Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline notna
9528 příspěvků moje polička 08. prosince 2021 23:10
Reakce na RoSa:

Evaeva nene, notna tady dozoruje spravedlnost přídělu vakcín už od okamžiku, kdy dorazily do ČR

​Můžeš mi prosím vysvětlit, co jsem napsala, že dozoruji od okamžiku, kdy vakcíny dorazily?

Offline RoSa
10226 příspěvků moje polička 08. prosince 2021 23:11

notna to víš sama nejlíp... a viz výše

Offline RoSa
10226 příspěvků moje polička 08. prosince 2021 23:12
Reakce na notna:

barbucha Už vím, že jsem se tě dotkla dotazem někdy skoro před rokem

Offline notna
9528 příspěvků moje polička 08. prosince 2021 23:13

RoSa Ja vím jen ten jeden dotaz před měsíci. Víc ne, tak prosím o vysvětlení.

Offline Pinot Noir
30023 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 00:06
Reakce na nonemy:

notna já tvůj příspěvek pochopila jako nadsázku a nevěřícně hledím, co se na tebe snáší

​Taky koukám. Vypadá to na šlápnutí na kuří oko.

Offline Tabea
8246 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 02:38
Reakce na nonemy:

notna já tvůj příspěvek pochopila jako nadsázku a nevěřícně hledím, co se na tebe snáší

​@notna já to taky četla jako nadsázku...

Offline Garfie
28622 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 06:42

Uff, no tady to jede! Taky jsem to pochopila jako nadsázku. Je to zjevně osobní, navíc si teda žádný starý spor ani nepamatuju. 

Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 06:45

notna tvoji poznamku o obchazeni pravidel chapu  jako nadsazku a souhlasim. Stejne jako jsem pred rokem chapala dotaz na ockovani.

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 06:57

Hanka H tak s timhle me vyrazili, nemam narok, prijdte si v lednu, nazdar... 

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 07:42

notna Neber si to. Nic špatného jsi nenapsala.

Offline tina
6330 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 08:05

notna nenapsala jsi nic špatného a navíc s těmi smajlíky. Za to, že si to někdo vztáhne příliš osobně, fakt nemůžeš!

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 09:26

notna Tak když se očkovala ségra v UVN, přišel tam takhle z ulice pán, jestli mu dají o něco dřív 3. dávku a řekli mu, že bez registrace ho i oočkují, ale ne dřív, než za 6 měsíců. tak já už nevím a jsem fakt vzteklá. Teď jsem mluvila s obvodní a nejdřív v lednu. Dřív ani náhodou, prý toho má hodně. 

Offline Kora
příspěvků moje polička 09. prosince 2021 09:42
Reakce na nonemy:

​Přesně,  nadsázka přímo ukázková.  Smajlíků nepočítaně.  

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 09:58

Teď teprve dočítám. Asi žijeme všichni v jiných realitách, protože rady, že vakcín je jak na..... a mám si dojít do očkovacího centra, se nás prostě netýkají. Všude mám smůlu- nejdřív za půl roku po 2. a možná to bude až v lednu. Nikam stoupnout jen tak a prosit nepůjdu, jsem skoro celý den v práci a sedět někde, jestli jim náhodou večer nezbyde dávka, nebudu. 

Na jednu stranu se volá po očkování, ale realita-  když si chci být před svátky jistější,  smůla. 

A jsem naštvaná, tak si tu ještě jednu věc odložím. Synovci nedoporučují očkování, je sledován od mala na onkohematologii, zvýšené markry a nevím , co ještě. Přes vánoce jedou do Špindlu. Když bude chtít lyžovat, tak PCR test. Má nárok na 4, to vyplácá ještě v Praze. Nevadí, zaplatí. Ale vezmou vzorek, 2 dny čekáš na výsledek , a pak může den lyžovat a hurá znovu. A jako třešnička na dortu- nikde ve Špindlu ho nedělají, takže cesta do Vrchlabí. 

A jen taková poznámka- teď mi volala neteř, že sice dostala pin k zaregistrování, ale to je nemožné, protože jí to pořád píše, že nemá nárok a nelze se zaregistrovat. Přitom jako pg pracovník nárok má. 

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 10:02

ionicera v pripade netere bych opravdu radila jit nekam, kde ockujou bez registrace, a na nic necekat. Jinak se teda jeste jednou omlouvam za sve rady tobe, nedoslo mi v tu chvili, ze v tom hralo roli moje 60+.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 10:13

Kokoska Jéé, to se neomlouvej, v pohodě. Mě jen překvapil ten Železný, ale zase mi nedošlo, že může mít zdravotní důvody. 

Offline Myrtila
5427 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 10:14

Taky bych sla na 3. davku klidne driv, mam narok v pulce ledna, navic me po novem roce ceka reseni nejakych zdravotnich zalezitosti, kdy je potom ockovani par mesicu nedoporucovane. Uz jsem zacala vymyslet, jak to udelat, ktereho lekare kontaktovat, ale ted jsem co? Nemocna  Takze smula, snad to vsechno zvladnu v lednu, hlavne aby na me pak prisla rada nejak brzo. 

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 10:21

rasaNori Zkusila bych to jinde. Teoreticky je naprosto nemožné, aby jim nikdy nic nezbylo - vždy se najde někdo, kdo si to na poslední chvíli rozmyslí. Klidně bych se případně zeptala, co s nevypotřebovanými dávkami dělají. Zrovna dneska je vzhledem ke sněhu vysoce pravděpodobné, že spousta místních z Horní Dolní do centra nedorazí.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 10:40
Reakce na notna:

Kokoska Tak pořád je to lhaní, ne? A fakt to bylo myšleno jen na ten princip. 

​Ja s tebou souhlasím. Mě tohle obcházení pravidel štve obecně. A ano, vždycky má určitá skupina pocit, že to jejich obcházení je v pořádku, protože zrovna ten jejich důvod ​je morální a obhajitelný.

Ale na principu to nic nemění a srovnání s antivaxery (ve smyslu hledání skulinky) je podle mě dost přesně sedící.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. prosince 2021 10:43

to je chaos.....vsude.

Ja zas dostala treti davku po peti mesicich presne na den a nevadilo by mi jeste mesic pockat..