Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline eM
1753 příspěvků moje polička 21. srpna 2020 00:13

razorblade Ty jo, další díl grotesky... Jsem zvědavá, co přinese pátek.

Offline Torrah
3412 příspěvků moje polička 21. srpna 2020 08:41

RoSa no je mi jasné, že něco ho tam držet musí. Prachy nesmrdí, tak co.

Offline Torrah
3412 příspěvků moje polička 21. srpna 2020 08:44
Reakce na Dadoo:

A já dneska slyšela dvě baby, jak se rozcilovaly, že chudák ten Babiš, jak si ty ministři můžou dovolit dělat co sami chtějí. On pak, chudák, to musí všechno zachraňovat a napravovat. Že si tam neudělá pořádek. Měl by to radši dělat sám, než aby mu to takový drzý cucak kazil. Ale Babišovi jde naštěstí o lidi. Ještěže ho tam máme.. 

Andrejko spasitel a ochránce národa.

​Tohle je to nejhorší. On totiž jeho PR tým přesně ví, na koho cílí, a proto to vypadá jak to vypadá. Že to vypovídá hlavně o jeho neschopnosti cokoli vést, to už nevidí, je jim to podáno ne jako břídilství, ale jako spasitelství. V tom je ta hrůza, že ti lidé to prostě nikdy neprohlédnou - nechtějí, nebo na to nemají? Těžko říct. Ale Babiš svým čaulidi své ovečky oblbuje do nekonečna a díky nim má ostatní v hrsti. Začarovaný kruh.

Offline AprilTwelve
1032 příspěvků moje polička 21. srpna 2020 09:04

Torrah mě na tom celém ta manipulace připadá úplně nehorázná až zvrácená 

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 21. srpna 2020 09:15

razorblade Kolik tak je v našich končinách epidemiologů? A jak hluboko se ti zbývající schovali?

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 21. srpna 2020 09:38

Dadoo řeč na téma Babiš - spasitel jsem včera odposlechla v Praze na ulici. Dvě celkem dobře vypadající dámy v centru.

Já to nechápu...

Offline Torrah
3412 příspěvků moje polička 21. srpna 2020 09:40

AprilTwelve no ale oni nic jiného neumí, myslím... mně taky, mimochodem. Dělají z nás nesvéprávné trotly, které musí vodit za ručičku. A všechno si hrají jen na sebe, sobě do kapes. Vše pro agrofert.

Offline AprilTwelve
1032 příspěvků moje polička 21. srpna 2020 09:53

Torrah souhlasím,  jen mi to připadá už tak moc do očí bijící,  že preci není možný to nevidět ale podle všeho je. dostáváme se pod úroveň pro pomocný školy a ještě hloubs.. úplně to fyzicky boli tomu přihlížet.  resp kdyby se tomu dalo jen přihlížet, tak dobrý, ale tohle bude naše životy ovlivňovat na dlouho... a myslím, že máme fakt štěstí, že ta epidemie u nás není tak hrozna a ta nemoc vic nebezpečná,  protože při tomhle přístupu by už půl republiky bylo po smrti. je to zoufale nekompetentní a nedůvěryhodne 

Online viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 21. srpna 2020 10:10

AprilTwelve me to taky boli... no ale babis aspol to maji vymyslene genialne, protoze tech blbu je proste v populaci prevaha, s tim nic nenadelas..

Online černá káva
2136 příspěvků moje polička 21. srpna 2020 10:21
Offline AprilTwelve
1032 příspěvků moje polička 21. srpna 2020 10:25

viktorka_od splavu jo, to se jim upřít nedá

Offline nika
685 příspěvků moje polička 21. srpna 2020 14:38

Všimla jsem si, že naprostá většina Vietnamců v Brně již roušku nosí.mam provinily pocit ,že jsem tak asi nezodpovědná a nedisciplinovana, že si život s rouškou běžně zde v Čechách představit nedokážu. roušku ve vnitřních prostorách očekávám od října. Bude to pro nás nakonec normální jako v asijských zemích.zivotni styl v naší zemi se změní. 

Offline nika
685 příspěvků moje polička 21. srpna 2020 14:52

razorblade Maďar je na dovolené v zahraničí.

49434 příspěvků moje polička 21. srpna 2020 15:08

nika ty tve provinile pocity jsou vazne ulet.. ano verim ze to tak citis, ale rozhodne to neni v poradku. v mem okoli (ziju v brne) toto nikdo neresi.

Offline Torrah
3412 příspěvků moje polička 21. srpna 2020 17:51

viktorka_od splavu tak ona jich není až tak převaha, ale těch cca 30 procent. A vzhledem k tomu že dalších 35 - 40 procent rozháže hlasy opozičním stranám, které se nedomluví, a zbylých 30 procent prostě nechodí k volbám, tak je to pak tak jak to je. Pokud se opravdu nenajde nějaká osobnost, která by sjednotila opozici, tak to obávám se lepší nebude.

49434 příspěvků moje polička 21. srpna 2020 18:04

Torrah neni prevaha blbcu? to si pis ze je.

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 21. srpna 2020 18:13

nika tady v Praze taky s rouskou potkas z 90% Asiaty. Ale oni jsou fakt zvykli byt ohleduplni, nosili je davno pred covidem, kdyz nechteli predavat dal sve bacily. Tohle bychom se od nich meli naucit, hodilo by se to i v beznem chripkovem obdobi.

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 21. srpna 2020 18:30

viktorka_od splavu Pokud jich je podle tebe převaha, kde tedy končej? Jaké musím mít IQ, abych nebyla blbec?

Offline nika
685 příspěvků moje polička 21. srpna 2020 18:44

Kokoska ano, to je v pořádku a to bychom si měli vzít příklad a nachlazení si roušku vzít a taky nemoc neprechazet.

49434 příspěvků moje polička 21. srpna 2020 18:56

Sweet Potato sis to neni podle me. proste to tak je.