Dadoo to jsi řekla přesně![]()
Koronavirus
nika zase přeháníš
nika myslím, že zrovna ta tvoje předposraná hysterie se tady cupovala věcně a střízlivě. To, že zrovna tobě věcné a odzdrojovane argumenty nestačí, je věc jiná.
Samara se tu už proflakla, nomen omen.
A neplette se. viktorka_od splavu tady nediskutuje. Jen sem plivne vždycky něco zdánlivě senzacniho, čímž se snaží dokladovat, že celá ta věcná diskuze je úplně mimo.
No, mimo není diskuze.
barbucha prosím tě, odkud máš ty grafy? Potřebovala bych link, pro jednu moji "zmatenou" kamarádku, která sdílí blafy Zwyrtek Hamplové... děkuji
Jinak do statistik - v den, kdy nám na mobil klaplo, že se můžeme přihlásit na třetí dávku, přišel manžel s tím, že má pozitivní PCR test, tedy C+. Dvakrát očkovaný. Průběh téměř bezpříznakový, první dny lehká únava a zimnice, bez teplot, bez dušnosti, kašel trochu a rýma lehce. Nechytila jsem to od něj ani já (dvakrát očkovaná), ani jeho maminka, s kterou se vídá denně (chodíváme tam navečer hrát vždy tak na hodinu karty). Mamince je 85, byla taky těsně před třetí dávkou. No a nechytil to od něj ani nikdo z rodiny, taky jsou očkovaní (kromě nejmladší neteře). Je pravda, že poté, co zjistil výsledek testu, tak jsme se od ostatní rodiny dost oddělili a nikam nechodili. Jemu volali z hygieny asi třetí den (odevzdal samotrasovací formulář), mně se neozval nikdo vůbec. Jsem na HO, takže bez problémů, ale kdybych nebyla, tak bych holt chodila do práce a pak si zašla na PCR test. Teď už chodí do práce i manžel (PN ukončená po 14 dnech, u doktora nebyl). Takže tak to proběhlo u nás. Já jsem se pak po dvou týdnech objednala na očkování a už mám třetí dávku. Manžel půjde až tak po cca půl roce, počítáme.
Torrah OT ale přijde mi hezké jak chodíte hrát ty karty ![]()
Sairon no ona maminka je špatně pohyblivá, pohybuje se jen po domě, ven skoro nechodí, s obtížemi. Ale hlava jí teda pálí. Hrajeme žolíky a denně dostáváme na budku :). Jako fakt, má neskutečný štěstí na karty. A celý den se na tu večerní hodinku těší. Je to takové milé zastavení vždycky. Bydlí přes ulici, tak to není žádný problém.
Tak před chvilkou psala londýnská dcera, že má covid.. Manžel dnes zatím negativní.
A dnes měla jít na 3.davku..
Druhá dcera k nim do Londýna měla odjíždět zítra ráno, neteř se prave podařilo, že ji ještě před startem pustili ven z letadla v Paříži.. Měla k nim dorazit už dnes..
Tamara má teplotu, dobře ji není, ale čertvi, jak jí bude zítra.
A vánoce jsou v prd... ![]()
barbucha nejsi v tom sama ![]()
nika myslím, že zrovna ta tvoje předposraná hysterie se tady cupovala věcně a střízlivě. To, že zrovna tobě věcné a odzdrojovane argumenty nestačí, je věc jiná.
A neplette se. viktorka_od splavu tady nediskutuje. Jen sem plivne vždycky něco zdánlivě senzacniho, čímž se snaží dokladovat, že celá ta věcná diskuze je úplně mimo.
No, mimo není diskuze.
![]()
![]()
Dnes jsem dostala PIN 2 na třetí čip a vybrané místo je obsazené, mám čekat na další SMS ![]()
A do statistiky: tcháni oba c+, druhá dávka v červnu, třetí nestihli, ve chvíli, kdy se povolila jejich věková kategorie, tak zrovna vyšli pozitivní, tchán 56, horečka 3 dny, kašel víc než týden, bolest těla jako při chřipce, teď jsou už cca 10 dnů v izolaci a na PN, výrazně se stav zlepšuje, tchýně příznaky jako při viróze, taky už skoro dobrý. K tomu z mužovy rodiny babička (84) a strýc (63), kteří žijí spolu a také před cca 12 dny c+ (nezávisle na zbytku rodiny, neviděli se), babička po 3. dávce aplikované začátkem listopadu pouze lehká rýma a ztráta chuti, strýc po druhé dávce v červnu (třetí opět nestihl) průduškový kašel, teplota, po 2 týdnech PN míří v pondělí do práce, protože už je v pohodě. Takže za mě vzdávám hold očkování a jsem přesvědčená, že kdyby babi neměla za sebou 3. dávku, tak by to tak lehce nerozchodila. Jo a tchán se nakazil na večírku zájmové skupiny, kde se sešlo cca 20 lidí odevšud, tchýně mu říkala, ať tam nechodí, ale měl svou hlavu a pak ještě jako bezpříznakovej a následně, i když mu už nebylo dobře, chodil do práce a nakazil půlku firmy...Takže je to marný, marný...No a nová vláda spoléhá na osobní zodpovědnost lidí přes svátky. Tak určitě ![]()
Dadoo vas termin "cupovani" mluvi celkem za vse.
Kora nám přišel PIN 2minule pondělí ,ale manžel má kovid,ja si termín vybrala a jsem po očkování,jemu přišla SMS že už nejsou termíny,a po pár dnech, že si může vybrat nový termín.Nevim kolikrát se si bude opakovat, ale ano, čekat.
No, mimo není diskuze.
![]()
![]()
barbucha prosím tě, odkud máš ty grafy? Potřebovala bych link, pro jednu moji "zmatenou" kamarádku, která sdílí blafy Zwyrtek Hamplové... děkuji
Ježiš sorry, mam to v pracovním mailu (vzdálenej přístup nefunguje), tak jestli mi to připomeneš, poslala bych ti to v pondělí...
Kora U mě to také tak bylo, tak manžel obvolal nějaká místa, která mu poradili a hodinu po jeho akci a asi hodinu a půl po Pinu mě píchali na Hůrce. Je to tam bez registrace, ale když mi tam zavolal, dali mi přesný čas. Ale myslím, že se ho moc nedrží, jen jsem měla štěstí, že jsem věděla , kdy dát mladíkovi, který vybíral dotazníky, ten můj, aby byl nahoře a volal mě z naší várky první. :-) Byla to akce kulový blesk. Jinak on dostal 3. dávku včera- potom měl teplotu, ale dnes dobrý, já zatím nic.
Tak manžel dcery už je taky pozitivní..
Ten omikron je vážně přímo raketový.. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY