Karja continuity no občas mě to taky napadá, jestli holky nemají nějaký problém a proto je s nima ta máma roky doma.
Jenže kdysi jsme se stýkali víc, takže vím, že obě se narodily normální, ta starší byla teda potom trochu divoká, ale to ta moje první taky, tu druhou jsem dokonce viděla rovnou v porodnici a zdravý mimino to bylo. Celkem jsme se vídali na rodinných oslavách a o vánocích až do doby, kdy jsme se přestěhovali sem do domu k našim na patro. To začal brácha vyvádět, vyčítat, jak jsem psala, že se mi starají o kluka a jeho holky tu jsou jen o víkendu. A přestal se mnou mluvit a naprosto moji rodinu ignoroval. Asi nějak žárlil. Snažila jsem se ze začátku komunikovat, volat, psát, nic, naprosto utnul kontakt. Naši z toho byli nešťastný, nikdo nevěděl, co se děje, když k nim jeho rodina přišla na návštěvu, nesmělo se o nás mluvit. No a to pokračovalo 15 let až do dne, kdy máma umřela, to jsme se po těch letech poprvé viděli.
Takže nevím, jestli jsou nemocné, brácha o tom nemluví, já se neptám. Ale některé věci by to vysvětlovalo. Třeba má svých starostí až nad hlavu a fakt víc nemůže. Ale pak by se mnou o tom měl mluvit a já bych se na všechno taky dívala jinak.