Pinot Noir Jo, bedra mě taky pobolívají :(
Koronavirus
Lamicka Ja na ctvrtou davku s zadnym nadsenim nepujdu, blbe mi bylo uz po druhy davce pfizeru, ted treti moderna a peklo, bolest celyho tela, ruku jsem nezvedla vys nez do pasu, zimnice, horecka, unava. No des bes. ![]()
Vari ctvrta davka snad neni na poradu dne a doufam, ze jestli, tak uz to bude nejaka vakcina se sirsi ucinnosti, aby to za to stalo.
Vari ja doufam, ze zadna 4. uz nebude nebo se bude ockovat jako chripka.
Lamicka Pinot Noir ty jo, fuj! V mém okolí všichni hlásí akorát bolest ruky. Ať je brzy lépe.
No fuj, ja mam zhruba ctyri hodiny v raminku treti davku, rozhodla jsem se, ze mi nic nebude jako u druhe, tak snad to tak probehne! Kolegyne hlasila jen citlive podpazi.
Evaeva byla jsem v úterý a ještě pořád mě ta záda bolí, ve středu a čtvrtek jsem se šourala jak stoletá a připadalo mu, že krk neunese hlavu. Na bolesti zad normálně netrpím.
Znáte někdo někoho, kdo by se po očkování složil?
Dneska jsem dozorovala testování neočkovaných zaměstnanců a jedna hard core antivax mi tam tlačila, jak v domě s pečovatelskou službou, kde pracuje její nenaočkovaná kamarádka, včera očkovali zaměstnance. A tři z nich se hned složili a musela je odvézt sanitka, takže se další tři rozhodli, že si booster nedají píchnout. Když jsem se podivila, tak tvrdila, že je to přece běžný.
Nás ockoval mobilní tým, kolem 120 lidi naráz a nikdo se nesložil, skuhrani a blbý řeči teda byly.
Ale dneska jsem vedla partu děti na PCR testy a složila se tam sestra, co dělala odběry.
Nabídla se mi reklama na knihu Jaroslava Flegra Milý Micíku o životě v pandemii. Zapřísahám vás, neggoglete si tu obálku ![]()
Do statistiky doplňuji, že po třetí dávce (opět Pfizer) jsem měla zatím nejmenší reakci ze všech, druhý den v místě vpichu otok velikosti pětikoruny a trochu citlivější podpaží.
Tabea ja poznám veľa očkovaných ľudí, ale nepoznám nikoho, kto by sa zložil. Vlastne ani nepoznám nikoho s nejakými blbymi vedľajšími účinkami, len klasika, jeden deň únava a bolesť ruky, pripadne mierne zvýšená teplota
Ja, mam mat tretiu dávku v utorok, tak dúfam, že to zvládnem v pohode, ale iné mi ani neostáva, len fungovať
Tabea Když jsem doprovázela syna na duhou dávku, tak se tam složila starší paní.
Tabea ja poznám veľa očkovaných ľudí, ale nepoznám nikoho, kto by sa zložil. Vlastne ani nepoznám nikoho s nejakými blbymi vedľajšími účinkami, len klasika, jeden deň únava a bolesť ruky, pripadne mierne zvýšená teplota
Ja, mam mat tretiu dávku v utorok, tak dúfam, že to zvládnem v pohode, ale iné mi ani neostáva, len fungovať
Tabea jedna moje klientka (39 let) na očkování taky odpadla.Jinak nikdo koho znám.
Jitka77 googlit obalku nemusíme, stačí, žes to napsala, ona se nám začne ukazovat za chvíli sama :)
Tabea moje dcera...
betsey ona to zhusta ani tak reakce na ockovani, jako na tu jehlu :) nektery lidi to nesnasej
chocholka a máte tušení proč? Byla z toho třeba vystresovaná? Nebo byla v pohodě a stejně ?omdlela?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY