Jo!
Koronavirus
nonemy A to někdo fakt provozuje???![]()
nonemy a kde se to dělá? A kdo?
eM Já se s tím setkala jednou, v době nepřísnějšího "lock-downu", byla jsem dost zaskočená a dotyčného jsem po tom lokti konejšivě poplácala![]()
Sweet Potato já bych asi zaujala obranný postoj nebo rovnou odrazila útok, myslela bych, že mi chce dát loktem do zubů ![]()
Sweet Potato Já se s tím setkala v létě v Itálii a vtipné bylo, že ta spřátelená Italka mě tak obezřetně ošťouchala při setkání, ale při loučení mě vřele objala
asi se zapomněla.
Mne se jednou stao, ze dotycny se se mnou chtel rozloucit tuknutim loktu a ja byla pripravena na tuknuti botou... takze on ke mne naprahnul loket, ja ho zas malem nakopla do kotniku, no, vypadali jsme asi vtipne![]()
Já to ťuknutí lokty potkala teď v Rakousku. Asi jsme to zvladli v pohodě.
eM Já se s tím setkala jednou, v době nepřísnějšího "lock-downu", byla jsem dost zaskočená a dotyčného jsem po tom lokti konejšivě poplácala
![]()
nonemy a kde se to dělá? A kdo?
Já to zatím viděla jen v televizi a na fotkách, zákazníkům normálně ruku podávám. Stejně spolu sedíme celý den v jedné místnosti, takže nepodání rukou nás nespasí. Ale ťukat si loktem odmítám :)
razorblade
taky dobrý
Garfie taky to znam z recka a tady mezi rekama...holt jsou vic kontaktni a chybi jim to.![]()
Mne se to stalo u dvouch,ze me takhle zdravili,ale ostatni normalni objeti.
A taky jeden znamy,muzi podal loket a me normalne ruku.![]()
kamarádka píše:

moora řekni, že to je vtip!
Nebo třeba měly některé děti dvě?
moora
to je boží, to nevymyslis
continuity já už četla někde v diskuzi mnohokrát, že má rodina pár roušek stabilně v autě a berou si je živelně kdo zrovna potřebuje.
My máme rozdělené doma i které jsou čí a neměníme si je vzájemně ani vyprané a vyžehlené. Což vím, že není nutné, ale přijde mi to nějak lepší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY