nonemy a kde se to dělá? A kdo?
my taky v praci tukame s kolegama, prijde mi to mily.
nonemy a kde se to dělá? A kdo?
my taky v praci tukame s kolegama, prijde mi to mily.
Tak je nakažený i Dušek, ale Babiš stejně do karantény nemusí. Sice s nima seděl 2 hodiny v jedné cimře, ale ta má vysoké stropy a on měl respirátor.![]()
A tu o pražské škole, kde je v karanténě učitelský sbor, ale hygiena nevidí důvod pro uzavření školy znáte? Tady je čím dál tím víc veseleji.
brrr to je taký výborne! Tak hlavne, aby rodice neměli nárok na ošetřovacku.
continuity No právě a škola nemuže oficiálně začít s distanční výukou. Teda myslím, že potom, co to prolítlo médii se už problém vyřešil, ale že se něco takového vůbec stalo ![]()
brrr normalni normalni Kocourkov.
Myslíte, že jsem velký optimista, kdyz se pokouším rezervovat si lyžařskou dovolenou? ![]()
continuity a na kdy ty lyze rezervujes? Ja mam slibenou refundaci zalohy z penzionu v Dolomitech, ale zatim jsem se neodvazila.
Ginger na jarnaky, já hledám hlavně něco, co půjde zrušit ideálně týden předem.
Ještě přemýšlím, že rezervuji něco tady, ale když vidím ty ceny.
alpy jsou pomalu stejně drahé jak Špindl o skipasu nemluvě.
continuity podle me to je risk, ale urcite neco najdes. Celkem fajn lyzovani je pry na Hochfichtu na rakouske strane Sumavy. Bydlet muzete v Cechach. Pak jeste Klinovec v Krusnych, ale asi tam budou fronty.
Myslíte, že jsem velký optimista, kdyz se pokouším rezervovat si lyžařskou dovolenou?
My už máme zamluveno, na leden. Ale Jeseníky teda.
Ginger Hochficht je fajn, ale když zavřou hranice je to v háji, protože na Lipně už si nezalyzuji ani naše děti. ty fronty za to nestoji už vubec![]()
No uvidím, s tím stormem to zas tak riskantní není, v lednu bude podle mě jasno. Třeba budem oba bez práce a na podobné výlety nebudou peníze. ![]()
Tak je nakažený i Dušek, ale Babiš stejně do karantény nemusí. Sice s nima seděl 2 hodiny v jedné cimře, ale ta má vysoké stropy a on měl respirátor.
Pobavilo v diskuzi:
Andrej Babiš do karantény nemusí, neboť parazitní organismy mají mezi sebou dohodu o neútočení
Fuj, tak to jsem si oddechl - nejlepší, nejpoctivější a nejpracovitější premiér všech dob pro nás maká zadarmo 24 hodin denně, dovedete si představit, kdyby musel do karantény a nemohl by pro nás makat?? Bychom pochcípali hlady a zase by se tu v Čechách začalo kradnúť!
a toto je taky dobrý: nikdy nepujdu do karanteny, nikdy! nech si to vseci zapametaju! ![]()
continuity já myslím, že ty se o práci bát nemusíš, děláš v oboru, který je stále na vzestupu
eM Taky máme... jižní Tyroly... no, ale teď je spíš čas řešit, jestli do odjezdu na Velkou Fatru dnes večer Slováci stihnou zavřít hranice ![]()
Garfie taky to znam z recka a tady mezi rekama...holt jsou vic kontaktni a chybi jim to.
Mne se to stalo u dvouch,ze me takhle zdravili,ale ostatni normalni objeti.
Ťukání loktem mi nevadí, ale chlap podávající ruku jako první teda jo ![]()
Aranel Ty jo, to už hrozí zas zavírání hranic? Já to teď pár dní moc nesledovala...
barbucha To ale dělá každej druhej. Možná i víc.![]()
Právě! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.