Navíc jsme varovani před hromadnými akcemi..
Koronavirus
nika tak jedna věc je opatrnost a preventivní opatření, druhá věc je paralýza celé společnosti. Ta opatření z jara byla byla zbytečně drastická, zjistilili jsme, že se dá žít vcelku normálně i s koronavirem. Tedy někteří z nás. Máš dvě možnosti - buď se vrátíš k normálnímu životu, jen prostě přijmeš, že jsou určitá omezení a nutná zvýšená hygiena, nebo budeš vyděšeně hltat poplašné články bulváru a hroutit se. Ale ty sis asi už vybrala..
nika na vernisazi asi nebudou stovky lidi narvane na sobe, to bys nemohla jit ani do obchodu. Ja teda odmitam dozit zalezla doma. Nechci to bagatelizovat, ale chripka taky muze mit vazne nasledky, hodne vazne. Pri te posledni, kterou jsem predloni dostala, mi bylo hodne zle a sbirala jsem se z ni dost dlouho. Presto ani v dobe nejhorsi vlny chripek nikdo zadnou paniku nehlasal, proste jsme si zvykli, ze se ta nemoc kazdy rok objevi a je tu s nama. Covid bohuzel sezonni neni a obavam se, ze se taky budeme muset naucit zit s tim, ze tady je. Ale ZIT, ne zivorit.
continuity Diky za reakci na tu uvahu od Dejcmara. Nechtelo se mi to psat, ale vidim to uplne stejne. Uplne nejhorsi mi prijde - zdroje mam, je jich moc, nebudu je sem psat.
Kokoska myslím, že by pani epidemiologové měli vážit slova.na konci jara prohlásil prymula, že se budou v budoucnu stýkat pravděpodobně tři rodiny a jinak komunikace moc nebude, což zní celkem děsivě - na vernisáž chodí tři rodiny? ???? Pokud je něco rizikové podle epidemiologů , má se to zakázat a opatření nařídit jasně, v jiných zemich to tak pravděpodobně je.a ne tanečky jako u nás .
nika Zacinam se priklanet k tomu, ze jste troll. Pisete jenom do tohoto vlakna a porad dokola to same.
continuity Diky za reakci na tu uvahu od Dejcmara. Nechtelo se mi to psat, ale vidim to uplne stejne. Uplne nejhorsi mi prijde - zdroje mam, je jich moc, nebudu je sem psat.
To byla ale úvaha, žádné tvrzení, jen shrnutní z vlastních pocitů na základě vývoje posledních měsíců, s vědomím, že se může mýlit. Současný stav poznání o viru je pořád na začátku, o asymptomatickém průběhu covid19 zatím nevíme téměř nic...
Černá kočka tak nemůžeš se divit, koho by zajímaly parfémy, oblečení, nebo domácí mazlíčci, když je "vydivočelý" a epidemiologové si klidně chodí po vernisážích - a bez roušky! ![]()
SunEclipse já některá jiná vlákna čtu.parfemy a oblečení mě zajímají, jasně. Domácí mazlíčky nemusím. Na akce chodím, včera jsem byla na dnu otevřených dveří v DPMB.bez roušky (smajlík)
SunEclipse a do oblečení nepíšu - sama přispívat nechci a kritizovat oblečení mi připadá trochu neslusne vychvalovat pořád dokola poněkud vlezdoprdelkovske.tak to akorát shlednu . Mne zase přijdou některý příspěvky ostatních tady divný a taky nechápu, o co dotyčným jde.akorat bych jim to nepsala.
nika a o co jde tobě? Když se tě snažíme přesvědčit, abys nebyla vyděšená, že není konec světa, nechceš to slyšet. Pokud hledáš sobě podobné, aby jste se vzájemně podporovaly ve vyděšení a nasranosti a mohly společně nadávat na vládu, svět, a život vůbec, tak se obávám, že to jsi tady špatně.
SunEclipse mne tady přijdete nasrane ale spíš vy. Vyděšená jsem ,to je pravda. No, uvidíme, co bude.kazdopadne se tomu budeme muset prizpusobit.
Každopádně když to čtu tady, tak mám strach ještě větší, takže jsem asi opravdu na špatným místě( smajlik)
nika a co ti neni jasne na slovu "pravdepodobne"? To nema cenu, sed si ve sve nore a bud stastna.
nika proboha.. Tak to tady číst přestaň. A ještě lépe, přestaň i psát.
Nejhorší je smrt z vyděšení.
Už jsi s tím neskutečně otravná. Běž se klepat někam do kouta a neotravuj s tím normální, realistický myslící a rozumné lidi. ![]()
tak možná to tady má nika jako nějakou formu terapie, protože, podle toho, co píše, ta úzkost, kterou pociťuje, už asi fakt přesahuje tu běžnou hladinu ... takže pokud jí pomůže se tady z toho vypsat.... na druhou stranu je tady s tím svým naladěním v menšině a spřízněnou duši spíš nenajde, takže těžko říct, zda to splní účel...
nolita že je její úzkost patologická, je zřejmé, ale když píše "když to čtu tady, tak mám strach ještě větší" - tak to nevím, jestli je to ta správná cesta
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY