Kan Na nás zabrala až homeopatika. Česneky, vlaštovičníky, pálení, řezání- nic.
Koronavirus
ionicera Zkousim ted Verrumal. Vypada to nadejne![]()
Ja se priznam, ze u pojmu jako "potencovany roztok" se mi votvira kudla v kapse bilyho plaste ![]()
Ale placebo (ci nocebo) efekt (vedomi i podvedomi) nezpochybnuju ![]()
brrr aha, to už jsem nečetla. Každopádně jít na PCR mi snad nemůže nikdo zakázat, ne? Mně nejde ani o těch pět dní, ale o jakoustakous jistotu. Třeba mě napadá - když mne vyjde pozitivně antigen, mám posílat dítě do školky? Atd...
ionicera Mě jednu bradavici pod kolenem úspěšně vypálili, bradavice na plosce nohy a na zápěstí tak nějak vyhnily časem.
Isca ona je vždycky jedna z nich "bradavice matka"... když se jí zbavíš, je vyhráno
RoSa Tak to možná byla ona, pod kolenem, mrška!
Ježíši vyřezávání bradavic... Kruté, ale to jediné mi pomohlo. Bylo mi deset a bylo to navždy.
mirajo covid bez papiru, ten mam taky, ale z vlastniho rozhodnuti. To je asi ucel, aby se driv vyockovalo. Je asi jedno, jestli mate protilatek malo nebo moc, po covidu tyden nebo pul roku. nakonec ani ten covid nemusite mit a pujdete do karanteny, ja mela hned prvni antigenni test falesne pozitivni, provedeny na testovacim miste a nebyla jsem jedina takova u nas v praci, o samotestech ani nemluvim..
Ja se priznam, ze u pojmu jako "potencovany roztok" se mi votvira kudla v kapse bilyho plaste
Ale placebo (ci nocebo) efekt (vedomi i podvedomi) nezpochybnuju
mám to stejně
nika co je covid bez papíru?
Ja se priznam, ze u pojmu jako "potencovany roztok" se mi votvira kudla v kapse bilyho plaste
Ale placebo (ci nocebo) efekt (vedomi i podvedomi) nezpochybnuju
Tak.
continuity Vyvolavam z jiného vlákna ... mas nějaký odkaz na data pro to rozhodnutí 3. dávka vs. omicron? Já pořad váhám (2xPfizer, neprodělala jsem).
mirajo Ten u nás pomohl na noze. Na rukou už ne.
ionicera Mažu na nohu
a na drobnou na ruce, která jde směrem pod nehet, au, ta už je skoro pryč.
21.12.jsem byla na treti davce. Mela jsem docela bourlivou reakci. Ted uz je to ok, akorat mi v podpazi ockovane ruky zatim zustava tvrda bulka ( asi uzlina) cca 2cm v prumeru. Zacatkem prosince jsem byla na pravidelnym mamografu a uz a bylo vsechno v poradku. Zatim neplasim, dam tomu cas, ale budu to hlidat.
Dotaz k rezervaci. Zadala jsem rodičům jako preferovanou vakcínu Modernu a teď mi očkovací centrum nabízí jeden jedinej termín. Na zítra celé odpoledne, jinak nic. Je to běžné a ty termíny se tam budou časem přidávat? Jde mi o to, jestli jsem je tou Modernou nějak nevyblokovala, a teď budou čekat. Jim je to jedno co dostanou.
OliveOyl nepotvrzeny pcr testem. Jen samotest. Prodelany covid bez pcr testu se neuznava.
nika a k čemu je to dobrý? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY