Zarinya
Podobne mi fungoval ocni krem proti vraskam za 2 litry - pres napuchnute a uslzene oci jsem nevidela vrasky.
Koronavirus
barbuchaKdyž tak nevěříš homeopatii, jak vysvětlíš doktory, kteří s ní léčí?
A když to nevysvětlím, tak se stane co?
Reagovala jsem jen na jeden konkrétní případ. Máš něco proti?
Lamicka chudák dcera!
barbucha Z tebe jde strach a do diskuze s tebou nejdu. Na tenle útočný styl už nemám grady. Nemám nic proti ničemu.
Evaeva nastesti uz jsou naockovani 2 spoluzaci a ti pry rozhodne nespi
a jeden z nich ma oba rodice biology, nejake kapacity, tak to ji taky uklidnilo.
To je fakt sranda. Ty tady na mě poštěkáváš o vysvětlení, ale já jsem útočná ![]()
Nicméně rozumim, že je diskuse zbytečná.
ionicera tak ja znam i farmaceuta, ktery doporucuje homeopatika, ale jako prevenci a ne lek. No a pak plati to "ver a vira tva" - mne kolikrat staci dojit k doktorovi a uz je mi lip.
No a funguje to i obracene, nemuzu cist pribalove letaky, hned mam vsechny nezadouci ucinky.
barbucha Z tebe jde strach a do diskuze s tebou nejdu. Na tenle útočný styl už nemám grady. Nemám nic proti ničemu.
To jste trefila.
Lamicka jo je to psychologicky efekt, velka cast prace toho homeopata jsou totiz ty cilene dotazy a pohovory+ vira a to i v pripade deti a zvirat (pokud rodic/majitel podava "zazracnou" kulicku s virou ze urcite pomuze, pusobi to sugestivne) ono ve spouste pripadu je ta vira fakt lepsi varianta nez leky![]()
viktorka_od splavu Já zkusila homeopatii u dětí jen v dobách největšího zoufalství a efekt jsem nepozorovala. Ale je pravda, že tuhle víru mám velmi nepevnou. Představa akupunkturních bodů je mi o dost bližší, o těch nepochybuju![]()
Kdo se těší?
![]()

a podával jste někdo homeopatika zvířatům? čtu na tom webu od Evaeva zásady podávání homeo léku:
omezit alkohol a cigarety bude asi bez problému, ale nechat volně rozpustit v ústech, nezapíjet, nezajídat - jak toho lze u zvířete dosáhnout?
Sweet Potato ten #provemewrong je bozi. Obcas by se hodil i tady![]()
No a pak plati to "ver a vira tva" - mne kolikrat staci dojit k doktorovi a uz je mi lip.
![]()
Haha, už jsem tu vyprávěla, jak mě zázračně vyléčila návštěva (a tím myslím opravdu pouhá návštěva) kubánské lékárny. Měla jsem brutální průjem a jaksi jsem k tomu zapomněla na pojištění do zahraničí, ehm...![]()
Garfie
tak to je nejlepsi dukaz!
Lamicka, viktorka_od splavu - věř a víra tvá tě uzdraví, tak k tomu mám vtipnou historku se psem. Kvartálně jsme jezdily se psem k veterináři, doma začal dělat že je mu zle, u veterináře dostal injekčně vitamíny a v tu ránu byl zdravý.
Ostatně je dokázáno že placebo efekt funguje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY