S takovou péčí to určitě půjde rychle![]()
.
Taky držím palce, ať je to jen běžné nachlazení.
milacka I kdyby syn byl negativní, tak bys na test měla jít. Obzvlášť pokud plánuješ jít na očkování. Nemusíš to mít od něj. S teplotou určitě nechoď a počkej až ti bude dobře. Dej tělu i šanci se trochu vzpamatovat po nemoci. A přeji, ať je to co je to, tak ať je ti brzy dobře.
Renusatko očkovanie na zajtra som zrušila, ak sa mi podarí, tak do piatku absolvujem test. A ďakujem.
999 ďakujem za tip. Najskôr budem musieť zohnať alergologa, moja skončila vlani v novembri, jediná pre dospelých pre dve mestá, takže v širokom blízkom okolí je to momentálne preplnené a ja chodím len na pľúcne (doktorka má už dávno dôchodkový vek
)
letfenixa Najít dobrého alergologa je nadlidský úkol. Pro mě byla změna lékaře naprosto zásadní, moc mi pomohl. Tak držím palce, ať na nějakého dobrého taky narazíš :-).
Stěžuji si na svou blbost, ale patří to sem. Nebylo mi dnes úplně dobře od žaludku, ale stejně jsem se odpoledne šla dát očkovat 3. dávkou, ať už to mám za sebou, však nekašlu ani nemám teplotu.
Tak teď mám horečku 38 a zimnici.
Dobře mi tak.
39
Jen podotýkám, že covid prodělán, teď už na ty protilátky fakt půjdu.
Ellen manžel měl po 3. Dávce mnohem větší reakci než po prvních dvou (To ho akorát bolela ruka). Neříkám, že rozhozeny žaludek není důvod, ale i bez toho by ten stav mohl být stejný. V našem okolí je ta silná reakce na třetí dávku velmi častá
Hlasim, ze sambo po dvou Pfizerech ma 3. Modernu a jen ho boli ruka. Reakci nemel na zadnou davku, jupi!:)
Ellen Taky jsem měla po třetí dávce (Moderna) reakci, sice ne tak vysokou teplotu, ale bolest hlavy, 37,5 a celkově jeden den nic moc. Po prvních dvou Pfizerech vůbec nic.
711990 muž má třetí Pfizer a taky jen mírná bolest ruky.
A já nevím, jestli mám jít taky, když jsem měla covid v listopadu. Původně jsem myslela, že nepůjdu, ale takhle mi vychází přeočkování na květen, což je takové blbé načasování.
Evaeva mne to zase prijde dobry, bude pripadne upravena vakcina a budes mit na leto a dovolene klid.
Kamaradka mela covid ted a je prave rada, ze ma na pul roku klid.
Ja uvazuju, ze 3.davku odlozim, abych ji mela tesne pred jarnakama v breznu, ze by uz mohla byt upravena a plus mi pak vydrzela pres leto. Covid jsem mela, plus 2x Pfizer.
Jinak do statistiky - mama 3. Moderna - cely den prospala a pak dobry.
Lamicka no jo, jenže dvě dávky na omikron prakticky nefungují a imunita po deltě taky moc ne. A nikde jsem se nedočetla, jestli ten můj kovid může fungovat jako booster, když to zjednoduším. Ale samozřejmě o tom, že by mohla být nějaká upravená vakcína, taky uvažuju.
Evaeva no omicron... nevim uplne, co si myslet a nejak neverim, ze mi ta 3 davka neupravene vakciny muze byt k uzitku.
No a pak ti rekne kamaradka, ktera pracuje na zdravku, ze maji plne sklady prochazejicich vakcin a potrebuji je rychle vyockovat.
Evaeva no a pokud na omicron 2 davky nefunguji, tak proc nechat ted ockovat deti? (Ktere naockovat chci). Proste moc protichudnych informaci.
MaeGandal + Mrs.Robinson
Děkuji, už je mi o něco líp, ale docela mě to šokovalo, takže mě informace, že to není až tak ojedinělé, uklidňuje.
Lamicka no právě, spousta informací
Nemám přístup k celému článku, ale přijde mi to docela závažné. Četl někdo celé?
https://www.idnes.cz/onadnes/zdravi/zdravi-prsa-onkologie-rakovina.A211202_165343_zdravi_vapo
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.