ionicera Protože očko není covid?
Není. Ale kdo zná všechny vedlejší účinky očkování? Nikdo. Stejně jako nevíme, co může ta nemoc způsobit.
ionicera Protože očko není covid?
Není. Ale kdo zná všechny vedlejší účinky očkování? Nikdo. Stejně jako nevíme, co může ta nemoc způsobit.
whiskas tak podávám další report. Dnes je mi výrazně líp než včera. Cítím se sice, jako by mě zlámali v kole, ale teplotu už nemám. Ruka bolí, ale otok splaskl a můžu hýbat prstama. Kolem vpichu mám tmavorudý otok velikosti kachního vejce a jediný co přibylo, tak mi natekly všechny uzliny v podpaží. Je to jak když tam mám hrách a docela to bolí. Proti včerejšku je to ale super.
Táto reportáž ma dojala. To je tak smutné, že nemám slov. Kiežby to zhliadlo čo najviac ľudí.
Na svoju tretiu dávku ešte čakám.
https://dennikn.sk/2659018/takto-vyzera-snaha-zachranit-zivot-nie-je-to-vianocny-text-ani-zdravotnici-vsak-nebudu-mat-vianoce-video/.
whiskas prosimtě neplaš! do statistiky (všechno Pfizer): 1. dávka - večer a v noci trochu bolest paže, jinak nic; 2. dávka - bolest paže dva dny, druhý den hrozná únava; 3. dávka - stejně jak při 1.dávce, pohoda
crazydaisy Díky za reportáž, ale příliš mě to nepovzbudilo
. Pokud se cítíš celkově lépe, tak jen tak dál. Zítra, na Vánoce budeš v pohodě
.
RoSa ![]()
raději jsem v obraze a maximálně budu příjemně překvapena, leč když se nezadaří, nebudu překvapena.
vzhledem k tomu, že už je naočkováno přes 2 miliardy lidí, tak vedlejší účinky jsou poměrně dobře známy.
Do statistiky- po třetí dávce nás a starouše jen bolela ruka. Mně bylo po první a druhé dávce blbě, velká bolest hlavy, zimnice atd. proto jsem dost řešila termín a nic (hurá).
whiskas Děkuju, taky doufám, že nejhorší už je pryč.
crazydaisy držím palce , ať je ti co nejdříve dobře. A tedy tohle úplně z normální reakci nepovažuji a řešila bych ji s PL.
katkas Díky. Normálně bych to spíš řekla své imunoložce, ale ona je hrozně proti těmto covid vakcínám a už loni mě varovala, ať se nenechávám očkovat. Pl to říct můžu, ale stejně to nikam nehlásí a v ničem mi to nepomůže. Já jsem při registraci na očko říkala, jakou velkou jsem měla reakci na druhou dávku a bylo mi řečeno, že je to normální. Dokonce paní humorně dodala, že pokud nedostanu anafylaktický šok nebo neupadnu do komatu, tak je to ok.
crazydaisy to je strasny.
Tohle povazujou za normalni reakci??![]()
jsem rada,ze je ti lip.
crazydaisy Jednu uzlinu na krku měl nateklou a citlivou i můj manžel po té druhé dávce. Asi za dva dny bylo po všem. Ať je ti brzy lépe.
Pavlena jj poprve. Nebyla jsem si jista, jestli jsem je fakt mela, od 20 vim ze nemam protilatky a teprv ted jsem se prinutila jit, s vidinou ditete ve skolce:) dava se to ve dvou davkach 10 tydnu od sebe tusim. Ale nevim jak je to dal, jestli se pak davaj nejaky boostery? Je to mozny, zrovna tohle ockovani prej nema moc vysokou ucinnost.
já třeba zjistila, že jsem to neprodělala, až když jsem to jako dospělá chytla. A bylo to strašný strašný strašný. Nějak mi nedošlo, že bych se měla pídit po protilátkách, matka se vyjadřovala v tom smyslu 'jo, určitěs to měla'
no tak ne. Udělalas dobře, že si šla.
Černá kočka
Já chodím na jeden mateřský web, kde jedna velmi hlasitá uživatelka vykřikuje, že se bude soudit s ministerstvem zdravotnictví kvůli nežádoucím účinkům, že má po očkování poškozená játra. Ona má sice vrozenou srdeční vadu, nějaké nespecifikované dlouhodobé zdravotní obtíže a teď se prý z přetažení a z pracovního stresu zhroutila, ale za ta játra jistě může vakcína.
a neloká to savo?
ionicera Cože, vypadávání vlasů? To nééé
, už teď je to děs.
klid, mně nic nevypadalo.
Ounz jezis to je desivy!!!! Uz mam dve davky a Tonak pujde na jare, nehodlam nic riskovat:D
711990
tak ať vám to sedí
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.