barbucha Tak, pravdu díš. 
Od víkendu mám kašel, teplotu, bolí mne v krku. V těch vedrech chuťovka sama o době. Nemyslím teda, že je to koronáč, ale
za a) hlavně mám doma toho seniora,
za b) jsem tím sama oslabená a nechtěla jsem riskovat, že to k tomu chytím cestou do práce, kde musím 3x přestupovat, metro nevyjímaje a kdyby to náhodou ten prevít byl, tak vyřadím půl budovy, protože mám dost blbě umístěné pracovní místo.
Požádala jsem tedy v pondělí o HO, který je z podstaty mé práce naprosto bez problémů, je jedno, jestli úpravy systému dělám z domova nebo na pracovišti. Takže ne, co by řekli ostatní, co HO mít nemůžou. Mám si zařídit neschopenku.
Volala jsem tedy mé zde již dobře známě PL, jak mám postupovat. Takže prý je to z horka, teplota 38,5 nic není, u kovidu nebolí v krku, mám hodně pít a dát si studený obklad. Na test nemám nárok.
Takže jsem si zatím vzala týden dovolenou, objednala nákup i jídlo na Rohlíku, k tátovi chodím jen s rouškou a desinfikovaná a uvidím, jak se to bude vyvíjet.
Už by sakra měl být definovaný nějaký postup, kterého by se člověk mohl držet. Já si pak pořád připadám jako zločinec, i ta dovolená byla schvalovaná s nelibostí, protože neplánovaná.