Mohučanka no vidíš, to jsem nevěděla. My jsme dva byli nakažení, ale kdyby to bylo k nevydržení, taky bysme je někam do lesa vyvezli. Synovi jsme vysvětlili, proč nesmí ven. Ale jak bych mu vysvětlila, že teď na chvíli ven jdeme, i když to nesmíme, to nevím teda.
Koronavirus
notna A zase jsem chytřejší! Díky.
notna já myslela, že izolaci mají nemocní, aspoň my jsme to tak měli. Nemocní izolaci, ti s neg testem karanténu
Teď se dívám na covid portál a máš pravdu!
https://covid.gov.cz/situace/onemocneni-obecne-o-opatrenich/izolace
Omlouvám se za mystifikaci. My teď máme zaměstnance, jehož dítě je pozitivní, čeká na PCR. Hygiena mu řekla, že je v izolaci do výsledku testu a do práce může s respirátorem.
notna A zase jsem chytřejší! Díky.
Omlouvám se, napsala jsem blbost, kterou jsem měla od hygieny. viz příspěvek výše.
Evaeva ionicera Už jsem si to dohledala. Pokud je očkovaný v domácnosti s nakaženým, jmenuje se to nařízení lékařský dohled.
Pokud máte ukončené očkování a s osobou nakaženou sdílíte domácnost bude vám nařízen lékařský dohled spočívající v nařízení absolvovat RT-PCR test, sledovat svůj zdravotní stav a nosit respirátor, a to do doby obdržení výsledku RT-PCR testu.
My mame kolegu v izolaci uz mesic...
To je bordel...![]()
Tak ale titulek na Novinkách mě rozesmál, někdy se těm odpůrcům očkováni nedivím.
Jinak u syna ve škole to teď lítá zprava zleva, pořád chodí sms, že měl kontakt, s více než týdenním zpožděním, někdy hygiena řekne, že má jít na test, jindy zas, že nemusí. Naštěstí se to ve škole ustálilo, že jich chodí do školy 8, co nemusí do karantény a zbytek jede distančně. Párkrát si postěžoval, proč se se sakryš nechával očkovat, ale jinak myslím mu to v těch osmi vyhovuje :) Ale je to na pytel. Snad se z těch karatén vyhrabou, aby mohli na lyžák.
Neznate nekdo cislo na praskou hygienu, na ktere jste se dovolali a neni permanentne obsazene /z 1221 mam cisla ctyri, ale je to marny/? Potrebovala bych vystavit zadanky, jedeme doma druhe kolo a tentokrat se pro zmenu nikdo neozval
Kdyz nevystavi, tak pujdeme vramci mesicniho limitu testu, ale melo by to jit i jinak.
mirajo proc vam nevystavi obvodak? Ja brala dite v ramci preventivniho PCR a odmitli mi ho na tom miste odebrat bez zadanky(nevim proc, ale uz to neresim). Tak jsem volala pediatricce a bez reci vystavila...lepsi nez honit hygienu, ne?
mirajo 227272065 8-18 denně
Jarda Dušek si na přednášku pozval nějaké další dva, co popírají existenci virů obecně. Např tvrdí, že HIV neexistuje. Aha
tak prosím co je ta štětinatá kulička, co je s námi už dva roky? Nějakej domácí mazlíček?
Odkaz se mi nechce kopírovat, je to na fcb.
711990 Myslela jsem, ze vramci ukonceni karanteny a zostreneho dohledu to vystavuje hygiena, obvodak nebo pediatr pokud mas priznaky nebo detem, pokud vyjde ve skole pozitivni Ag. Nam nic neni. V prvnim kole to tak probehlo. V patek odpoledne nesezenu ani zavodni ani pediatricku, 5.-7.den je ted o vikendu.
Vlm Dekuju, tohle cislo jeste nemam![]()
mirajo tak snad platí, mám v práci na intranetu všechny hygieny v záložce Covid 19 ![]()
andulka01 Opatrne se zeptam, ktery Dusek.
(Ten z UZIS to doufam neni).![]()
Vlm Dovolas se, ale je to vlastne ekvivalent te linky 1221. Ale byl tam moc prijemnej operator![]()
Černá kočka Pardon Jarda, samozřejmě. Doplním
mirajo taj to bylo ještě s bonusem![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY