Karja Možná zkusit zavolat přímo na to očkovací centrum? Nebo to třeba teď už jde změnit v tom registračním systému? Ale třeba k Vám Modernu zase navezou, dřív než se naděješ...
Koronavirus
Prosperina Uvidíme no, ona jako zase mamka má tisíc požadavku, že má mít dva dny volna, ale dovolenou nebo změnu směny si nevezme.... Do toho se těžko strefuje, no budu jim to hlídat a když nic zkusím to přepnout na toho pfizera
Sweet Potato ja jsem ted rano cetla ze Hlavne nemel dokumentaci potvrzujici tu vyjimku, coz je imho prusvih a pustit ho tim padem nemeli.
0zero7 nekde bylo, ze mel i jiny typ viza nez mel mit a nikdo se k udeleni vyjimky myslim taky nehlasi.
a tahle dezinformace uz tu byla? Ze se cnn propujci k sireni hoaxu.. nechapu
mno tak muzova ryma je covid
viktorka_od splavu nene :-( Ale asi omikron? Teď jsem četla, že v Brně už tvoří polovinu pozitivních. To by byla velká šance na lehčí průběh.
Moje ségra má druhého zástupce už potřetí v karanténě za posledního půl roku. Jeho dcera je teď pozitivní po záchytu ve škole, covid přitom měla na začátku prosince. Už se nedá spolehnout na nic.
viktorka_od splavu Přeju lehký průběh.
Ajaj, a co vy ostatní? Ať vám není zle nikomu.
viktorka_od splavu preju co nejmirnejsi prubeh. Ta zprava me prekvapila, myslela jsem si, ze jste kovid uz meli. Jak dlouhou karantenu dostal? Mluvili o 5 dnech, to by se dalo vydrzet.
viktorka_od splavu No takže po prodělání a očkování. Tak bude mít určitě lehký průběh. Ostatním držím palce, ať máte klid.
Já teď poslouchám jakou budeme mít pracovní karanténu a už se jen směju.
viktorka_od splavu Teda! A to mi přijde jako byste to měli snad teprva vcera! Přeju ať vám nic není, a dostonate s rýmou. Hodně zdraví;-)
viktorka_od splavu A zeptám se ještě blbě, muž asi má dvě dávky co? Protože vy mi vycházíte stejně jak my, covid a pak dvě dávky, tak co mě čeká a nemine!
Projeví se prodelany covid, potvrzený PCR testem, v Tecce automaticky? Syn byl pozitivní dva týdny před vánoci.
Karja jj
viktorka_od splavu Drzte se a snad bude mit muz co nejlehci prubeh. Kolem nas ted padaji do pozitivity snad vsichni, kteri to doted nemeli a popravde mam pocit, ze nas to taky potka, jak jsme to meli mezi prvnimi.
Kora Automaticky 10 dní od testu
Ano, nebo stačí přímo v tečce přetažením udělat aktualizaci, kdyby mu to nenaskočilo samo.
continuity A vy jste toho covidaka měli prosím tě kdy? Já teď zaregistrovala rodiče na třetí dávku. Ale v půli ledna. No nemám úplně dobrej pocit ze správného načasování, jestli nebude lepší to odložit. Covid měli minulý prosinec a v létě pak očkování.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY