milacka zajdi co nejdrive na test nebo možná s přiíznaky už ti vyjde i antigen
Koronavirus
milacka my jsme obdrzeli koronu jako darecek k vanocum.na podzim jsem si nedovolila jit kvuli covidu na sraz se spoluzaky, ovsem chlapi to maji jinak, tak muz vyrazil na predvanocni setkani rybarskeho spolku a protoze uz mel v te dobe dovolenou a mezi lidi jinak nechodil, pravdepodobne asi tam lapnul covid. mohl se omezit, uz vzhledem k tomu, ze syn ma 17.1.talentovky na konzervator.takze ted to mame vsichni tri, oni hnusny kasel, ja skaredou rymu - a zitra jsem mela jit na treti davku ockovani![]()
Candance počkám na synov výsledok, zajtra ráno bude vedieť, či je negatívny alebo pozitívny. Verím, že negatívny!
nika toto tiež nepoteší, držím palce! Nech je čím skôr dobre.
milacka ať je ti brzy dobře ![]()
Takže má syn covid už podruhé?
Myslela jsem, že se chtěl dát taky očkovat, jenom manžel odmítl.
milacka dekuju
wendulka to byl starsi syn, tohle je ten mladsi. manzel ockovany neni.
Mrakoplas ale stedry vecer jsme zvladli, uvarili polivku, upekli kapra, nachystali salat, ozdobili stromek, rozdali darky, a ted se lecime.snad uz se to obraci k lepsimu.
nika my už máme, zda se, covid jako novou vánoční tradici. Loni já, letos syn. No uvidíme co příští rok. Beru to z humorem, říkám si, hlavně že jsme to zvládli v rámci lehkého průběhu.
Catherinne Mrakoplas ďakujem, manžel sa začal o mňa príkladne starať, varí čaje, dokonca upratal kuchyňu. Ležím, odpočívam...
Ticho, teplo, tekutiny, tíšenie bolesti - verím, že to rýchlo zafunguje. A psík sa odo mňa nepohne. Dáva pozor![]()
milacka ať je ti brzy dobře ![]()
milacka S teplotou bych očkování raději odložila. A držím palce, ať jsi v pohodě.
Prosím, netušíte, jak dlouho je osoba s potvrzeným Covidem nakažlivá/infekční? Partnera syn TO měl a dnes přišel na návštěvu (cca po 14 dnech od potvrzení nákazy). Jsem asi paranoidní, ale myslím na své rodiče ... Díky.
whiskas pokud je tři dny bez příznaků, 14 dní po testu by měl být ok.
whiskas syn byl po pozitivnim PCR testu po sedmi dnech negativní. Oficiálně myslím deset dnů po pozitivním testu, ale já bych to tipla tak max týden. 14 dnů bude v pohodě.
milackaat je ti brzy lip a neni to covid.:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY