Zarinya to se ti nedivím, starší v 9. (fakt se snaží) a mladší v 7. a před sebou přijímačky na gympl a do toho pubertální období vzdoru![]()
Koronavirus
Liesel ufff
myslím, že jsme jediný národ na světě, kde bude mít dobrovolnou školné docházku. a radši nechci vědět, co se stane, jestli se to na podzim rozjede znova. budeme jediný národ, který prostě školní docházku zruší...
Roušky s školní docházka a vše kolem toho strašný.
Já se naštěstí kvůli škole nemusím rozčilovat
, protože moje dítě je věková kategorie, která jde do škola až v září. Ale školní docházku by teenager potřeboval jako sůl.
Ad korona, testy, roušky, apod....korona v Čechách teď prostě není, dle mého přijde zas až se sezonou respiračních viroz /dejte se očkovat proti chřipce!!/ a taky s rozvolněním hranic. Roušky a krizový štáb
, rozčilujou mě tam všichni ti zmatenci, co nejsou schopný jednotně vystupovat, ovšem není to žádný překvapení, stále stejný scénář. Už je doba roušky rozvolňovat, nechápu, že nechápou, že takhle budou lidi akorát nasraný a nebudou je nosit ani tam, kde je to na místě.
Jsem ráda, že to slyším od Tebe, které do toho vidí víc, protože přesně toto jsem včera říkala kolegům a koukali na mě jako na blázna. Je tedy pravda, že kolegyně manžel zemřel (mladý a náhle) po očkování na chřipku. Podotýkám, že nepíšu, že zemřel NA to očkování, ale ani doktoři se neshodli na tom, co bylo příčinou úmrtí a to očkování tam zřejmě nějakou roli hrálo.
přesně, aktuálně školy a rousky vedou... je to neskutečný... když si jen vzpomenu, čím museli projít rodiče, kteří chtěli dříve učit děti doma... a teď. hanba to je a bude hodne smutný, až se to projeví. jako by vzdělání vůbec nemělo hodnotu
Fiction - taky si myslím, že tahle cvokárna musí co nejdřív skončit, ale mám v rodině lehčí generační problém, ti starší jsou zmasírováni fakt fest.
Ta čestná prohlášení jsou přece k ničemu.
A) nejsem doktor, takže nepoznám, zda je dítě 100% OK, B) nejsem chůva, takže jakmile ho vypustím autobusem do města netuším, s kým přišlo do styku, C) ho mají mít jen na první den.
Smála bych se, kdyby to nebylo k pláči.
Ja se rozhodla nedat mladsiho do skolky. Nijak se mu nestyska, je spokojeny doma nebo u nasich na zahrade a nemyslim, ze by o neco zasadniho prisel.
U dcery bude probihat vyuka, coz je super. Ta do skoly pujde.
Kamaradka ma dite na jine skole, bylo jim doporuceno deti do skoly nedavat a pokud ano, tak hlasovat pro to, aby byla jen druzina a vyuka nadale probihala online. Reditelka hodila rozhodnuti na rodice. To mi prijde sileny.
continuity ale bože, ty mi vždy napíšeš, čo viem, ja to ale nechápem, prečo teda nebudú učiť učitelia, ti budú učiť naďalej online, ale deti budú sediet v ske v odstupoch a čo, nedychat, nejesť, nepiť, nechodiť na záchod
Mít děti školou povinný je dneska fakt složitá věc :)
letfenixa aha, tak to je ina otázka.
Pretože mozu učit len 15 děti, tak radsej nebudu učit nikoho?
Lamicka ředitelka to musí hodit na rodiče, kdyby ona sama řekla, že bude provozovat jenom druzinu, dostane za uši. Takto může zkusit přinutit rodiče, aby rozhodli jak to vyhovuje ji a je z obliga.
Fakt, až ted je vidět v jakem stavu je základni školství. A není to hezky pohled.
continuity ja samozrejme viem, že ty s tým nič nemáš, ale 15-clenne skupiny môžu ísť obden, alebo každý druhý týždeň, veď karantenna ocr môže byť podľa potreby
letfenixa no to zas nějaký mozek vymyslel, ze nejenom se nesmí míchat ty skupiny, ale ani učitelé. Takže naše učitelka si oduci 2x1 hodinu matiky v devitce a pak už pry nemůže učit naše deti.
Fakt v tom nehledej logiku, oni se proste bojí. Ale včera vyšlo najevo, že aby byli omluveni z výuky ve škole, museli by ucitele přinést papír, že maji nějakou nemoc nebo jim být přes 65. No a většina to nesplňuje, tak to musí zkoušet jinak.
A kdybyste si nekdo myslel, ze stat pomaha podnikatelum...
https://archiv.ihned.cz/c7-66760660-p5p05-057c30ead3067a9
letfenixa a zaměstnavatel bude zaměstnance taky zaměstnávat obden, nebo každý druhý týden?
myslím, že kdyby to učitelé neměli všechno státem placené, ať sedí doma nebo chodí do školy, tak by se jich najednou hodně moc přestalo bát a možná by sami lobovali za normální školní docházku, ne jakési zbytečné skupiny a složitá zbytečná opatření.
Jiná Realita a neboji se spis reditele, ze jim pak rodicou budou nadavat, ze si chorobu prineslil deti ze skoly, ze nezajistili, aby se nic neprenaselo?
Soudim podle toho, ze u brachy maji rodice podepsat, ze nejsou rizikova skupina tezkeho zvadani pripadneho onemocneni (cukrovka, vysoky tlak...), Jako proc? Aby pak nemohli zalovat skolu?
Jiná Realita mas pocit, ze skupiny a opatreni si vymysleli ucitele?
continuity u nas musi decka prinest tohle
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY