Na jedno ucho jsem to teď taky letmo zaslechla, ale to jeho skřehotání se nedá, nedá! ![]()
Koronavirus
jinx Si to budu muset zpetne najit. Sedim ve vlaku a citim se ochuzena![]()
barbucha co forma! ale ten obsah!
razorblade nerikej pak, ze jsem te nevarovala. ta veta, kde rikal, je to volna parafraze, ze se ridi tim, co chteji lidi a ze s nima komunikuje, protoze je obvolava, to je fakt ...
vrcholny predstavitel statu, tvl
jinx evidentne nevola a nenasloucha tem, kteri by ho radi nakopali do zadku a poslali do haje.
Já nevím, jestli se mi chce smát nebo brečet nebo zvracet.. Nebo všechno najednou.. Ale von stejně ty volby vyhraje, to je na tom to nejhorší.. ![]()
jinx počkej, až bude ještě i prezident. užijem si to až do dna
moorapámbů s náma..
jinx Obvolava? Moh by treba zavolat mne. Mam na nej spoustu otazek, jenze on nikdy nevezme telefon a na sms taky neodpovida. Jeho poskoci taktez. Ale tamhle tetky z horni dolni obvolava![]()
barbucha co forma! ale ten obsah!
Hele mně se vždycky zježej všechny chlupy a obsah radši vypouštím (resp. vypínám dřív než nějakej detekuju), ale to jak se řídí vůlí lidu mi bohužel neuniklo.
A souhlasím s Kokoska - tam je nějaká chyba! Nebo je to volání druhý strany eště moc tichý?
Mlč a nic se ti nestane ![]()

Sweet Potato to není vtipný!
moora To jsem ani netvrdila![]()
To bylo naprosto příšerné, ta Babisova řeč, by mě zajímalo, jestli mu to fakt někdo žere. Si říkám, ze by mu po tomto všem aspoň mohly klesnout preference.
Bledule bych radši letela
Bledule to bych taky radši letěla, takhle je za vola před celým národem, stojí mu to za to? No asi ano, jinak by to nedělal. Fakt si to neumím vysvětlit, jak to ustojí, takový ponížení každou chvíli. Vždyť co řekne, mu Babiš shodí nebo otočí. Jo, money money money must be funny in the rich man's world...
Torrah tak si jen na ty miliardový nákupy přepočítej provizi, co měl za dovoz roušek ten tupec s tou prapodivnou schránkovou s.r.o. a nechtíc to při rozhovoru s novinářem prozradil... ty prachy někde jsou a budou se rozdělovat...
A já dneska slyšela dvě baby, jak se rozcilovaly, že chudák ten Babiš, jak si ty ministři můžou dovolit dělat co sami chtějí. On pak, chudák, to musí všechno zachraňovat a napravovat. Že si tam neudělá pořádek. Měl by to radši dělat sám, než aby mu to takový drzý cucak kazil. Ale Babišovi jde naštěstí o lidi. Ještěže ho tam máme..
Andrejko spasitel a ochránce národa. ![]()
Koukam, ze dneska se uplatnil zakon padajiciho hovna. Proste to svedli na toho, kdo neprisel na tiskovku :D :D :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY