Aha, tak to určitě museli přidat až po začátku prosince. Mně tam po zadání jména a rodného čísla automaticky vyskočila původní vakcína a ostatní identifikační údaje a na výběr lišta s výběrem kraje, po jehož volbě se teprve uvolnila lišta pro výběr konkrétního místa. To si pamatuju. Až pak dorazil do hodiny u ségry PIN2 s výběry termínů až na leden. Já zvolila jiné místo, že jsem potřebovala prosinec. Když PIN2 nedorazil do druhého dne, registraci jsem smazala a provedla novou na Chomutov, kde PIN2 přišel během pár minut s termínem, co jsem chtěla, no to jsem netušila, jak to tam nešikovně z časovně organizačního hlediska funguje.
Koronavirus
wendulka Teď jsem omylem smazala svůj předchozí příspěvek. Myslím, že to bude tak, že to nějak upravili, hlavně že se podařilo sestru naočkovat. Doufám, že když to od 27.12. uvolnili po pěti měsících pro další skupinu,že se mi podaří sehnat termín někdy mezi svátky, ale nevím jestli je to reálné očekávání, když to uvolnili pro tolik lidí najednou. Jedno centrum mám 10 minut, tak se mi nechce moc jezdit hodinu tam kde je to bez registrace.
Já chodím na jeden mateřský web, kde jedna velmi hlasitá uživatelka vykřikuje, že se bude soudit s ministerstvem zdravotnictví kvůli nežádoucím účinkům, že má po očkování poškozená játra. Ona má sice vrozenou srdeční vadu, nějaké nespecifikované dlouhodobé zdravotní obtíže a teď se prý z přetažení a z pracovního stresu zhroutila, ale za ta játra jistě může vakcína.
continuity Uvidíme, do které skupiny se zařadím.
MaeGandalBingo
. Bohužel teď jsou dva pátky svátky, takže nic.
Černá kočka registrovala jsem se v noci a bylo to úplně stejné (vybrat vakcínu, kraj a místo), nicméně nárok budu mít až od pondělí, tak uvidím, kdy přijde PIN2 případně to zkusím i bez registrace, pokud nebude moc lidí...
dzizisketa Tak ono se asi dost těžko usuzuje, co je a není důsledek očkování. Já mu tedy také připisuju vypadávání vlasů, ale je to jenom můj subjektivní dojem.
ionicera Cože, vypadávání vlasů? To nééé
, už teď je to děs.
whiskas
Hele nevím, já jsem o tom přesvědčená, že za to mlůže očkování. Stalo se to i kamarádky kadeřnici. A ztráta vlasů po covidu je častá. Tak proč ne po očko?
Kokoska To zní dobře. Tak se oprostím od negativních očekávání a budu doufat, že budu po očkování plně funkční.
Já tu třetí dávku vřele doporučuju těsně před nějakým náročným výkonem
Škoda, že se po mojí třetí neběžel maraton, vyhrála bych! ![]()
Pokud by si někdo chtěl udělat výlet do Říčan (u Prahy), tak příští týden v úterý odpo bez registrace očkují Pfizer i Modernu. Byla jsem v pátek a byl tam jeden člověk :)
do statistiky: orvní dvě dávky Pfizer, jen bolest ruky, třetí Moderna, jeden den únava, jinak nic.
V Říčanech na náměstí, na radnici :)
barbucha
, píšu si, naplánovat po očkování nějaký heroický výkon.
ionicera Cože, vypadávání vlasů? To nééé
, už teď je to děs.
Hele mě se zase za poslední rok vlasy zlepšily, zatukat to musím, takže se taky můžu domnívat, že je to po covidu nebo po očkování. ![]()
bublifuk registrovat se můžeš dopředu? Muž má taky nárok od pondělí a má ten den volno, tak by se to hodilo.
Evaeva je to spíš předregistrace. Přesně píšou toto:
Vyčkejte na zvací SMS se šestimístným PIN 2 kódem od zvoleného očkovacího místa. Zvací SMS k rezervaci termínu Vám bude odeslána po uplynutí stanovené lhůty pro posilovací dávku po ukončené vakcinaci a podle kapacity Vámi zvoleného očkovacího místa.
ionicera Protože očko není covid?
barbucha tak mne teda asi dali vadnej cip, zadny hrr na ne se nekonalo.
barbucha Taky jsem teda žádnou euforii z pohybu po očkování nezeznamenala. Nic mi nebylo, takovej normál pocit bytí.
Takže pro info.. V úterý po 3. dávce lehká zimnice a pocit rozbitosti. Po jednom ibalginu jsem mohla normálně fungovat. Předchozí 2 dávky byly bez potíží. Měla jsem pfizer
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY