https://twitter.com/JakubZelezny/status/1468221861712510977
Chudák, už dostává kapky. Ale aspoň si umí vybrat dobrej ústav ![]()
https://twitter.com/JakubZelezny/status/1468221861712510977
Chudák, už dostává kapky. Ale aspoň si umí vybrat dobrej ústav ![]()
letfenixa Uvidíme, jak to u nás bude. Všichni se tváří, že je vše ok, prázdniny navíc nebudou, lyžáky budou. Na Slovensku ani skiareály neotevřou? Asi, ne když máte lockdown, co. Já bych tak jela do Tatr. Lomnice nebo na Chopok, až bych brečela.
HaHa. Člen vlády, takto vlastník lyžiarskych stredísk si ako vždy presadí, aby vleky mohli fungovať. Takže takto u nás funguje lockdown.
continuity no jo, tohle by mělo být skoro povinný.
ad fb- zkusím si vyčistit, co půjde a počkám, jestli mě přestane frustrovat a ubírat o čas - uvidím..

bram @Catherinne
Jako nic, ne? ![]()
barbucha Jak to, že Železný už má 3. dávku a já ještě ani termín? ![]()
ionicera tak buď je nějaký chronik nebo známosti...
ionicera anebo je starsi nez ty, google rika 48.
ionicera a co ti na tom vadí? vakcín je všude jak nas..eto, už se o to lidi neperou! taky mohl mezi 1. a 2. dávkou stihnout ten kratší interval...
ionicera a jestlo ještě pořád učí na FSV UK, tak pro zaměstnance univerzit pustili registrace taky dřív.
Moje kolegyně šla kolem nového očko centra a hned jí odchytili a bylo hotovo.
ionicera anebo je starsi nez ty, google rika 48.
Není. Já 54. Manžel 56 a taky nemá ani termín.
999 Registrovali jsme se v Dobřichovicích. Myslíš, že kdybychom tam zajeli bez termínu od nich, že nás naočkují? Netušila jsem, že jde obejít to, že se musíš oficiálně zaregistrovat.
RoSa Tak nevím, jestli je vakcín jak na....... Obvoďačka nás nevezme, jelikož neuplynulo 6 měsíců od poslední a na místě, kde jsme byli pro 2. nám ještě nedali ani termín.
týjo, teď jsem telefonovala s kamarádkou: našla si nějaký fitness-centrum, že bude cvičit jógu (nebo pilates?) kvůli bolestem zad, zaplatila nějakou dobu dopředu abo... na konci první lekce lektorka cvičencům sdělila, že neni očkovaná, nikdy se očkovat nenechá, a že to po nich nebude vyžadovat ani kontrolovat... kamarádka z toho zděšená, na další dvě lekce se omluvila jakože je nemocná, ale bude to muset ukončit a žádat asi vrácení peněz...
je tohle možný?! bych tam tý krávě poslala hygienu!
Tak já nevím. Teď jsem volala do 2 očkovcích center a berou jen přes registraci.
ionicera já to tu už poněkolikáté čtu, běž, naočkují tě bez registrace, ale přitom všude čtu, že bez registrace ano, ale jen při splnění té podmínky šesti měsíců. Tak nevím.
RoSa tohle je na nic, ale peníze jí asi vrátí bez řečí. Ale pokud je to stálá skupina do 20 lidí, nic dokladovat nemusí. Já takhle chodím cvičit a právě mě trochu štve, že vůbec nevím, jak tam na tom kdo je. Ale aspoň lektoři se testují všichni včetně očkovaných už od září každý týden.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.