cassis3 není u vás někde nějaký seniorsky penzion? Tedy ne klasický DD, ale samostatně bydlení v chráněném domě pod dohledem a s pomoci? To js schudnejsi než ten duchodak, to by mohli skousnout.
Vážně jsi v těžké situaci. Drž se ![]()
cassis3 není u vás někde nějaký seniorsky penzion? Tedy ne klasický DD, ale samostatně bydlení v chráněném domě pod dohledem a s pomoci? To js schudnejsi než ten duchodak, to by mohli skousnout.
Vážně jsi v těžké situaci. Drž se ![]()
Lamicka no jo, chléb a hry, to věděli již staří Římané...![]()
Tak od zari nas zase budou buzerovat s rouskama![]()
cassis3 upřímně jsi mě vyděsila, to fakt není žádný věk... teda lituju tě, protože tady prostě není řešení, jedině, jak už někdo psal, takový ten domov pro seniory - nemyslím domov důchodců, ale jak tam mají vlastní věci, nábytek, bydlí třeba dva ve dvou pokojích a přitom je tam po ruce doktor, zdravotní sestra, sociálka... držím palce, ať to vyřešíš, stejně jako všem ostatním, co máte tyhle problémy. Je to fakt těžký.
eM Já si raději nehledám nic, ale na mobilu mi pípla notifikace z ČT24, že prý povinné v MHD a obchodech. Sice jsem to trochu čekala, ale to teda bohužel nijak neumenšuje moji votrávenost...
eM nechceš ![]()
Povinnost nošení roušek ve vnitřních prostorech se vztahuje i na obchody, obchodní centra, pošty, úřady a i na vnitřní hromadné akce, a to bez ohledu na počet účastníků. Platit bude i pro vnitřní prostory škol, nikoli nicméně v rámci jednotlivých tříd. „V tuto chvíli nepředpokládáme, že by se to týkalo restaurací,“ řekl Vojtěch.
Mohučanka Uaaaaa! Tak to mi stačí ...![]()
S rouskama uz ode dneska prudej na urade vlady![]()
Sice jsem tušila, ze to přijde, ale stejně me mo zničí.
K čemu budou roušky ve školách, když se děti stejně budou potkávat ve družině? No, jsem zvědavá..
černá káva No, já to s rouškou neudýchám a jistě nejsem jediná. Nikdy ji nebudu mít i přes nos. No mám vztek!
tv me asi pro tuhle chvíli stačí, že nebudou muset mít roušku ve třídě po celou dobu vyučování. ale logiku to nemá, o tom žádná. a je mi samo jasný, že sr to může změnit během vteřiny, jen teď prostě budu doufat
jen ještě taková myšlenka.. asi jsem ji sama ani radsi nedomyslela... to bude tak do konce jarní chřipkové sezony co![]()
AprilTwelve Jen aby ( to nebylo nafurt - jak ve špatném sci-fi)
Dcera má od září taneční, to jako s hadrou na hubě? Už někdo viděl ty uřícený děcka?![]()
![]()
cassis3 želám ti veľa veľa síl, je to náročná situácia
černá káva tak o tehle možnosti teda odmítám i jen přemýšlet.... už takhle si připadám jak účastník hodně špatného sociálního experimentu
cassis3 Nemáš to lehké, přeju mnoho sil![]()
Liesel Deti chodi do folkorniho souboru, miluji to. nedokazu si vubec predstavit, jak to maji uzpivat a utancit.
jestli to vubec povoli.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.