whiskas aha,tak ti jsem ,, opravovala manželovi v jeho tečce, když se mu neukázalo potvrzení o prodělání.zkus otevrutz tečku,na stránce kde vidíš jméno klikni na +. otevře se přihlášení di uzis, přihlásís se, klikneš na jednorázově a mělo by se objevíte, povolit automatické aktualizace, klikneš a vrátíš se do tečky, buď se ti ukáže samo, nebo na stránce kde je očkování přejedes prstem shora dolů a mělo by se to aktualizovat.
Koronavirus
whiskas tak si ten třetí certifikát taky načti manuálně
Catherinne Tak ale stříhat přes noc je taky radost! Já v práci za mlada párkrát spala, když jsem končila o půlnoci a od pěti měla další šichtu. Nebo když jsem šla rovnou z večírku. ![]()
Garfie to bylo když nás podruhé v rámci koronáče zavírali. Mohli jsme pracovat do šesti do rána a utrum. V pět ráno odcházela poslední paní, já volala muži ať si pro mě přijde ![]()
Vlm Wow, super, funguje to
! Moc děkuju
.
Budu teď doma za chytrou :-D, přítel taky není "aktivován"
.
whiskas tak to mám radost![]()
Vlm
, já větší
, o problém méně.
whiskas a přitom taková blbost
, já mám radost když můžu pomoct
whiskas - v tečce máčkneš plus na přidání a nabídne ti to několik možností vstupu do úzis, dáš přes Sms a stáhneš si certifikát. Byla jsem unavená, tak jsem ti to nerozepsala.
whiskas staci kdyz si das plusko a nactes qr kod z toho papiroveho potvrzeni
Kan ty jo, v kadeřnictví jsem ještě nespala! Akorát jsem šla domů nějak po páté ráno.
To je taky dobrej čas. Já teda byla hotová s prací už ve tři, ale v šest si měl svatbu vyzvedávat svědek a to už nemělo cenu jít domů.
baltik takhle to jde-udelala jsem to tak poprvé,ale potom se to právě neaktualizuje automaticky,
Tak teda treti davka nic moc. U prvni me bolela ruka, u druhe mi nebylo vubec nic, po treti v noci zimnice, zaludek na vode, brneni rukou, dnes takove navaly horka na stridacku se zimnici, lezim tu jak matoha a praci budu dohanet o vikendu.
Sakra, kdyz me boli hlava a zada uz druhy tyden, to covid nebude. Ale druhy den me zacina skrabat v krku. Unavena jsem furt. Rymu nemam. Antigeny negativni. Nevim co ted. Stahovat deti z krouzku a tak ..
Uz mam chut rezignovat a fungovat normalne (jako vetsina) a jen si delat testy. Co ja vim, co to je.
whiskas mne jo, automaticky. Ale upozornovali me, ze to muze trvat i 14 dni. Ale nacetla se mi asi za 2 dny.
Candance pokud máš ty testy negativni a detem nic není, klidně bych je na krúžky posílala. Moje mají pozitivní spolužáky a do karantény je nikdo nepošle. ![]()
Mě chytnulo husté běhání s řídkým případem.
Tady si spíš myslím, že to byly včerejší řebra ze stánku než COVID.
continuity ja se tak taky rozhodla. Driv nebo pozdeji budou mit ten test negativni ony
Plus mě bolela ruka tak, že jsem nemohla spát, a další den mě rozbolel na té straně krk a postupně se ta bolest rozlezla dolů podél páteře až do beder, skoro jsem nemohla chodit. Děsný. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY