Evaeva Potřebuju homeo na akne pro dceru! Osypala se, až to hezké není a začíná randit. Ale to musím k homeopatovi, že.
Koronavirus
Mirka Tak víra tvá tě uzdraví, že.Je to dospělá osoba.Problémy začínaj, když se jí rodinní příslušníci bojí říct, že byli na očkování/operaci/ u psychiatra. Po mé operaci řekla našim, když jí vzkazovali, že se mi daří líp, že ji absolutně nezajímá, jak mi je. A to byla maličkost, nezávisela jsem na ní materiálně, a emočně jen do určité míry.
Sweet Potato Můj bývalý lékař i kamarádka lékařka léčí i alternativně, homeo a akupunktura. Kamarádka používá akupunkturu mj. jako akutní pomoc. Jen čínskou medicínou mě léčil laik.
Isca tak fanatismus a zaslepenost není dobrá nikde. Respekt k tomu, že druhý to má jinak, mi přijde v rodině nezbytný. To bych musela matku ubezdušit a dceru občas taky
.
Mirka ano, zašla bych k homeopatovi, pokud je ochotná tomu věřit. Klasické pubertální akné se teda dá léčit i jinak, u dermatologa. Na to moje, opravdu hnusné přes celá záda, by asi dermatologie nepomohla. Od té doby vím, že za akné můžou i psychické potíže.
Sweet Potato Můj bývalý lékař i kamarádka lékařka léčí i alternativně, homeo a akupunktura. Kamarádka používá akupunkturu mj. jako akutní pomoc. Jen čínskou medicínou mě léčil laik.
muj ortoped taky.
ionicera Je mi moc líto, že máš takový zkušenosti. A ani tý svý sestře se teda úplně nedivím, ta si zamlada taky prožila ve špitále svoje, a naši mámu rozflákal pan primář v 50 zbytečně tak, že z toho má drobný následky do konce života. Pak mámě teda ale párkrát jiní doktoři pomohli skoro hrobníkovi z lopaty. Já jsem se kvůli rodinným zážitkům moc bála jít na operaci, výše zmíněná sestra se mě pokusila vymluvit díru do hlavy, abych nelezla řezníkům pod kudlu, nakonec ale nelituju, dopadlo to dost dobře.
No jo, ono holt jako jsou lepší a horší spisovatelé, lyžaři, milenci... tak i doktoři
ale taky mě to vždycky mrzí, když někdo narazí na nějakého neumětela a pak se dlouho trápí.
Mirka Akupunktura mi opakovaně pomohla, když jsem se nemohla vymotat z blokád krční páteře. Chodím na ni k anesteziologovi. Při obtížích s páteří určitě doporučuju vyzkoušet, jen je dobré jít k někomu, kdo to opravdu umí a taky neslibuje, že tím vyřeší všechno a u každého.
mirajo ja chodila na akupunkturu k mymu ortopedovi,moc mi to nepomohlo,ale jednou jsem tam dorazila s migrenou,tak mu to rikam a on beze slova mi zabodl jehlu mezi oci a to tedy pomohlo okamzite,![]()
Akorat ze jako mavnutim proutku skutecne anginy ustaly.
Já jsem v pubertě měla angíny pořád dokola, jeden čas jsem na ORL byla víc než doma. Doktor mi říkal, že až umřu, tak mi na hrobě porostou jen antibiotika. Jeden rok to bylo asi 10x. A potom to najednou ustalo, taky jako mávnutím proutku, bez ničeho a angínu jsem skoro 30 let neměla, ani od kluků.
mirajo Taky mám dobré zkušenosti, ale na jiné problémy - migréna, specifické bolesti, mi nepomohla.
Isca já mám s homeopatií dobré zkušenosti, mimo jiné mi vyléčila těžké hnusné akné na zádech. Stálo mě to jednu návštěvu a asi měsíc užívání těch "kuliček". Prostě si se mnou pořádně promluvila a usoudila, že se potřebuju hlavně zklidnit (zrovna jsem procházela složitou rodinnou situací).
Možná bys bývala nepotřebovala ani ty kuličky, ani homeopatku. Pravděpodobně by stačil slušnej psycholog ![]()
barbucha jo, jenže to mě nenapadlo. A pravděpodobně by to i stálo víc, peněz i času. Tady jsem byla jednou, chvíli jsem užívala ty homeopatika a bylo to. Stálo to maximálně tisícovku.
barbuchaKdyž tak nevěříš homeopatii, jak vysvětlíš doktory, kteří s ní léčí?
A jinak další věc , se kterou si klasická medicína nevěděla rady, pominu tedy stálé vypalování a vyřezávání, byly bradavice. Tolik bolesti se mohlo ušetřit, kdybychom šli rovnou k homeopatce. MMC- bývalá pediatrička.
Isca já mám s homeopatií dobré zkušenosti, mimo jiné mi vyléčila těžké hnusné akné na zádech. Stálo mě to jednu návštěvu a asi měsíc užívání těch "kuliček". Prostě si se mnou pořádně promluvila a usoudila, že se potřebuju hlavně zklidnit (zrovna jsem procházela složitou rodinnou situací). ALE ta petka, to už mi zavádí šarlatánstvím teda.
Prozradila bys prosím, u kterého homeopata?
A jinak další věc , se kterou si klasická medicína nevěděla rady, pominu tedy stálé vypalování a vyřezávání, byly bradavice. Tolik bolesti se mohlo ušetřit, kdybychom šli rovnou k homeopatce. MMC- bývalá pediatrička.
Já i moje sestra si teda na vypalování bradavic na kožním nemůžeme vůbec stěžovat. Různé prostředky na jejich odstranění včetně těch homeopatických nepomohly vůbec. U obou stačilo jen jednou a nebolelo. Nebude to možná spíš šikovností toho kterého lékaře či lékařky, jak s tím tekutým dusíkem umí pracovat?
Jdu s detmi na ocko a nase dcera ma kruty syndrom bileho plaste, ockovani se boji strasne, omdleva, takze ji tyden zpracovavam a dneska ji najdu doma vystreslou, spoluzacka ji rekla, ze to je k nicemu a ze ma kamaradku, co po ockovani 3 mesice spala v nemocnici. ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY