Lamicka JankaM to je taky smutné, a takových příběhu bude strašně moc :/
Koronavirus
jak "funguje" chytrá karanténa...
ministerstvo zahradnictví
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/mam-covid-pise-sef-seznamu-vysledek-testu-se-ztratil-117393
Neprekvapuje - bohuzel ![]()
Tak ted mi rikala kamaradka, ze na nasi ZS byla schuzka pro rodice prvnaku, nekdo byl pozitivni a jde cela trida do karanteny. To to pekne zacina...
Lamicka Na několika školách je v karanténě učitelský sbor![]()
Sweet Potato Jj, taky dobrý... a ze se Slechtovou slo do karanteny jen 11 poslancu? imunita jako imunita?![]()
Ani nevím, kdo je Václav Dejčmar, ale za tohle by měl viset ![]()
"Pokud se koronavirus usadí pouze v horních cestách dýchacích, nejde sice o život, ale následky mohou být značně nepříjemné včetně vzácnějšího vzniku poruch paměti, krevních sraženin a mozkové mrtvice."
Strašení strašný! Jako samozřejmě, neurologický problémy můžou nastat (a popisovaný problémy jako ta ztráta čichu apod. jsou dokázaný), ale v jaký souvislosti přišel ausgerechnet na mozkovou mrtvici, to by mě zajímalo. Jinak souhlasím s tím, že každý viróze je lépe se vyhnout, pokud možno, to dá zdravý rozum.
Torrah neni prevaha blbcu? to si pis ze je.
Hele já bych to nebrala tak vědecky. Můžeme přece vyjít z výsledků posledních prezidentských voleb, křivek netřeba. Ve státě, kde nadpoloviční většina voličů zvolí znovu tvora jako je Zeman, není celkem co řešit.
A co nás čeká teď? .. Flegr ...
RoSa Flegr je bozi
RoSa podle mého názoru, velmi reálný scénář.
RoSa a já jsem doufala, že děti ve škole vydrží alespoň do listopadu ![]()
![]()
continuity Po tom, co celé nižší stupně začínají houfně s plaveckým výcvikem? U nás jezdí do bazénu tři třídy jedním autobusem. Kuckne dítě a zavřou celou školu. Zas...ný virus.
brrr u nás jsou v každé třídě naplánované školy v přírodě, já chápu, že ty děti to ocení, jenom nevím jestli by nebylo lepší, aby místo toho třeba chodili o měsíc déle do školy.
No nic, asi jdu vybírat techniku na distanční vzdělávání, do školních dotazníku zhusta lžu, že to mame už vyřešené.
brrr u nás jsou v každé třídě naplánované školy v přírodě, já chápu, že ty děti to ocení, jenom nevím jestli by nebylo lepší, aby místo toho třeba chodili o měsíc déle do školy.
tohle me fakt se.e, pul roku se neuci a misto aby se snazili naucit co nejvic, jedno dite uz zahajilo s "onezenym rozvrhem" na 4 h denne![]()
continuity U nás podzimní školy v přírodě zrušili![]()
Sweet Potato U nas to nechali na rodiče. Jako já tam dítě pošlu, ani nebudu hlasovat proti. I chápu, proč je to důležité. Jenom si myslím, že to jeste odskaceme.
viktorka_od splavu u nás se od zítra jede podle rozvrhu, zrušili tento týden akorát odpolední vyučování.
continuity Unás měli jet na školu v přírodě na jaře, to padlo. Další verze byl podzim, ale ticho po pěšině, tak uvidíme.
V práci snad začnem uzavírat sázky, čí školu zavřou dřív. ![]()
continuity Já myslím, že škola v přírodě na to žádný extra vliv mít nebude. Pokud se mají nakazit, nakazí se úplně stejně ve třídě.
Sweet Potato no nevim, ja bych dala prednost tomu, aby se ucili. chapu deti ze ony ne.. nicmene je uz dosti jasno, ze skoly tu kvuli vzdelavani zjevne nejsou
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY