Evaeva To je ale skvělá zpráva
. Já absolvovala první návštěvu fitka s rouškou a jo, dá se, ale na odrouškování se těším
.
(Ovšem sprchy by taky bodla
)
Evaeva To je ale skvělá zpráva
. Já absolvovala první návštěvu fitka s rouškou a jo, dá se, ale na odrouškování se těším
.
(Ovšem sprchy by taky bodla
)
Mně se to osobně netýká, sleduju to kvůli kolegům v práci, ale kam jsme se to dostali, když do školy se chodit může a nemusí, vyučování může být a nemusí, těm, kdo děti nepošlou, se dá OČR, někdo se bojí, tak do práce nemusí ... zjednodušuju to, ale před půl rokem kdyby někdo licitoval, jestli musí posílat dítě do školy, tak na něj pošlou sociálku.
Bordel strašnej.
Ale nevim, jako "když se někdo bojí tak do práce nemusí"? Nezáleží to na zaměstnavateli? Pokud má eště ten nouzovej provoz, tak jasně... ale přece se podniky vracej do normálního provozu už, tak buď tam dotyčnej nastoupí nebo nic! To snad nezáleží na těch jednotlivcích?
Vycházim teda z našeho stavu, kdy půlka lidí zůstávala doma a půlka pracovala - ale s tím je konec, každej musí do práce jako obyčejně.
Fakt je to, že se někdo bojí, argument vedoucí k náhradě platu?!
Šmucler: "Plošné nošení roušek skončí s nouzovým stavem."
Hamáček: "Nošení roušek nemá vazbu na trvání nouzového stavu."
Vojtěch: "K uvolnění by mohlo dojít v polovině června."
Prymula: "Rozvolnění by mělo nastat o prázdninách."
![]()
barbucha no zjevne zalezi, protoze kdo nechce poslat dite do skoly, nemusi - a muze zustat na ocr, ktery je zjevne bezedny![]()
viktorka_od splavu ale houby, ocr nebude a jestli jsi tady četla moje stesky, jak má výuka probíhat... Chtěla jsem dceru do školy poslat, ale za takových podmínek se mi vůbec nechce. To není černobílý, ze rodiče nechtějí, to je taky o tom, jaké škola nastaví pravidla.
Před půlhodinkou jsme skončili tridni schuzky. Jsem na panáka! Spíš pul láhev teda.
Děti do školy davat radsi nemáme, ale kdyby to takto zaznělo naplacato. bylo to takové posouvání, jak to pro ně nebude dobre. ![]()
nonemy nekritizuju rodice, ale politiky, jestli sis nevsimla. a vedeni skol typu co pise continuity- zas je to o tom ze jim to zrizovatel umozni![]()
viktorka_od splavu podle mě dostali noty od ředitele.
A KPS vyrobilo nějaký dotazník, jak bychom preferoval učení pro případ, že nas to v říjnu potrefí znova.
A v učitelském sboru zavládla panika, že hrozí učitelům lync, že situaci nezvládli.
Po elektronických tridnicich volame už leta, tak teď se nám to pěkně vymstilo, že žádné on line kanály nemáme domluvené..
Já mám Plagovi za zle, že se o ten svůj plán trochu nepral.
Já se naštěstí kvůli škole nemusím rozčilovat
, protože moje dítě je věková kategorie, která jde do škola až v září. Ale školní docházku by teenager potřeboval jako sůl.
Ad korona, testy, roušky, apod....korona v Čechách teď prostě není, dle mého přijde zas až se sezonou respiračních viroz /dejte se očkovat proti chřipce!!/ a taky s rozvolněním hranic. Roušky a krizový štáb
, rozčilujou mě tam všichni ti zmatenci, co nejsou schopný jednotně vystupovat, ovšem není to žádný překvapení, stále stejný scénář. Už je doba roušky rozvolňovat, nechápu, že nechápou, že takhle budou lidi akorát nasraný a nebudou je nosit ani tam, kde je to na místě.
viktorka_od splavu promiň, ale vyznělo to, ze bychom neměli ocr dostat. Přitom bychom děti rádi poslali, ale škola nám to dost stěžuje. A souhlasím, můžou za to politici, protože nastaví podmínky tak, aby je školy nemohly splnit a pak se strasne diví, ze by dal měli platit ocr
Fiction doporučujes očkování proti chřipce? Mužů znát důvod? Děkuju
barbucha no zjevne zalezi, protoze kdo nechce poslat dite do skoly, nemusi - a muze zustat na ocr, ktery je zjevne bezedny
Jo, zjevně
Haranti jsou prostě dobrý alibi, nemusíš hrábnout půl roku
ale co ty chudáci bezdětný (s velkejma potomkama)? Těch se to teda netýká?
Mám takový lehký podezření (samozřejmě odborně zcela nepodložený), že očkování proti chřipce, to jest proti kdejaký virový breberce, je prospěšný i v dnešních koronáčovejch časech... Určitě to není od věci.
continuity u nás je to podobné, učitelka řekla, ze bude ráda, když všichni z její třídy zůstanou doma, aby je mohla učit dál online sama. To není umožněna výuka ve škole toto.
nonemy minimálně nedostanete zaraz chřipku i koronu.
Uz mi to říkaly dvě lékařky, ať to příští sezonu uděláme.
barbucha alibi? My jsme si to nevybrali. Představ si, ze já jsem na ocr a makám jak vzteklá, abych nedošla o práci
continuity a naockujes i děti?
nonemy no takto to povedeme ještě rok, dva už nebudeme ani ta montovna ![]()
Už tak má to naše školství kazdym rokem klesající úroveň. A to jsem z Prahy a školy jsou tu vlastně kvalitní. Mě to tak se.e, ale strašně.
A to se dnes učitelka ptala, jestli nejsou děti samostatnejsi . Je jim 8 krucinal! Nemají být samostatne, mají se učit. ( v deseti to bude jiná, ale teď jsou fakt prcci) navíc ti samostatni se projevují hlavně tak, že si do toho nenechají od nikoho kecat a školu odbývají.
nonemy ještě nevím, ja zatím nemám pediatra. Stará doktorka skončila, novou mám domluvenou od ledna a ještě jsme tam nebyli. ![]()
nonemy No je dobrý nechytit covida a chřipku najednou nebo krátce po sobě.
Jinak jestli myslíš, že narážím na zvažovaný vliv očkování proti TBC a lepší odolnost proočkovaných států, tak to nemyslím, tak to s očkováním proti chřipce není.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.