

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 07. prosince 2021 11:52

Přišlo mi, že syn měl význammý kontakt, ale už je to 9 dní, nic mu není a je očkovaný. Řešily byste to?

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 07. prosince 2021 11:57

moonlight asi bych na jeho miste zasla na test.

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 07. prosince 2021 12:07

Kokoska No já asi taky, ale tolik komplikací. Než bude termín, výsledek, to bych ho asi měla nechat doma, co.

Offline JankaM
3130 příspěvků moje polička 07. prosince 2021 12:11

A děti se budou očkovat taky v centrech nebo u svých pediatru? 

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 07. prosince 2021 12:14

Taky vám Tečka mění barvy jak chameleón?

Offline Isca
4895 příspěvků moje polička 07. prosince 2021 12:14

Hanka H Hezký, poslala jsem rodičům, jejich oblíbená hláška

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 07. prosince 2021 12:15

moonlight nevim, jaky jsou momentalne pravidla pro blizka setkani tretiho druhu, kdyz je ockovanej a nema priznaky.

Offline Jos
příspěvků moje polička 07. prosince 2021 12:19

nonemy U zdravotniku, kor z prvni linie to jako problem vidim, protoze maji velky dopad na sve (nerozhodnute) pacienty. Viz co psala Dalia, pro me neprijatelne. Vic se k tomu vyjadrovat nebudu. 

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 07. prosince 2021 12:19

Sweet Potato tecka vypada normalne, jen mi tyden po  treti davce pise, ze mam narok na treti davku. Co barvy, ja jsem rada,  kdyz mi nemeni jmeno a certifikaty.

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 07. prosince 2021 12:19

Kokoska Jojo, píšou, že má výjimku z karantény, to je pravda. Vyplním to a uvidím.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 07. prosince 2021 12:27

nonemy jaka prehnana adorace ockovani? Kazdej by se mel naockovat a hotovo. Dosad si misto covidu spalnicky, nestovice, cokoliv nakazlivyho a taky bys razem nechtela, aby to byla svobodna volba. Pritom to je uplne totez. 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 07. prosince 2021 12:29

Jos Já jsem nereagovala na tvůj post, byť jsem použila stejný počet dávek. Spíš celkově na média, na chystaná opatření, která mi často vůbec nedávají smysl (povinné očkování hasičů ano, ale seniorů ne) a taky trochu na rozhovor s Šebem, který tu je pár postů před.

Mně se líbí rozhovor s touto matematičkou. Aneb, pořád víme velké ho...

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 07. prosince 2021 12:39

711990 tak ať to nařídí a nedělají ty tanečky kolem. Jak píšu výše, seniory očkovat povinně nechtějí, ale hasiče jo. A proč se mají povinně očkovat třetí dávkou lidi, kteří covid prodělali a očkovaní už jsou, třetí dávku na jaře, kdy bude po sezóně? Měla by v tom být logika a ne honem rychle naočkujme všechny bez možnosti individuálního posouzení. A doktoři, kteří po tom volají, tak jsou automaticky označni za antiwaxery, protože žádný jiný názor není přípustný. Imunologové např. varují před souběhem očkování a nemoci. Když jsou teď tak chytří s tím rychlým očkováním všech, tak to měli udělat v létě, před podzimem.