Magrátavčera už mi dorazil pin 2 a jdeme příští týden, stačilo se tu optat :) Přeju, ať to všechno přejde!
Koronavirus
Garfie dneska jsem nejde přelítla zprávu, že Číňanka šla na blind date k Číňanovi domů. Během večera dali lokalitu do lockdownu a musela tam dost dlouho zůstat.
Tabea noo, takhle podobně to měla kamarádka (ne v číně ale v brně, takže zůstala ty cca 3 měsíce dobrovolně:-P no a už jsou přes rok manželé![]()
našla jsem ten čínskej případ
Jak je to teď se sportovními akcema, nevíte? Do tisíce lidí? Mě teď vytocilo, že se zrušila ukázková hodina pro rodiče na lyžařském výcviku. To znamená, že stojíš za plotem venku a divas se, jak se dítě naučilo lyžovat. Všichni chodíme do ústavů, ty děti tam budou míchat dohromady z různých škol, takže nechápu, proč to zrušili.
viktorka_od splavu Tabea
To je vtipný!
tv Možná toho prostě jen využili. Nebo měli strach, že vás tam bude hromada a budete se nalepení na plotě pošťuchovat jako lidi v pátek u Zdi nářků. :-)
Prosím, kdo máte Tečku, načetla se vám třetí dávka automaticky do aplikace? Byla jsem na očkování před týdnem a zatím nic
. Děkuji.
whiskas ano automaticky
whiskas ano, hned, během několika minut.
whiskas zkontroluj si, jestli to máš zadané v UZISu a pokud ano, aktualizuj tečku.
Garfie No ty kráso, ještě přespávat ve fabrice. Kdo se těm lidem postaral o děti a zvířátka? Já nocovala v květinářství jednou a o spánku teda nemohla být řeč.
Allysa V UZISu to mám, kompletní certifikát. Jsem asi natvrdlá, ale nevím, jak Tečku přímo aktualizovat. Někde jsem četla, smažte aplikaci a nainstalujte znovu, ale doufala jsem, že to nebude třeba.
Allysa Zítra zkusím zavolat na tu jejich help linku.
whiskas - nemusíš, stáhni si certifikát přes Sms.
whiskas - nemusíš, stáhni si certifikát přes Sms.
Garfie já si právě myslím, že toho jen vyuzili. Posílala jsem mail s dotazem, které přesně opatření maji na mysli, odpověď žádná. Poslu ještě jeden a pak volám.
jitřenka Přes SMS? Hmm, to musím prozkoumat.
Kan ty jo, v kadeřnictví jsem ještě nespala! Akorát jsem šla domů nějak po páté ráno.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY