moora jo tos mi připomněla, takovýho jsem měla kolegu - ten na vpich jehly omdléval pravidelně.
A podle jeho líčení to nebylo strachy, nebál se - jen se vypnul.
moora jo tos mi připomněla, takovýho jsem měla kolegu - ten na vpich jehly omdléval pravidelně.
A podle jeho líčení to nebylo strachy, nebál se - jen se vypnul.
Tabea ja u toho nebyla, ale ona tvrdila, ze horko, stres, jehla, vsechno dohromady. Tak snad nekecala, mozna se taky malo najedla, cert vi...
bram Aspoň budete na rozdíl ode mě vědět, jak jste k tomu přišly ![]()
Já když jsem byla v O2 na druhé dávce, tak zelenala jedna paní. Úplně jehlou to asi nebylo, seděla už hodnou chvíli v te čekárně po. Jako věřím, že někomu může přijít blbě, třeba dceru začla ta ruka bolet už během cesty domů, bylo to fakt rychlý. Chlazení napomohl jahodový shake.
Tak už došlo na Peterkovou. První vlaštovka.
Jen houšť. Ta ženská je regulérní cvok.
continuity Ruka mě taky bolela už po cestě. Protože jsem levák, nechala jsem si píchnout do pravé. Myslela jsem, že nedojedu domů, jak mě ta ruka bolela. Bylo utrpení řadit. Druhou dávku jsem si nechala dát do levé.
continuity po 2.dávke mi začalo byť zle už v tej telocvični, a to ma čakala ešte cesta domov zo Žiliny, po 3. Po cca hodine, ale už som bola doma.
Tabea Pracuju v pobytove socialni sluzbe, ockovali nas nase sestry v praci, jedinny kdo si k tomu lehnul jsem byla ja,
omdlivam, ale to je z jehel, leham si preventivne u kazdeho odberu nebo injekce. A nikdo nam po zadne davce neodpadl (mame za sebou uz tri). Dokonce ani z klientu (lide s velmi tezkym postizenim), nikdo nekolaboval. Ja teda po treti davce zazila kolapsovy stav az druhy den rano v koupelne, sambo me musel odvlect do postele, to bych asi fakt omdlela, kdybych si nelehla. Ale rychle to preslo, na sanitku to nebylo.
Tabea Znam. Muz, 48 let, do te doby bez potizi, zadne nemoci. V sobotu dop ve Vojenske nemocnici prvni davka, v noci omdlel. V zachrance pochopitelne tvrdili, ze to nemuze byt z ockovani. Nicmene po kapackach se zotavil dobre a jeste ten den ho propustili. Na druhou davku nechtel, ale kvuli zamestnani musel. Dopadlo to dobre.
no fuj, to musel být šok. Hlavně, že se všem pak celkem rychle udělalo dobře.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/valek-dostal-dotaz-na-treti-davku-pro-mladistve-ja-su-z-brna-josefe-dekuji-odpovedel-40384042#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart&dop_req_id=Wa1TNqBWV1z-202201150850&dop_id=40384042
ministr Válek bje debil, já proto nemám jiný výraz.
Vlm Tak on je ten nadpis trochu zavádějící.
Vlm Taky nejsem ráda, že právě on je "náš" ministr. Raději bych na jeho místě viděla Kubu z ODS, ale to asi bylo v rámci tvorby vlády v koalici neprůchozí. A Válek se na to klepal už dlouho.
ionicera ano nadpis zavádějící je , pustila jsem si video a jc to ještě horší.
Vlm tak on ten tvuj odkaz je dost nanic:-P
z Valka nejsem nadsena ani omylem a teda cimdalvic mam dojem ze delaji a jeste budou delat ti typci Brnu ostudu
a tohle je taky vtipny, valek nebo valka, hodinky nebo holinky..![]()
"Novinky se ministra Války zeptaly, "
Vlm tak on ten tvuj odkaz je dost nanic:-P
z Valka nejsem nadsena ani omylem a teda cimdalvic mam dojem ze delaji a jeste budou delat ti typci Brnu ostudu
a tohle je taky vtipny, valek nebo valka, hodinky nebo holinky..
"Novinky se ministra Války zeptaly, "
hehe, třeba ministr "Války s covidem"
Vlm Tak to jsem neudělala. Jen jsem přečetla článek. :-)
Fiction přesně tak Kuba by se mi líbil ze vseho mluví strašně rozumně, rozvážně a má to hlavu a patu.
Fiction asi![]()
ionicera no tonje úplně to samé, ale ve článku to zase tak nevyzní
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.