Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 17:33
Reakce na Sweet Potato:

ionicera Protože očko není covid? 

​Není. Ale kdo zná všechny vedlejší účinky očkování? Nikdo. Stejně jako nevíme, co může ta nemoc způsobit. 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 18:05

whiskas tak podávám další report. Dnes je mi výrazně líp než včera. Cítím se sice, jako by mě zlámali v kole, ale teplotu už nemám. Ruka bolí, ale otok splaskl a můžu hýbat prstama. Kolem vpichu mám tmavorudý otok velikosti kachního vejce a jediný co přibylo, tak mi natekly všechny uzliny v podpaží. Je to jak když tam mám hrách a docela to bolí. Proti včerejšku je to ale super.

Offline qanik
86 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 18:33

Táto reportáž ma dojala. To je tak smutné, že nemám slov. Kiežby to zhliadlo čo najviac ľudí.

Na svoju tretiu dávku ešte čakám. 

https://dennikn.sk/2659018/takto-vyzera-snaha-zachranit-zivot-nie-je-to-vianocny-text-ani-zdravotnici-vsak-nebudu-mat-vianoce-video/. 

Offline RoSa
10226 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 19:08

whiskas prosimtě neplaš! do statistiky (všechno Pfizer): 1. dávka - večer a v noci trochu bolest paže, jinak nic; 2. dávka - bolest paže dva dny, druhý den hrozná únava; 3. dávka - stejně jak při 1.dávce, pohoda

Offline whiskas
21131 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 19:45

crazydaisy Díky za reportáž, ale příliš mě to nepovzbudilo . Pokud se cítíš celkově lépe, tak jen tak dál. Zítra, na Vánoce budeš v pohodě .

Offline whiskas
21131 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 19:47

RoSa raději jsem v obraze a maximálně budu příjemně překvapena, leč když se nezadaří, nebudu překvapena. 

Offline olte
764 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 19:57
Reakce na ionicera:

​Není. Ale kdo zná všechny vedlejší účinky očkování? Nikdo. Stejně jako nevíme, co může ta nemoc způsobit. 

​vzhledem k tomu, že už je naočkováno přes 2 miliardy lidí, tak vedlejší účinky jsou poměrně dobře známy. 

Offline Mirka
4004 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 20:21

Do statistiky- po třetí dávce nás a starouše jen bolela ruka. Mně bylo po první a druhé dávce blbě, velká bolest hlavy, zimnice atd. proto jsem dost řešila termín a nic (hurá).

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 20:24

whiskas Děkuju, taky doufám, že nejhorší už je pryč.

Offline katkas
257 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 20:48

crazydaisy držím palce , ať je ti co nejdříve dobře. A tedy tohle úplně z normální reakci nepovažuji a řešila bych ji s PL.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 21:00

katkas Díky. Normálně bych to spíš řekla své imunoložce, ale ona je hrozně proti těmto covid vakcínám a už loni mě varovala, ať se nenechávám očkovat. Pl to říct můžu, ale stejně to nikam nehlásí a v ničem mi to nepomůže. Já jsem při registraci na očko říkala, jakou velkou jsem měla reakci na druhou dávku a bylo mi řečeno, že je to normální. Dokonce paní humorně dodala, že pokud nedostanu anafylaktický šok nebo neupadnu do komatu, tak je to ok.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 21:03

crazydaisy to je strasny.Tohle povazujou za normalni reakci??

jsem rada,ze je ti lip.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 21:03

crazydaisy Jednu uzlinu na krku měl nateklou a citlivou i můj manžel po té druhé dávce. Asi za dva dny bylo po všem. Ať je ti brzy lépe.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 21:06

Zarinya Kan Děkuju

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 21:14
Reakce na 711990:

Pavlena jj poprve. Nebyla jsem si jista, jestli jsem je fakt mela, od 20 vim ze nemam protilatky a teprv ted jsem se prinutila jit, s vidinou ditete ve skolce:) dava se to ve dvou davkach 10 tydnu od sebe tusim. Ale nevim jak je to dal, jestli se pak davaj nejaky boostery? Je to mozny, zrovna tohle ockovani prej nema moc vysokou ucinnost.

​já třeba zjistila, že jsem to neprodělala, až když jsem to jako dospělá chytla. A bylo to strašný strašný strašný. Nějak mi nedošlo, že bych se měla pídit po protilátkách, matka se vyjadřovala v tom smyslu 'jo, určitěs to měla'  no tak ne. Udělalas dobře, že si šla.

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 21:19
Reakce na dzizisketa:

Černá kočka

Já chodím na jeden mateřský web, kde jedna velmi hlasitá uživatelka vykřikuje, že se bude soudit s ministerstvem zdravotnictví kvůli nežádoucím účinkům, že má po očkování poškozená játra. Ona má sice vrozenou srdeční vadu, nějaké nespecifikované dlouhodobé zdravotní obtíže a teď se prý z přetažení a z pracovního stresu zhroutila, ale za ta játra jistě může vakcína. 

​a neloká to savo? 

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 21:19
Reakce na whiskas:

ionicera Cože, vypadávání vlasů? To nééé , už teď je to děs. 

​klid, mně nic nevypadalo.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 21:22

Ounz jezis to je desivy!!!! Uz mam dve davky a Tonak pujde na jare, nehodlam nic riskovat:D

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 21:23

711990  tak ať vám to sedí

Offline barbucha blogger
36085 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 23:03

Kokoska Kan 

Já tady ale fakt neagituju, jen jsem byla překvapená po tý třetí dávce. Proto jsem se o tom zmínila... neb jsem čekala že budu polochcíplá jako předtím.